Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(adrija @ 2010 03 13, 15:43)
Lygiom dalim ABRIKOSŲ KAULIUKŲ al.+ ERŠKĖTUOGIŲ al.+SIMODSIJŲ al.+NAKVIŠŲ al.+AVOKADO al.+truputį mažiau KAKAVOS sv.+ (kaip supratau,maždaug dvidešimčiai ml.aliejų po 5 lašus ) SANTALŲ ea +PAČIULIŲ ea.

Būkit gerutės ,pataisykit,jei kas netaip.Ir ar galima į šitą visą aliejų mišinį įlašinti kelis lašelius GLICERINO?Jei galima,tuomet viską geriau laikyti šaldytuve?

blush2.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 13, 17:28)
Rankom ir as sviestmedi siulau.

nieko, nes niekas negauna  smile.gif viskas man  tongue.gif

Supratau biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas bandėte tokį kremą? ax.gif
Atsakyti
merginos, naudojate balta moli?
svarstau ar imti, gal kaukyte su ramneliu miltukais butu neblogai kapiliarams? idomus realus atsiliepimai, ar veikia ar nieko ypatingo. turiu raudona moli ir imsiu dar rasula, tai svarstau ar verta ir balta prikabinti g.gif

ir gal netycia girdejot, kada AN tures 250ml kokosu al., sejamosios judros al. 50ml. ir nedetku fitolio alyv. aliejuje? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etamo21: 13 kovo 2010 - 17:57
Aptikau dar nematytą puslapį: http://www.bio-kosmetika.lt/ smile.gif
Beje, pas juos yra alijošiaus želės, kurios šiaip mažai kur yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 13 kovo 2010 - 18:15
Na pasidalinkit, kokius stipriai drėkinančius kremus naudojat? ax.gif
Atsakyti
Avokadų aliejus kol kas geriausias dalykas, kokį tik bandžiau plaukams. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 13, 18:59)

O čia tokia alijošiaus želė kaip ir „Pur Alo鮓 gelis? ax.gif
Atsakyti

QUOTE(wilike @ 2010 03 13, 18:10)
Laveros roziu kauke as naudoju. Man labai maloni. Oda minkstute lieka, Tuo paciu ir dekolte deduosi kauke ir rankom lieka. Noriu dar dar ir dar  wub.gif

as berods bandziau is vienkartiniu pakuociu ja,bet jau nepamenu efekto g.gif 4u.gif kiek ji pas mus Lt kainuoja gal zinot ir turis jos berods 30ml,taip? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 13, 19:59)

man kazkaip KN kopija primena.
gal kas realioj parduotuvej buvot,bandet kazka gamintis arba siuntetes? idomu atsiliepimai g.gif
Atsakyti
Kaip manot, kas geriau normaliai, kartais pasausėjusiai veido odai:alijošiaus gelis, toks kremas, ar toks? blush2.gif Aš norėčiau kokio lengvo kremo, ne po daugelio lieka lipnus veidas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 13 kovo 2010 - 19:44
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 13, 18:59)

sitoj temoj, tik nepamenu kurioj, jau buvo matytas sis puslapis 4u.gif man labai nepatiko tai, kad tarsi bandyta padaryt KN kopija, tai kazkaip visai netraukia ten apsilankyt.
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 13, 18:28)
Daug silko, siek tiek isrugu. Nu, ir spalvoms isgaut: moliai, zoleles.
Noriu kita dar velykoms gamint - su kiausiniais wink.gif  biggrin.gif Jei ikvepimas nedings.

thumbup.gif tikiuosi, kad nedings ir dar mums idesi grozybiu akims paganyt wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 13 kovo 2010 - 19:55
Koks kremas pats pačiausias merginoms, turinčioms normalią/sausą odą? 4u.gif
Atsakyti