Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 12, 23:05)
nu baikite su tom erezijom  unsure.gif
Ar jus tikrai is pudros ikvepia jau tokius didelius kiekius to TD kad jis jums sukeltu vezi? Nebent tik ta ir darote visa diena, kad itraukineja i nosi kaip koki koksa. Nu rimtai, pacios pagalvokite
Galu gale, jei jau taip jo paniskai bijote, tai reiktu bijoti ir cinko oksido  cool.gif - pirkite presuotus produktus, tada niekaip jo neikvepsite  rolleyes.gif

Gerai, nereikia apie visokias erezijas kalbėti. Faktas:TD kenksmingas įkvėpus didelį kiekį, kokį-laukiame žinių iš kunigundos. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 12 kovo 2010 - 22:39
QUOTE(ernesin @ 2010 03 12, 21:33)
Rašo kad nuo atidarymo 2 mėnesius, bet aš apie 4 mėnesius didelę pakuotę naudoju ir nieko mirksiukas.gif
Imi į delną kokosų drožlių, sudrėkini jas vandeniu ir pilinguojiesi, bet veidui tavo vietoje nerizikuosiu, nes gali užkimšti poras, aš tik kūnui tokį pilingą darau, po to net kremu teptis nereikia smile.gif

as turejau ir krema is aloe serijos, ir prausikli veidui, ir teciui esu pirkus vyrisku priemoniu skutimuisi is tos serijos,ir viska tikrai naudojau/jo ilgiau nei du men. kremas virs puses metu jau pas mane, ne kiek nepakito thumbup.gif

o kur perkat kokosu drozles? maisto pardese? gal ir man kava 'pagardint' jomis reiktu, vardan ivairoves lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 12, 22:57)
netycia pamaciau posta, nebrangus vandenelis atrodo. gerietis ar neaiskus iki galo? gal ir man jo reiktu  lotuliukas.gif  ax.gif

Na, čia kaip pažiūrėsi. Dėl natūralumo, tai jame tik rožės, daugiau nieko. Bet jis nėra ekologiškas, o tai reiškia, kad neaišku nei kur, nei kaip tos rožės augintos. Čia jau tiesog nesužinosi smile.gif
Atsakyti
titano dioksidas yra visuose eko priemonese nuo saules,na ten zinoma konsistencija kita, bet ziuriu ikvepus tai zalingomis skaitosi daugybe medziagu pradedant gintaru, turbut ir kvietiniu miltu prikvepavus i sveikata neiseitu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2010 03 12, 22:45)

o kur perkat kokosu drozles? maisto pardese? gal ir man kava 'pagardint' jomis reiktu, vardan ivairoves  lotuliukas.gif

As pirkau "rimi" ekologiskoj lentynoj, kiekis nemzas, kainavo 6.99 atrodo.
Bet kad as aliejaus siandien uzpyliau ir tryniau, tai nesamone gavos biggrin.gif
Papildyta:
SULTRY, stai ko ieskok :
http://www.rimi.lt/s...i-love-eco/7467
Atsakyti
Cituoju pikkolo:
"Titano dioksidas yra naudojamas labai daugelyje sričių: dažuose, kosmetikoje, maiste. Atlikta nemažai tyrimų, bet taip ir neprieita prie vieningos nuomonės: kenkia ar ne. Aišku, kad gamyklose kur naudojamas ar išgaunamas titano dioksidas (jis randamas rūdose, tad turi būti išgryninamas) darbininkai daug dažniau suserga vėžiu. Bet taip yra dėl to, kad jie prisikvėpuoja titano dioksido miltelių, kurie užteršia plaučius ir sukelia ląstelių pakitimus. Remiantis šiais duomenimis titano dioksidas buvo įtrauktas į kancerogeninių ir toksiškų medžiagų sąrašą, tačiau tai užprotestavo kosmetikos gamintojai. Kosmetikoje TiO2 nėra dideli kiekiai (iki 0,5proc.), taip pat jis jau yra kitos konsistencijos - daugiausia naudojamas kremuose. Kol kas nėra jokių įrodymų, kad TiO2 įsiskverbtų į žmogaus organizmą per odą. Todėl TiO2 buvo pripažintas saugiu ir netoksišku. Čia panašiai kaip su gyvsidabriu: garai pavojingi, bet pats metalas tai ne.
Beje, tai kas natūralu nebūtinai yra nenuodinga. Juk nafta vienas natūraliausių gamtos išteklių, tačiau dauguma iš jos pagamintų produktų - toksiški ir nuodingi."
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 12, 23:05)
Siandien gaminausi kuno sveitikli, turejo buti gelinis, bet gavosi a la putos  lotuliukas.gif

