pasimasazavau ir as veida su aliejais (ricinos +tamanu). Tik truputi kuriau ranksluoscio nenaudojau (labai greitai atvesta), o pagarinus imasazavau alieju misini, tada karts nuo karto vel prieinu prie verdancio indo su ramunem. Tikiuosi nieko bloga nepadariau? Masazavau 10 min, po to nuvaliau, uzpurskiau hidrolato, oda svelni, man labai patiko!
QUOTE(Hibisco @ 2010 03 12, 17:59)
Daddygirl, aciu uz vanilinio lupu balzamo ideja. Sugalvojau, kad nieko nedesiu, tiesiog vaniles fitoli sustingdysiu su biciu vasku. Palomina irgi sake, kad daresi tik is avokadu aliejaus ir biciu vasko. Idomu kaip proporcijos, kai tik skystas aliejus as galvoju 5 ml fitolio ir 2 g biciu vasko. Ka manot? Siaip noriu kieto, nes desiu i tubele....
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 12, 18:22)
mano supratimu lupu balzamui reikalingas ir kietas aliejus. bet kokiam, o ypac jei desi i tubele. bent 20-25%, jei dar desi ir pusiau kietu alieju. ne tik del kietumo, bet ir del maitinimo.
Na, as dariau tik is avokadu aliejaus ir biciu vasko, tai gavosi visai normalus lupu balzamas. Riebumo ir kietumo uzteko. Dariau issukama.
Zinoma, pridejus sviestmedzio, kakavos sviesto ir kitokiu alieju, tai kokybe zymiai geresne, bet geras buvo ir "krizinis" balzamas
Jei naudojamas skystas aliejus bus riebus, tai ir balzamas bus riebus (o kietumas nuo biciu vasko kiekio priklauso)..
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 12, 17:22)
mano supratimu lupu balzamui reikalingas ir kietas aliejus. bet kokiam, o ypac jei desi i tubele. bent 20-25%, jei dar desi ir pusiau kietu alieju. ne tik del kietumo, bet ir del maitinimo.
QUOTE(Palomina @ 2010 03 12, 17:35)
Na, as dariau tik is avokadu aliejaus ir biciu vasko, tai gavosi visai normalus lupu balzamas. Riebumo ir kietumo uzteko. Dariau issukama.
Zinoma, pridejus sviestmedzio, kakavos sviesto ir kitokiu alieju, tai kokybe zymiai geresne, bet geras buvo ir "krizinis" balzamas
Jei naudojamas skystas aliejus bus riebus, tai ir balzamas bus riebus (o kietumas nuo biciu vasko kiekio priklauso)..
Na man rupi tik kvapas siuo atveju, nes turiu kita balzama su sviestmedziu ir kakava, kuris gerai maitina ir ji naudoju. O vanilinio noriu, tik kad po nosim skaniai pamakaluoti butu kuo Palomina, tau gavosi issukamas tik su skystu aliejum, sakyk, kokias proporcijas dejai? Ka manot apie 5 ml fitolio ir 2 g biciu vasko?
QUOTE(Hibisco @ 2010 03 12, 18:39)
Na man rupi tik kvapas siuo atveju, nes turiu kita balzama su sviestmedziu ir kakava, kuris gerai maitina ir ji naudoju. O vanilinio noriu, tik kad po nosim skaniai pamakaluoti butu kuo Palomina, tau gavosi issukamas tik su skystu aliejum, sakyk, kokias proporcijas dejai? Ka manot apie 5 ml fitolio ir 2 g biciu vasko?
Man atrodo panasiai dejau aliejaus apie 5 ml, o vasko gal maziau truputi tiesa pasakius vaska is akies dejau (nesveriau), tai viena kart (pirma kart kai dariau) isejo puikiai, o antra kart kai dariau, per mazai idejau, tai vistiek gavosi, bet tirpo ant lupu greitai
Manau, turetu pavykti tau su 5 ml ir 2g as galvoju gal ir 1.5 g vasko uztektu
QUOTE(Palomina @ 2010 03 12, 17:48)
Man atrodo panasiai dejau aliejaus apie 5 ml, o vasko gal maziau truputi tiesa pasakius vaska is akies dejau (nesveriau), tai viena kart (pirma kart kai dariau) isejo puikiai, o antra kart kai dariau, per mazai idejau, tai vistiek gavosi, bet tirpo ant lupu greitai
O su kokiais kvapais derinate benzoina lupu balzamuose? Cia as dar kita balzama darysiu (uzejo kurybinis ikvepimas )
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 11, 21:58)
nea, čia su tuo sante šampūnu su apelsinais, apie kurį rašiau, ploviau avokadų ir kokosų aliejaus kaukes
aaa, jau vos ne planavau pirkti
QUOTE(Babi* @ 2010 03 12, 16:09)
Kiek laiko galioja Pur Aloé® gelis? Ar jis greitai susinaudoja?
Rašo kad nuo atidarymo 2 mėnesius, bet aš apie 4 mėnesius didelę pakuotę naudoju ir nieko QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 12, 17:53)
Gal zinot kaip kokoso drozliu pilinga veidui daryt? Aciu
Imi į delną kokosų drožlių, sudrėkini jas vandeniu ir pilinguojiesi, bet veidui tavo vietoje nerizikuosiu, nes gali užkimšti poras, aš tik kūnui tokį pilingą darau, po to net kremu teptis nereikia
QUOTE(Hibisco @ 2010 03 12, 20:09)
O su kokiais kvapais derinate benzoina lupu balzamuose? Cia as dar kita balzama darysiu (uzejo kurybinis ikvepimas )
As tai paprastai ji viena naudoju arba kartais pamaisau su mandarinu EA.
Pamiršau, kokia turėtų būti ea koncentracija aliejuose? Iki 5%? Tai taip išeina, kad 25 lašai (1ml) į 20ml aliejaus?