Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 08, 18:36)
kaip juokinga smile.gif ir kad ozkos medziais vaiksto, ir kad tokais seklas naudoja. cia rimtai? smile.gif

rimtai smile.gif nepajautei, kad šito aliejaus toks rūgštokas kvapas? ax.gif Apie lapes tai irgi patiko thumbup.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 08, 19:10)
Ideja paprasta. Imi gabalini muila, ji istirpini su siek tiek vandens, pridedi visokiu gerybiu ir isplaki.

tikrai kad išsikraustei iš proto biggrin.gif Aš nedrįsčiau abejotinam eksperimentui paaukoti ir gadinti nė vieno DG muilo gabalėlio doh.gif biggrin.gif

nieko, mes tau padėsim naują atpažinimo ženklą sukurti 4u.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 08, 19:27)
mergaites, o kur istirpsta milteliai?ta prasme as imaisau i molio kauke tai viskas ok?o pvz. hidrolate ar kreme? 4u.gif

jie nebūtinai turi ištirpti, kad atskleistų savo gerąsias savybes - sumaišyk su moliu ir to užteks 4u.gif

o hidrolate ar kreme, tai dalis tirpsta (kokių agurkų, bananų, mangų manau tikrai ištirptų), o kiti ne - varnalėšų, rožių smile.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 08, 19:34)
ir dar jei kunui ismaisyciau sviestmedi, kakavos sviesta ir koki alieju, tai isgauciau sau norima konsistencija pridejusi daugiau aliejaus?kietus reikia pasildyti ir ismaisyti su baziniu?

tai nebent kakavą galima atsargiai pašildyti. Gali padėti ant saugiai ant radiatoriaus, kaip kad kunigunda78 darė, nereikės nieko kaitinti. Ir viskas kuo puikiausiai išsimaišys tarpusavyje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 03 08, 11:17)
O drabuziu netepa tas kuno kremas?

nezinau, as ji tepu nakciai, miegu nuoga, patalai geleti -tai nepastebejau blush2.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 08, 13:18)
Sakyciau, gavos toks ale foaming bath butter, kaip buna.

as tai esu bandziusi su rasulo moliu darytis prausikli -tiesiog su hidrolatu ir aliejais ismaisiau, dar EA, bet jis aisku neputojo ax.gif, taciau jausmas po jo labai smagus. Deja, ji reikia gan greitai sunaudoti, nes veliau molio kvapas ima permusineti EA cool.gif

QUOTE(bituteba @ 2010 03 08, 15:31)
o gal galetumete pasakyti is ko darete ? smile.gif labai domina kremas su atspalviu  ax.gif  ax.gif
aciu is anksto  4u.gif

Morku kremo receptuka tai Palomina imete, o ta kuno sviesta as dariau is to kas buvo po ranka, tame tarpe ir saltalankiu aliejaus lasinau. Gal spalvai turejo itakos rudas kakavos sviestas ir kombo sviestas bei erzketuogiu aliejus g.gif, nes kiti aliejai nelabai su spalva - svietmedis, kokosu, abrikosu ir pan. Dar ejo vaniles, kakavos EA

QUOTE(agnuta @ 2010 03 08, 15:36)
ar tik ne pagal sita recepta ax.gif ai, bet cia tas veidui 4u.gif

zinok jis puikiai tinka viskam, ne tik veidui, as ji dienos metu ant ranku tepu, nes jis akimirksniu susigeria
Atsakyti
nu vsio, einu pagauldysiu savo padauza ir einu draugaut su prancuzais cool.gif
Atsakyti
aciu Satura smile.gif o kaip su levandu, aloe miltukais? noreciau aloe i krema idet? 4u.gif ka reiketu padaryt?
gera ideja us radiatoriumi, visai nepagalvojau biggrin.gif siaip man pvz. kokosu greit suminksteja kai maudausi vonioje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 08, 21:33)
o kaip su levandu, aloe miltukais? noreciau aloe i krema idet? 4u.gif ka reiketu padaryt?
gera ideja us radiatoriumi, visai nepagalvojau biggrin.gif  siaip man pvz. kokosu greit suminksteja kai maudausi vonioje thumbup.gif

levandos netirps, o aloe turėtų tirpti 4u.gif Jei pati gaminsi kremą, tai aloe ištirpink hidrolate, prieš jį sumaišydama su aliejumi smile.gif

kakavai vonios neužteks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 08, 19:58)
rimtai smile.gif nepajautei, kad šito aliejaus toks rūgštokas kvapas?  ax.gif Apie lapes tai irgi patiko  thumbup.gif

tikrai kad išsikraustei iš proto biggrin.gif

tai nebent kakavą galima atsargiai pašildyti. Gali padėti ant saugiai ant radiatoriaus, kaip kad kunigunda78 darė, nereikės nieko kaitinti. Ir viskas kuo puikiausiai išsimaišys tarpusavyje wink.gif

as seniai ji esu naudojus. prisimenu, buvo kazkoks lengvas kvapas, bet jis man nemaise. gaila, tada sios istorijos nezinojau smile.gif

is pradziu ir man atrode juokingai tos londono gyventojos - paryciais pazvegus pro langa vienu metu matai kokias 5-6 lapes ant tvoru, medziu, namu stogu. o musu kieme lapiu ola buvo - ir kasmet po kiema lakstydavo nauji lapiukai. paskui jie paauge kartais grizdavo ir jausdavosi kaip namie - grizti namo, o jie deginas issitiese pievoje. dabar persikelem i nauja nama, nors uz tvoros parkas, lapiu pilnos gatves, bent musu kiemo kolkas jos nenusiziurejo thumbup.gif

biggrin.gif

as irgi ant radiatoriaus pernai ziema sildydavau sviestus drinks_cheers.gif puikiai pavyksta. simet tai kazkaip nieko neteko is ju gamint.
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 03 07, 23:54)
Gėrybės iš Monicutės: rozmarinų hidrolatas, melisų hidrolatas

ashtri, kaip tau melisų hidrolatas, ar jo kvapas analogiškas šviežioms melisoms, ar kitoks?

QUOTE(dalija123 @ 2010 03 08, 15:08)
apie naturalia kosmetika visikai nieko nenutuokiu blush2.gif  bet nebezinau ka man bereikia daryti greitai liksiu plika ziauriai slenka plaukai, pirkau is drogo kapsules, sampunus saknims stiprinti, kaukes is kiausiniu dariua nu niekas nepadeda. gal galit ka nors patarti naudoti is naturalios kosmetikos? aciu labai  blush2.gif
Bandyk darytis aliejines kaukes į jas lašindama plaukų stiprinimui tinkančius EA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 09, 00:50)
ashtri, kaip tau melisų hidrolatas, ar jo kvapas analogiškas šviežioms melisoms, ar kitoks?

Nea, pomidorų sulčių kvapas biggrin.gif Būtum vakar paklausus - būčiau davus likutį, o tai supyliau jau į kaukę...
Atsakyti
Mergaitės,o koks geriausias kvapniausiasi kokosų aliejus?:
KN
AN
ar
SP
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 08, 22:27)
nu vsio, einu pagauldysiu savo padauza ir einu draugaut su prancuzais  cool.gif

Uoj tu geruole, eik eik- stai tau Provanso vaizdeliu , kad linksmiau butu biggrin.gif
user posted image

biggrin.gif jaunimas renka levandas
user posted image

stai musu hidrolatus darys tuoj biggrin.gif
user posted image

user posted image

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 09 kovo 2010 - 11:21
jau tas pankas levandose koks gerulis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 03 09, 12:30)