Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2010 03 11, 15:57)
Neturiu as spec. sveitiklio veidui. Kazkaip issiverciu su Hauschkos CC ir moliais. Kiek esu bandzius pirktiniu sveitikliu, tai nieks man neitikdavo - tai daleles per astrios, tai ju per mazai, tai vel kas nors nepatinka ir t.t.  blush2.gif

QUOTE(FruitSalad @ 2010 03 11, 16:39)
Aš naudoju obuolių rūgštį, šliaužiojančios bruknuolės miltelius, iš pirktinių tik Alterra turėjau, bet jis man lyg ir per grubus.

QUOTE(agnuta @ 2010 03 11, 16:47)
anksciau niekad pylingu nenaudojau, dabar turiu nusipirkus logonos riebiai odai regis ten kazkoks, naudoju tik karts nuo karto. nepasakyciau, kad labai gerai man nusveicia, jei buna paderpetojimu, bet naudoju, kad naudot, gaila ismest biggrin.gif tai irgi abejoju, ar ji pabaigus pirksiu koki g.gif gal reikalui esant koki savos gamybos pameistrausiu smile.gif

QUOTE(Cefeidė @ 2010 03 11, 21:45)
Pirmaji naudojau tai labai patiko, tik kad pakuotės nepatogios. o iš logona naudoja MB mėtini. tai jam patinka.

QUOTE(Satura @ 2010 03 11, 23:36)
Logonos mėtinį, bet mieliau keičiu augalų milteliais iš AN smile.gif

dekui pasisakiusioms 4u.gif
panasu, kad nelabai ka naujo sioj srity ismastysiu, nes matau,kad isbandzius,palyginti, jau dabar esu nemazai g.gif ... teks pasimeistraut paciai kazka smile.gif gal KN siulo kokiu receptu..eisiu dometis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 12 kovo 2010 - 11:32
QUOTE(milana31 @ 2010 03 12, 12:04)
Palomina, tavo krepselyje pastebejau roziu vandeni TRC. As toki uzmaciau VCUP "Prieskoniuose" , pagamintas is vandens ir roziu ekstrakto, nustebino maza kaina 3,90 Lt. Kaip jis ? Naudoji kaip hidrolata ar kaukiu, prausikliu gamybai ?
Aciu uz atsakyma  4u.gif

Supainiojai, ten mano krepšiuke buvo tas vandenukas smile.gif Pirkau aš jį SP, tai kainavo 8-9 Lt. 190 ml. Tiek, kad jis nėra ekologiškas. Nežinau, bet man patinka juo veidą valyti. Dažniausiai ant vatos užsipilu ir nuvalau rytais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(emiliuxas @ 2010 03 12, 12:30)
ka galvojat apie manu kruopas kaip pylinga? gal kuri jau isbande ka nors panasaus?

Aš kartais tam kukurūzų miltus panaudoju - visai neblogai smile.gif
Atsakyti
Išbandžiau šiandien dantų pastą
user posted image
Pradėjus valytis pajaučiau ne saldumą kaip iš įprastų mėtinių dantų pastų, o sūrumą. Galvoju jau visai mano skonio receptoriai grybauja, pasižiūriu sudėtį - antru numeriu druska biggrin.gif Bet tikrai skonis normalus, stipri mėta tą druską padaro vos jaučiamą ir nors pati pasta gelis, putoja pakankamai. Dantukai slidūs slidūs išsivalius thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 12 kovo 2010 - 11:50
papasakosiu kaip gaminau visom aktualu produkta - dezodoranta, uz pagrinda emiau toki recepta:
3 Tablespoons shea butter
3 Tablespoons baking soda
2 Tablespoons corn starch
2 Tablespoons cocoa butter
2 vitamin E oil gel caps (puncture and squeeze out the oil)
Essential Oil (ylang yang and orange)

