QUOTE(Placebo. @ 2010 03 11, 20:16)
man patinka
o
jau ir laveros turi, plečiasi asortimentas
įdomu kaip kainos
aš atidarymo pradžioj kiek užeidavau, tai tebuvo logona, sante, weleda...dar biosline tepalą esu pirkus
Tikrai padidejes asortimentas, nes kazkada anksciau buvau uzsukusi, tai kaip ir sakei, buvo Logona, Sante ir Weleda. O i kainas neatkreipiau demesio
QUOTE(Babi* @ 2010 03 11, 20:25)
Kokie atsiliepimai apie Sante šampūnus?
Turejau Sante sampuna su apelsinais, tai labai patiko.
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 12, 01:31)
ka gi ten i ji pridesi
,valgau +/- normalu maista, nesidietinu, bet ir nematau reikalo tam.valgau ka noriu, nes manau, kad organizmas pats turi zinot ko jam reikia. ar odai tas patinka aisku vel kitas klausimas
bet tokia linkusia kimstis oda tai turi ir artimieji, inkstirai tai cia jau daugumos problema ar problemele-reikia isoriskai kovoti, o pats margumynas veido net nezinau nuo ko.gryno oro trukumas, stresas, ar dar kas. siaip odele tokia plona ir jautri, ypac zandu.kakta dar nieko, bet jau zandai
kuperoze, jautrumo neispasakyto, vos paliesi ir raudona. paakiai pamele kazkokie, o ir siaip veide melsvo atspalvio matau. zodziu
nezinau nuo kurio galo ir pradeti
Ir mano oda galima butu priskirti prie panasiu kaip cia aprasei. Anksciau ji buvo labai riebi (po poros valandu jau budavo kaip aliejum istepta), budavo ir spuogu nemazai, dar visokiu smulkiu berimu, kimsosi poros, odos spalva nelygi - visokie paraudimai. Tai su dauguma problemu kazkaip jau susitvarkiau
Spuogu nebeturiu (neskaiciuoju kokio 1-2 iskylanciu kartais), berimai dingo, poros zymiai maziau kemsasi. Jau ir veido odos spalvos vienodumu esu beveik patenkinta..
Tai va, galiu pasakyti, kad kuo svelniau elkis su savo oda, stenkis jos neissausinti, geriau naudok jautresnei odai skirtas priemones. Man Elyte is Zalia Zalia yra sakiusi, kad tokia oda reikia raminti! Tai ta ir stengiausi daryti ir kaip matau puikiai viskas tvarkosi. Zinoma, tai uztruks (ne per menesi ir ne per du susitvarkys), tai kantrybes irgi reikia