Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dolphin @ 2010 03 13, 12:44)
dėl vanilės fitolio tai jau senai gundausi blush2.gif dėkui  mirksiukas.gif
bet dar ir kremas būtų gerai koks, nes skaičiau, kad vien aliejus naudoti nėra gerai, pritrūksta drėgmės. na aš jau tikrai keli mėnesiai jokio kremo nenaudoju veidui g.gif

Aš tai vakarais tepu grynais aliejais, o rytais - kremais, kad suderinti ir viena, ir kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 13, 12:49)
Aš tai vakarais tepu grynais aliejais, o rytais - kremais, kad suderinti ir viena, ir kita smile.gif

O kokį krema naudojat? smile.gif
Mano oda šeip neprobleminė. Ant nosies šiek tiek inkštiriukų turiu, ir dabar tas išsausėjimas doh.gif Ir jauna dar blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 13 kovo 2010 - 11:52
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 13, 12:51)
O kokį krema naudojat? smile.gif
Mano oda šeip neprobleminė. Ant nosies šiek tiek inkštiriukų turiu, ir dabar tas išsausėjimas doh.gif Ir jauna dar blush2.gif

Dabar turiu "Eco cosmetics" su papaja ir granatais, tai labai lengvutis, vienas man per lengvas būtų. Maišau su Hauschkos tonuotu, tai ok būna smile.gif
Va, turėjau mėginuką Neobio magnolijų, tai man labai gerą įspūdį paliko - sakau, gal kai baigsiu dabartinį, reiks šitą pirkti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 13 kovo 2010 - 12:20
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 13, 12:36)
del kremo tai nezinau, nes pirktiniu jokiu neturiu.

Kremus pati gamini? rolleyes.gif
Ką reikėtų dėti, kad veido kremas gautųsi lengvas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 13, 01:21)
As pirkau  "rimi" ekologiskoj lentynoj, kiekis nemzas, kainavo 6.99 atrodo.
Bet kad as aliejaus siandien uzpyliau ir tryniau, tai nesamone gavos  biggrin.gif
Papildyta:
SULTRY, stai ko ieskok :
http://www.rimi.lt/s...i-love-eco/7467

aciu labai uz informatyvu atsakyma 4u.gif rimi niekad neapsipirkineju,tai net nezinojau,kad tokia linija yra... blush2.gif
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 13, 11:30)
Beje, šitos drožlės išvis labai geros, tokios mažiau sutrintos nei paprastos būna, stambesnės smile.gif O ir kaina panaši išeina  thumbup.gif Man skaniausios jos  ax.gif

4u.gif

QUOTE(Dolphin @ 2010 03 13, 13:44)
Dėl kaukių, tai laukiu Laveros rožių kaukės  blush2.gif

lauksiu atsiliepimu biggrin.gif
man jau vos laselis weledos iris veido kaukes beliko,tai mastau,ka cia drekinancio i jos vieta pirkt g.gif

kalbant apie veido kaukes, vakar isbandziau Aubrey organings soothing kauke. ji tokia su granulytem, zodziu,keistos teksturos.. bet tepesi maloniai, nusiplovus ir atrode oda svelni.. bet kazkaip tik isryskino pasausejusius odos plotus.keista, nes diena pries dariau veido pilinga ir siaip, nesiskundziau sausa oda paskutiniu metu labai doh.gif gal kazkaip ne taip naudojau doh.gif nes turiu tik mini versija,o ant jos nebuvo instrukcijos, tai naudojau kaip iprasta drekinancia kauke. einu issamiau paskaitinet. blush2.gif
Papildyta:
radau aprasyma doh.gif

VEGECOL raminamoji kaukė su alavijais ir avižomis jautriai odai. Švelni, alavijo pagrindu pagaminta kaukė, nuvalo nuo odos nešvarumus ir mirusias ląsteles ir padaro ją švarią bei nuostabiai glotnią. Užtepkite plonu sluoksniu, palaikykite 10-15 minučių, tada nuplaukite. Likučius nuvalykite su VEGECOL bealkoholiu veido toniku.

Veiklieji augalai:
- avižos ir simondsijų dervos rutuliukai minkština ir švelniai šveičia,
- medetkų aliejus ir ekologiškas alavijas ramina ir švelniai drėkina,
- asiūklis ir šalpusnis tonizuoja ir gerina odos elastingumą.

As laikiau apie 10 minuciu, kaip kauke. tai vietoj glotnios odos,gavau pleiskanota lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 13 kovo 2010 - 13:18
Lygiom dalim ABRIKOSŲ KAULIUKŲ al.+ ERŠKĖTUOGIŲ al.+SIMODSIJŲ al.+NAKVIŠŲ al.+AVOKADO al.+truputį mažiau KAKAVOS sv.+ (kaip supratau,maždaug dvidešimčiai ml.aliejų po 5 lašus ) SANTALŲ ea +PAČIULIŲ ea.

Būkit gerutės ,pataisykit,jei kas netaip.Ir ar galima į šitą visą aliejų mišinį įlašinti kelis lašelius GLICERINO?Jei galima,tuomet viską geriau laikyti šaldytuve?

Atsakyti
Ir as Velykoms jau ruosiuos smile.gif
Visai patiko mano vakarykstis velykinis muiliukas, tai noriu pasirodyt ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 13, 15:57)
Visai patiko mano vakarykstis velykinis muiliukas, tai noriu pasirodyt  ax.gif

Kaip gražu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 12, 18:33)
Imi į delną kokosų drožlių, sudrėkini jas vandeniu ir pilinguojiesi, bet veidui tavo vietoje nerizikuosiu, nes gali užkimšti poras, aš tik kūnui tokį pilingą darau, po to net kremu teptis nereikia smile.gif

As vis stebiuos, kai skaitau apie kokoso drozles. Jos tokios kiets ir astrios man atrodo g.gif Ar ne apie tas galvoju. Tos kur konditerijoj naudoja?
Kazkada norejau i muila idet, bet pagalvojau - nusibruzinsiu visa kuna biggrin.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 12, 21:05)
Siandien gaminausi kuno sveitikli, turejo buti gelinis, bet gavosi a la putos  lotuliukas.gif

thumbup.gif
mano muilo riesutu milteliai gal kitokie tada g.gif vandeny jie neprapuola - pasakojau, kad is plauku paskui net byra. sveitimui jie tinka, bet veidui gal truputi per astrus (jei vienus naudot).
matyt, ju skirtingu buna.

naturalus braskiu kvapas? bigsmile.gif kas gi cia per stebuklas??

Man irgi noras gaminti uzejo, gal pavasaris veikia smile.gif Uzsidegiau skanu kvapa pagamint ir viskas doh.gif Kad tik, kol viska susipirksiu, noras nepraeitu smile.gif
Atsakyti

Nuostabiai gražu wub.gif
Atsakyti

Kokios spalvos! bigsmile.gif Gražu... wub.gif
Atsakyti