Labai smagu ne tik skaityti, bet pasižiūrėti ką pagaminate wub.gif

Foto labai maloniai nuteikianti thumbup.gif
Atsakyti
Kazkaip gundausi sita firma, nes ir kaina padori:
http://agmija.webs.c...urasiberica.htm
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 13, 00:21)
As pirkau  "rimi" ekologiskoj lentynoj, kiekis nemzas, kainavo 6.99 atrodo.
Bet kad as aliejaus siandien uzpyliau ir tryniau, tai nesamone gavos  biggrin.gif
Papildyta:
SULTRY, stai ko ieskok :
http://www.rimi.lt/s...i-love-eco/7467

Beje, šitos drožlės išvis labai geros, tokios mažiau sutrintos nei paprastos būna, stambesnės smile.gif O ir kaina panaši išeina thumbup.gif Man skaniausios jos ax.gif
Atsakyti
Mano veido oda nupezo doh.gif Beprotiškai išsausėjo unsure.gif
Gal galit koki kremuką patart pavasariui atgaivint tokią odą 4u.gif ?
Šiuo momentu naudoju citrininės verbenos hidrolatą, paturbintą glicerinu ir aliejų mišinį Veido odai iš KN. Norėčiau kokio stipriai drėkinančio kremuko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 13 kovo 2010 - 11:26
QUOTE(ernesin @ 2010 03 12, 22:12)
Tai žinoma, kad specialiai niekas to neįkvėpinėja, jei jau taip sarkastiškai tai vadini erezijomis, tai gal gali parašyti koks kiekis yra nekenksmingas???  g.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 03 12, 22:38)
Gerai, nereikia apie visokias erezijas kalbėti. Faktas:TD kenksmingas įkvėpus didelį kiekį, kokį-laukiame žinių iš kunigundos. smile.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 03 12, 23:21)
Cituoju pikkolo:

jau mintinai moku sia citata, nes tu visur ja dedi ir dedi, tik kazkodel nesupranti jos esmes g.gif
Vietoj to, kad gyventum kvailoje panikoje del sios medziagos kenksmingumo -verciau pasieskok mokslines medziagos, vargu ar rasi bent viena straipsni, kur bus irodyta, kad kokia nors moteris susirgo veziu tepdamasi pudra doh.gif Tikrai nerasi.
Juk aiskiai ta merga parase, kad zmones dirbantys fabrikuose su sia medziaga dazniau suserga veziu. Ar bent nutuoki kokie tai kiekiai kasdien? Tu per diena svino ikvepi tukstanti kartu daugiau nei titano yra pudroje, bet vis dar sveika gyva, kaip matau. Nei viena is jusu TD neikvepia grynu pavidalu, tai viena, antra, kalba eina ne apie miligramus, ar kelis gramus, tai didziuliai kiekiai tu dulkiu.
Ir labai teisi pries tai rasiusi moteris, kad praktiskai bet kokie milteliai, ikvepiami nuolat, dideliais kiekiais yra kenksmingi. Nezinau, gal tu namie turi tarnu ir pati niekada nesi naudojusi sintetiniu valymo priemoniu ir pan., o ju kenksmingumas nerealus, todel ir esi gyva ,bet jei tau TD atrodo daug baisesni, tai kaip sakoma: bijai vilko neik i miska, nes vilkas tave tikrai sues.
Papildyta:
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 13, 11:25)
Mano veido oda nupezo doh.gif  Beprotiškai išsausėjo unsure.gif
Gal galit koki kremuką patart pavasariui atgaivint tokią odą 4u.gif ?

del kremo tai nezinau, nes pirktiniu jokiu neturiu.
Is kaukiu man labai padeda H rejuvenating, net ir labai sausa oda suminktina, dar kartais ant virsaus uzsitepu campaku pomados arba vaniles fitolio - man sios priemones puikiai padeda, visada atsikeliu su pamaitinta oda, jokio sausumo ne zenklo
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 13, 12:36)
del kremo tai nezinau, nes pirktiniu jokiu neturiu.
Is kaukiu man labai padeda H rejuvenating, net ir labai sausa oda suminktina, dar kartais ant virsaus uzsitepu campaku pomados arba vaniles fitolio - man sios priemones puikiai padeda, visada atsikeliu su pamaitinta oda, jokio sausumo ne zenklo

dėl vanilės fitolio tai jau senai gundausi blush2.gif dėkui mirksiukas.gif
bet dar ir kremas būtų gerai koks, nes skaičiau, kad vien aliejus naudoti nėra gerai, pritrūksta drėgmės. na aš jau tikrai keli mėnesiai jokio kremo nenaudoju veidui g.gif

Dėl kaukių, tai laukiu Laveros rožių kaukės blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 13 kovo 2010 - 11:46