kazkuri buvo rasius, kad nuo kvapo saugo sodos tirpalu praskalaut pazastis, tai ji cia veiklusis ingridientas o visa kita del mases, tai mano variantas buvo : sviestmedis, kokosai, kukuruzu krakmolas(turetu duoti sausumo), soda. Ismeginau viena karta jau, diena buvo sunkesne tai pazastys grizus namo buvo slapios unsure.gif bet prakaito kvapo turiu pripazinti visiskai nebuvo jokio, tik sviestmedzio ir kokosu kvapas, reiketu prideti eteriniu kokiu gaivesniu ir vit E nepamaisytu, o sakykit kurios su alunu daret dezikus gal jis truputi ta dregme apmazina, nes nefaina kai ranku del demiu pakelti negali g.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 11, 19:54)
o kaip gerai, kad radau bent viena atsakyma  4u.gif 
na mano yra kuperoziniai zandai, jautrus.kakta pasikemsa kazkiek, nelygi tokia veido oda.ir apsiziurejau pries sviesa-tai ir pamelus vietom, taskuota  unsure.gif .o pastebejau, kad daugiausia tasku yra smakro srityje, bet labiau matos tik istempus oda, o kur tokie jau poru 'suliniai',-tai nosis ir aplink ja,na tas puslankis link zandu g.gif
tai dabar naudoju mineta raudono molio kauke, dar pirksiu rasulo moli kasvakariniam prausimuisi ir medetku fitoli alyv.aliejuje  (del zandu), tai tikrai.
hidrolatus naudoju hamameliu ir rugiageliu, visam veidui daugiausia kliuna hamameliu, o rugiageliu ant akiu purskiuosi.
gal pavardytum savo naudotas priemones, jei panasi beda?gal atradai kokiu  super derinuku?  rolleyes.gif  beje, ar tamanu alieju naudojai visam veidui, ar tik labiausiai raustancioms vietoms?gryna ar maisei su kuo nors?
ir dar klausimelis:
-> masazui su aliejuku, kad pravalyti juodulius-koki geriausia naudoti alieju?kazkurioj temoj tikrai skaiciau, kad lyg naudoti silta alieju-riebalas tirpdo riebala, bet nenusirasiau ir uzkrito to masaziuko detales  g.gif

va ir prirasiau litanija... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

siaip man veida prausti labai tiko ir patiko hauschkos CC bei Suki cukrinis prausiklis, tikrai gerai pravale poras ir inkstiriukus bei nesausino.... db veida prausiu rasulu+levandu vanduo, nes buvau dar dejus kelis ea bei alijosiaus tai trauke o db nebe ir nuprausia labai svariai smile.gif veidui vietoj toniko labai patiko rosmarinu vanduo su levandu ea+aug. glicerinas, naudojau ziemos metu kad padrekinti odele ir glicerinas man nekemsa poru.. siuo metu planuoju isigyti citrinines verbenos hidrolato.... veidui kremukas labai tiko is pradziu hauschkos svarainiu su tamanais maisydavau, poto nusipirkau roziu kremuka ir su tamanais tai nebetinka labai issausino raudonom demem ismete veida.... karta i savaite darausi molio kauke pagerinta ivairiais milteliais, dumbliais, glicerinu bei ea, moli maisau zalia+baltas, kartais kai norisi stipriau pravalyti naudoju tik zalia, po jos dedu hauschkos rejuvenating arba laveros roziu kaukes... masazas atliekamas su ricinos+jojobos aliejukais, taip tirpdo inkstiriukus thumbup.gif nakciai tik nuprausiu veida ir patepu alijosiumi su roziu ekstraktu... siaip veida man labai aptvarke buvo hauschkos naktines kapsules, db planuoju vel isigyti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos:) ar iš šio saito http://www.feelunique.com/ apsimoka siųstis natūralią kosmetiką: Weleda bei Lavera lyginant su kainomis Lietuvoje?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 12, 01:43)
Man tas pats. Kiek skaiciau, tai paskaityk apie argano alieju, nerolio eliksyra, puiklapiu alieju (dariaus su juo krema vakar), ersketuogiu alieju pirkau. Norejau pirkt hamameliu hidrolata, bet tures uz menesio KN.

pasakyta-padaryta, einu skaityti drinks_cheers.gif as hamameliu turiu, tai patinka mirksiukas.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 03 12, 09:48)
Tai va, galiu pasakyti, kad kuo svelniau elkis su savo oda, stenkis jos neissausinti, geriau naudok jautresnei odai skirtas priemones. Man Elyte is Zalia Zalia yra sakiusi, kad tokia oda reikia raminti!

na kad reikia raminti, tai turbut gera mintis, nors storesne ir netokia jautri nepasidarys, bet bent nebus sudirgusi, o tada ir grazesne bus. savo oda manau priedo dar esu gerokai nusausinusi netinkamomis priemones, nes sausa ji tikrai nebudavo, taigis-patapo dehidratuota vietomis. vargas vargas, kai proto nebuna, o po to susigriebi viska taisyti doh.gif

