QUOTE(Honey @ 2010 03 12, 16:58)
Su karštu rankšluosčiu? Jei taip, tada išsiplėtusiems kapiliarams geriau nedaryk
Gal dažnos molio kaukės pradėtų pravalyt? Aš pasižadėjau nuo šiandien dėt kas antrą dieną, nes mano oda nors ir sausa (irgi kuperozinė
), bet ant nosies tų juodų taškiukų pilna.
Va katik ir parasiau, kad perlaukiau baimindamasi del kapiliaru ir vos silta ranksluostuka dejau ant veido, tiesa atsalo jis per 30 sek. visiskai
netgi mano zandai neuzsierzino ir neparaudo. bet ir rezultatas turbut gerokai sumenko, ai kita karta zinosu, nieko baisaus, vistiek patiko
tai daryk tik ant tu vietu kaukes, kur yra inkstiru (kad ir tik nosi nusitepk), ir glicerino gal truputi ilasink, puse laso koki
nezinau ar siandien dar darytis man molio kauke ar nebe, dariau jau vakar ar uzvakar
siaip skaitosi pravalo jos, bet as noriu visko po truputi
reikia kogero celiulita eit pasimasazuoti, siandien tokia grazinimosi diena
Papildyta:
QUOTE(Babi* @ 2010 03 12, 17:18)
Aš vienos vietos niekaip nesupratu.
nieko tokio
as tai dariau taip:
pamerkiu ranksluosti i silta vandeni, nugreziu ji kazkiek, uzsidedu ant veido. skaitosi reikia laikyti kol prades silti veidas (bet man veso labai greit, nes per saltas jau vanduo buvo), tada dar karta pamirkyti vandeny-nugrezti ir vel ant veido. as taip dariau 5-6 kartus, nes vanduo jau buvo saltokas, bet manau ir siaip nebus blogiau jei daugiau nei karta palaikysi
tada ranksluostuka padejau ant radiatoriaus, veido nenusausinau.delne sumasiau aliejus ir visa mase ant veido, taip ir tryniojau 10min. i visas puses, ratais ir t.t. kai tas uzteptas aliejus susigere, jau sausai slydo, tai ir baigiau procedura.antra karta aliejaus nebetepiau.
tada nusiprausiau vandeniu, dar ta pati ranksluostuka perplovus panaudojau, pavaliau veida, va ir sedziu dabar, galvoju gal reikia dar patepti zandus aliejum su glicer., nes ko tai traukia truputi, hidrolato nepapurskiau, o kaip jis butu dabar laiku ir vietoj