QUOTE(ernesin @ 2010 03 12, 22:12)
Tai žinoma, kad specialiai niekas to neįkvėpinėja, jei jau taip sarkastiškai tai vadini erezijomis, tai gal gali parašyti koks kiekis yra nekenksmingas???
QUOTE(Babi* @ 2010 03 12, 22:38)
Gerai, nereikia apie visokias erezijas kalbėti. Faktas:TD kenksmingas įkvėpus didelį kiekį, kokį-laukiame žinių iš kunigundos.
QUOTE(ernesin @ 2010 03 12, 23:21)
jau mintinai moku sia citata, nes tu visur ja dedi ir dedi, tik kazkodel nesupranti jos esmes
Vietoj to, kad gyventum kvailoje panikoje del sios medziagos kenksmingumo -verciau pasieskok mokslines medziagos, vargu ar rasi bent viena straipsni, kur bus irodyta, kad kokia nors moteris susirgo veziu tepdamasi pudra
Tikrai nerasi.
Juk aiskiai ta merga parase, kad zmones dirbantys fabrikuose su sia medziaga dazniau suserga veziu. Ar bent nutuoki kokie tai kiekiai kasdien? Tu per diena svino ikvepi tukstanti kartu daugiau nei titano yra pudroje, bet vis dar sveika gyva, kaip matau. Nei viena is jusu TD neikvepia grynu pavidalu, tai viena, antra, kalba eina ne apie miligramus, ar kelis gramus, tai didziuliai kiekiai tu dulkiu.
Ir labai teisi pries tai rasiusi moteris, kad praktiskai bet kokie milteliai, ikvepiami nuolat, dideliais kiekiais yra kenksmingi. Nezinau, gal tu namie turi tarnu ir pati niekada nesi naudojusi sintetiniu valymo priemoniu ir pan., o ju kenksmingumas nerealus, todel ir esi gyva ,bet jei tau TD atrodo daug baisesni, tai kaip sakoma: bijai vilko neik i miska, nes vilkas tave tikrai sues.
Papildyta:
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 13, 11:25)
Mano veido oda
nupezo Beprotiškai išsausėjo
Gal galit koki kremuką patart pavasariui atgaivint tokią odą
?
del kremo tai nezinau, nes pirktiniu jokiu neturiu.
Is kaukiu man labai padeda H rejuvenating, net ir labai sausa oda suminktina, dar kartais ant virsaus uzsitepu campaku pomados arba vaniles fitolio - man sios priemones puikiai padeda, visada atsikeliu su pamaitinta oda, jokio sausumo ne zenklo