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 12, 13:24)
siaip man veida prausti labai tiko ir patiko ...

labai aciu uz komentara, einu dometis viskuo, ka cia parasei thumbup.gif
Atsakyti
o gal kuri nors darėtės ką nors panašaus į purškiamą nenuplaunamą plaukų kondicionierių?
skaičiau, kad kai kurios iš jūsų naudoja tam reikalui rozmarinų hidrolatą, bet man jo gaila plaukams, nes maniškiai ilgi, jų gana daug, jie pučiasi ir pan, tai kai purškiu ant jų ką nors, tai purškiu daug blush2.gif
anksčiau naudojau druide leave in kondicionierių: iš pradžių patiko, vėliau kažkaip nebe. tai dabar naudoju tiesiog vandenį su šiek tiek glicerino. bet gal būtų galima jį praturtinti kokiu nors EA? gal žinot EA, kuris pasižymėtų savybe švelninti plauką ir lengvinti iššukavimą?
beje, gal ir kvailas klausimas bet, dar skaičiau jog kosmetikai naudojat distiliuotą vandenį, o kuo jis geresnis už paprastą vandenį? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 12, 12:50)

As jau antra tutele baigiu sios ir 3-ia jau uzsisakiau, man tikrai patiko ji.Gal siek tiek nervavo,kad tai zele- kazkaip nemegau niekada, bet palyginus su Urtekram ta kreidutes skystos konsistencija biggrin.gif , tai cia buvo atgaiva.
Atsakyti
QUOTE(aaam @ 2010 03 12, 14:16)
o gal kuri nors darėtės ką nors panašaus į purškiamą nenuplaunamą plaukų kondicionierių?
skaičiau, kad kai kurios iš jūsų naudoja tam reikalui rozmarinų hidrolatą, bet man jo gaila plaukams, nes maniškiai ilgi, jų gana daug, jie pučiasi ir pan, tai kai purškiu ant jų ką nors, tai purškiu daug  blush2.gif
anksčiau naudojau druide leave in kondicionierių: iš pradžių patiko, vėliau kažkaip nebe. tai dabar naudoju tiesiog vandenį su šiek tiek glicerino. bet gal būtų galima jį praturtinti kokiu nors EA? gal žinot EA, kuris pasižymėtų savybe švelninti plauką ir lengvinti iššukavimą?
beje, gal ir kvailas klausimas bet, dar skaičiau jog kosmetikai naudojat distiliuotą vandenį, o kuo jis geresnis už paprastą vandenį?  blush2.gif

Distiliuotame vandenyje nera drusku smile.gif skaiciau ( ir pati ruosiuosti taip daryti), kad i distiliuota vandeni gerai ideti keratinu ir pantenolio smile.gif ir tada purksti plaukus tiek slapius, tiek sausus 4u.gif

daugiau apie keratinus ir pantenoli yra www.aromanatural.lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 12, 12:00)
Ugvile, tu auksas!!  Kiek ji apie gintara prirase bigsmile.gif  ir dar zinia puiki is sandelio thumbup.gif  thumbup.gif 
Jau noriu tu kaukiu darytis bigsmile.gif !

biggrin.gif KOKS GROZIS! NOOOOORIIUUUUUUU PAVASARIOOOOO GGGRREEIICCIIAAUU biggrin.gif

Del gintaro, tai galesi ir anksciau pasiimt, pala tu kazkur prie akropolio gyveni kaip supratau, tai kada leksiu i tavo puse, parasysiu sms 4u.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 03 12, 12:50)
user posted image
Pradėjus valytis pajaučiau ne saldumą kaip iš įprastų mėtinių dantų pastų, o sūrumą. Galvoju jau visai mano skonio receptoriai grybauja, pasižiūriu sudėtį - antru numeriu druska biggrin.gif Bet tikrai skonis normalus, stipri mėta tą druską padaro vos jaučiamą ir nors pati pasta gelis, putoja pakankamai. Dantukai slidūs slidūs išsivalius thumbup.gif

Aa sios firmos turejau vaikiska, paskui man isiule weledos vaikams, tai man weledos visai nepatiko schmoll.gif ana geresne buvo
Atsakyti
kai darote kaukes su aliekais ir masaziuku, tai maisot tik aliejus?ar galima det kazkokius miltukus ir EA? 4u.gif
Atsakyti