Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Babi* @ 2010 03 13, 21:19)
Koks kremas pats pačiausias merginoms, turinčioms normalią/sausą odą? 4u.gif

as irgi to paties bandau isklausti biggrin.gif na gris merginos po ilgojo savaitgalio, pasipils atsakymai - tikiuos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 13, 21:23)
as irgi to paties bandau isklausti  biggrin.gif  na gris merginos po ilgojo savaitgalio, pasipils atsakymai - tikiuos lotuliukas.gif

O pas tave irgi tokia oda? smile.gif Jei taio, kokius kremus naudojai/naudoji ir kurie labiausiai patiko? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 13 kovo 2010 - 20:31
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 13, 19:55)
Na pasidalinkit, kokius stipriai drėkinančius kremus naudojat? ax.gif

Man labai patinka Weleda migdolu drekinantis kremas.
QUOTE(Sultry @ 2010 03 13, 20:32)
as berods bandziau is vienkartiniu pakuociu ja,bet jau nepamenu efekto  g.gif  4u.gif kiek ji pas mus Lt kainuoja gal zinot ir turis jos berods 30ml,taip?  biggrin.gif

Deja, si kauke buna tik mini pakiukuose verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 13, 11:44)
dėl vanilės fitolio tai jau senai gundausi blush2.gif dėkui  mirksiukas.gif
bet dar ir kremas būtų gerai koks, nes skaičiau, kad vien aliejus naudoti nėra gerai, pritrūksta drėgmės. na aš jau tikrai keli mėnesiai jokio kremo nenaudoju veidui g.gif

Dėl kaukių, tai laukiu Laveros rožių kaukės  blush2.gif

Laveros kauke ir labai smagi. Tiesa sakant, as ir jau neatsimenu kada paskutini karta veida kremu tepiau blush2.gif, arba tik hidrolatas, arba koks aliejus, ar ju misinys buna

QUOTE(Babi* @ 2010 03 13, 12:53)
Kremus pati gamini?  rolleyes.gif
Ką reikėtų dėti, kad veido kremas gautųsi lengvas?  unsure.gif

Siaip gaminu, bet paprastai juos darau mamai, vyrui, sesei. Pati tik pabandau ir atiduodu kuriam nors. Lengvus kremus reikia su emlsiniu vasku daryti, tada jie geriau ir lengviau isigeria. Nors man puikiai susigeria ir kremai su biciu vasku.
Galima, kad ir morku krema pagal KN receptuka pasidaryti, nes tinka visu tipu odai, o susigeria tai labai gerai ir greitai

QUOTE(adrija @ 2010 03 13, 14:43)
Ir ar galima į šitą visą aliejų mišinį įlašinti kelis lašelius GLICERINO?Jei galima,tuomet viską geriau laikyti šaldytuve?

na ka, ir vel as busiu ta bjaurioji bobike, bet pasakysiu - ar tu galetum sekti kitu merginu klausimus ir atsakymus i juos, o tada sau pasirasyti. Nu kiek galima klausineti to paties per ta pati - ar galiu deti glicerino, kiek deti, ar stoves, o gal geriau jei gules - kada nepaskaitai tie patys klausimai per tuos pacius ir dar tos pacios klausineja doh.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 13, 15:17)
As vis stebiuos, kai skaitau apie kokoso drozles. Jos tokios kiets ir astrios man atrodo  g.gif Ar ne apie tas galvoju. Tos kur konditerijoj naudoja?
Kazkada norejau i muila idet, bet pagalvojau - nusibruzinsiu visa kuna  biggrin.gif
thumbup.gif
mano muilo riesutu milteliai gal kitokie tada  g.gif vandeny jie neprapuola - pasakojau, kad is plauku paskui net byra. sveitimui jie tinka, bet veidui gal truputi per astrus (jei vienus naudot).
matyt, ju skirtingu buna.
naturalus braskiu kvapas?  bigsmile.gif kas gi cia per stebuklas??

4u.gif labai grazus

as turiu pirktini su kokoso drozlem, tai labai jos svelnios. Kazkada lyg esu bandzius ir su parduotuvinem darytis -tai tikrai nieko nedraske, gal jos kiek pabrinksta ir suminksteja g.gif

Gali buti, nes as juos supyliau i skrabuka tarp pirstu nepatrynus, o jie tokie svelnus milteliai, tai veidui gal ir butu gerai, bet kunui, tai nieko nesijaustu.

AZ raso, kad 100 % naturalios kilmes ingridientai ir tam tikras procentas medziagu is ekologisko ukio, jis alkoholiniu pagrindu (43 %), ir dar raso, kad tos medziagos Ecosert sertifikuotos. Tai va toks ir stebuklas, o kaip yra is tikruju tai nezinia, bet kvepia skaniai blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 03 13, 21:01)
sitoj temoj, tik nepamenu kurioj, jau buvo matytas sis puslapis 4u.gif man labai nepatiko tai, kad tarsi bandyta padaryt KN kopija, tai kazkaip visai netraukia ten apsilankyt.

