QUOTE(Dolphin @ 2010 03 13, 11:44)
dėl vanilės fitolio tai jau senai gundausi
dėkui
bet dar ir kremas būtų gerai koks, nes skaičiau, kad vien aliejus naudoti nėra gerai, pritrūksta drėgmės. na aš jau tikrai keli mėnesiai jokio kremo nenaudoju veidui
Dėl kaukių, tai laukiu Laveros rožių kaukės
Laveros kauke ir labai smagi. Tiesa sakant, as ir jau neatsimenu kada paskutini karta veida kremu tepiau
, arba tik hidrolatas, arba koks aliejus, ar ju misinys buna
QUOTE(Babi* @ 2010 03 13, 12:53)
Kremus pati gamini?
Ką reikėtų dėti, kad veido kremas gautųsi lengvas?
Siaip gaminu, bet paprastai juos darau mamai, vyrui, sesei. Pati tik pabandau ir atiduodu kuriam nors. Lengvus kremus reikia su emlsiniu vasku daryti, tada jie geriau ir lengviau isigeria. Nors man puikiai susigeria ir kremai su biciu vasku.
Galima, kad ir morku krema pagal KN receptuka pasidaryti, nes tinka visu tipu odai, o susigeria tai labai gerai ir greitai
QUOTE(adrija @ 2010 03 13, 14:43)
Ir ar galima į šitą visą aliejų mišinį įlašinti kelis lašelius GLICERINO?Jei galima,tuomet viską geriau laikyti šaldytuve?
na ka, ir vel as busiu ta bjaurioji bobike, bet pasakysiu - ar tu galetum sekti kitu merginu klausimus ir atsakymus i juos, o tada sau pasirasyti. Nu kiek galima klausineti to paties per ta pati - ar galiu deti glicerino, kiek deti, ar stoves, o gal geriau jei gules - kada nepaskaitai tie patys klausimai per tuos pacius ir dar tos pacios klausineja
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 13, 15:17)
As vis stebiuos, kai skaitau apie kokoso drozles. Jos tokios kiets ir astrios man atrodo
Ar ne apie tas galvoju. Tos kur konditerijoj naudoja?
Kazkada norejau i muila idet, bet pagalvojau - nusibruzinsiu visa kuna
mano muilo riesutu milteliai gal kitokie tada
vandeny jie neprapuola - pasakojau, kad is plauku paskui net byra. sveitimui jie tinka, bet veidui gal truputi per astrus (jei vienus naudot).
matyt, ju skirtingu buna.
naturalus braskiu kvapas?
kas gi cia per stebuklas??
labai grazus
as turiu pirktini su kokoso drozlem, tai labai jos svelnios. Kazkada lyg esu bandzius ir su parduotuvinem darytis -tai tikrai nieko nedraske, gal jos kiek pabrinksta ir suminksteja
Gali buti, nes as juos supyliau i skrabuka tarp pirstu nepatrynus, o jie tokie svelnus milteliai, tai veidui gal ir butu gerai, bet kunui, tai nieko nesijaustu.
AZ raso, kad 100 % naturalios kilmes ingridientai ir tam tikras procentas medziagu is ekologisko ukio, jis alkoholiniu pagrindu (43 %), ir dar raso, kad tos medziagos Ecosert sertifikuotos. Tai va toks ir stebuklas, o kaip yra is tikruju tai nezinia, bet kvepia skaniai
.