Hmm, nebuvau ir nežinau, bet jei tik jiems užtenka vietos po saule - tai puiku smile.gif Jei rimtai, tai tik pažiūrėkit - kas mėsenį po keletą naujų ekologiškų prekių parduotuvių atsidaro (daugiausia internetinių)! Kiek jų išliks, tai jau kitas klausimas. Bet mums tik geriau, kad jų daugėja - didesnė konkurencija visada į naudą vartotojams ir asortimento, ir kainų prasme thumbup.gif
Atsakyti
šis video mane labai sukrėtė, manau, kad tai aktualu nemažai iš jūsų, nes yra tarp mūsų ir mamų ir jaunų merginų:
dove commercial

Taip pat ir šis:palmių aliejaus gamyba

Jeigu su palmių aliejumi taip, kažin kaip su kitais? unsure.gif

Tiesa, gal tai ne visai susiėję su kosmetika, bet manau aktualu ekologijos ir kenksmingos grožio industrijos tema ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peach18: 13 kovo 2010 - 20:58
QUOTE(Peach18 @ 2010 03 13, 21:54)
šis video mane labai sukrėtė, manau, kad tai aktualu nemažai iš jūsų, nes yra tarp mūsų ir mamų ir jaunų merginų:
dove commercial

Žiauru, bet tiesa. Ir, deja, mamų pokalbiai dažniausiai nelabai gelbsti... Nes mama kalbės viena, o aplinkiniai - ką kita... Ir ta aplinkinių nuomonė dažniausiai labai skaudi.
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2010 03 13, 21:54)
dove commercial

Taip pat ir šis:palmių aliejaus gamyba

Jeigu su palmių aliejumi taip, kažin kaip su kitais? unsure.gif

Tiesa, gal tai ne visai susiėję su kosmetika, bet manau aktualu ekologijos ir kenksmingos grožio industrijos tema ax.gif .

tas pirmas koks teisingas blink.gif blink.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Babi* @ 2010 03 13, 21:28)
O pas tave irgi tokia oda? smile.gif Jei taio, kokius kremus naudojai/naudoji ir kurie labiausiai patiko? ax.gif

Kadangi naturalia kosmetika naudoju gal tik nuo spalio, tai dar neturejau naturalaus jokio kremo veidui blush2.gif visgi orai saltejo, tai man aliejaus misinys is KN buvo labai geras smile.gif bet sylant orams (ir kazkodel pasausejusiai odai) norisi kazko labiau drekinancio smile.gif plius, rasiau, kad skaiciau, jog negerai vien aliejus naudoti smile.gif vat ir laukiu mergaiciu atsiliepimu apie ju naudotus kremukus smile.gif

O mano oda misri, i sausuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 13, 22:05)
tas pirmas koks teisingas blink.gif  blink.gif  blink.gif
Papildyta:

Kadangi naturalia kosmetika naudoju gal tik nuo spalio, tai dar neturejau naturalaus jokio kremo veidui blush2.gif  visgi orai saltejo, tai man aliejaus misinys is KN buvo labai geras smile.gif bet sylant orams (ir kazkodel pasausejusiai odai) norisi kazko labiau drekinancio smile.gif plius, rasiau, kad skaiciau, jog negerai vien aliejus naudoti smile.gif vat ir laukiu mergaiciu atsiliepimu apie ju naudotus kremukus smile.gif

O mano oda misri, i sausuma smile.gif

man labai patiko Weleda migdolų kremukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2010 03 13, 22:09)
man labai patiko Weleda migdolų kremukas 4u.gif

oo, jau antras pliusas siam kremukui 4u.gif

tik neuzdauzykit lotuliukas.gif
jeigu darantis paciai kremuka, kas turetu ieiti kaip labiausiai drekinantis ingridientas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 13 kovo 2010 - 21:14
Lyginu šiek tiek Violey ir Biologisch puslapius. Kiek žiūriu, kainos kokiu euru visko mažesnės Violey. Ar iš ten labiau ir apsimoka siųstis, o gal siuntimas brangesnis? Gal kuri jau yra pasigilinusi į tai, kad man iš naujo tyrimo nedaryt...? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 13, 21:41)

na ka, ir vel as busiu ta bjaurioji bobike, bet pasakysiu - ar tu galetum sekti kitu merginu klausimus ir atsakymus i juos, o tada sau pasirasyti. Nu kiek galima klausineti to paties per ta pati - ar galiu deti glicerino, kiek deti, ar stoves, o gal geriau jei gules - kada nepaskaitai tie patys klausimai per tuos pacius ir dar tos pacios klausineja  doh.gif

Kunigunda,aš stengiuosi,aš skaitau ir konspektuoju.O kaip reikia daryti,vėl iškyla šimtas klausimų lotuliukas.gif Atsiranda abejonės,ar gerai darau.
O va apie gliceriną kažin ar ir buvo kas rašyta,ar galima pilti į aliejus tongue.gif
Jūs tiek daug surašėte į mano klausimą,bet galėjot parašyti,tik ar gerai darau,ar ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti