Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 12, 02:16)
Ieskau  kondicionieriaus butinai nenuplaunamo ir kad drekintu, tai radau "logona"  si:
http://www.ekolinija...gona-150ml.html
Kadangi esu naujoke ekologiskuose produktuose, tai tik noriu pasiklausti , gal kas geresnio kazka zino ax.gif ?...
Jau "sante" briliant kondicionieriu pirksiu, prisiskaicius tiek daug geru atsiliepimu biggrin.gif
Aciu.

Man jau geriau mažas lašelis kokosų aliejaus po plovimo.
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 11, 20:16)
man patinka wub.gif
o bigsmile.gif  jau ir laveros turi, plečiasi asortimentas bigsmile.gif įdomu kaip kainos g.gif
aš atidarymo pradžioj kiek užeidavau, tai tebuvo logona, sante, weleda...dar biosline tepalą esu pirkus

Tikrai padidejes asortimentas, nes kazkada anksciau buvau uzsukusi, tai kaip ir sakei, buvo Logona, Sante ir Weleda. O i kainas neatkreipiau demesio blush2.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 03 11, 20:25)
Kokie atsiliepimai apie Sante šampūnus? ax.gif

Turejau Sante sampuna su apelsinais, tai labai patiko.

QUOTE(etamo21 @ 2010 03 12, 01:31)
ka gi ten i ji pridesi irnesakyk.gif ,valgau +/- normalu maista, nesidietinu, bet ir nematau reikalo tam.valgau ka noriu, nes manau, kad organizmas pats turi zinot ko jam reikia. ar odai tas patinka aisku vel kitas klausimas  biggrin.gif  bet tokia linkusia kimstis oda tai turi ir artimieji, inkstirai tai cia jau daugumos problema ar problemele-reikia isoriskai kovoti, o pats margumynas veido net nezinau nuo ko.gryno oro trukumas, stresas, ar dar kas. siaip odele tokia plona ir jautri, ypac zandu.kakta dar nieko, bet jau zandai  doh.gif  kuperoze, jautrumo neispasakyto, vos paliesi ir raudona. paakiai pamele kazkokie, o ir siaip veide melsvo atspalvio matau. zodziu  unsure.gif  nezinau nuo kurio galo ir pradeti

Ir mano oda galima butu priskirti prie panasiu kaip cia aprasei. Anksciau ji buvo labai riebi (po poros valandu jau budavo kaip aliejum istepta), budavo ir spuogu nemazai, dar visokiu smulkiu berimu, kimsosi poros, odos spalva nelygi - visokie paraudimai. Tai su dauguma problemu kazkaip jau susitvarkiau rolleyes.gif Spuogu nebeturiu (neskaiciuoju kokio 1-2 iskylanciu kartais), berimai dingo, poros zymiai maziau kemsasi. Jau ir veido odos spalvos vienodumu esu beveik patenkinta..
Tai va, galiu pasakyti, kad kuo svelniau elkis su savo oda, stenkis jos neissausinti, geriau naudok jautresnei odai skirtas priemones. Man Elyte is Zalia Zalia yra sakiusi, kad tokia oda reikia raminti! Tai ta ir stengiausi daryti ir kaip matau puikiai viskas tvarkosi. Zinoma, tai uztruks (ne per menesi ir ne per du susitvarkys), tai kantrybes irgi reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2010 03 11, 23:34)
Apturėjau šitą malonumą prieš porą mėnesių. Jos požymiai yra, kad iš pradžių atsiranda motininė dėmė, maždaug 5litų monetos dydžio, kraštai truputį iškilę. Jos man neniežėjo, tai ir dėmesio nekreipiau,bet paskui išbėrimas išplito po visą kūną ir ėmė žiauriai niežėti. Pagelbėjo šlamučių ir ramunėlių hidrolatai ir buvau pasidariusi pagal KN receptą rankoms kremą, tai jį ir sutepiau.

aciu merginos uz pasisakymus 4u.gif Trolemole, pagal tavo aprasymus tada man ne sitas, nes man is viso neniezti unsure.gif o pacio atsiradimo nepamenu tiksliai, bet lyg kelios is karto atsirado demeles g.gif

vakar pasidariau kauke su gintarais, susimaisiau su vandeniu pudra (keistokai tik maisesi biggrin.gif ) bet gavosi geras pilingas, toks paskui matinis grazus veidas buvo bigsmile.gif zodziu patiko, bandysim toliau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 12, 00:49)
kazkodel tiku,kad imanoma tureti vienspalve ir svaria oda,kad ir kaip atrodo nerealu,

ir as labai noriu tuo tiketi, Palomina dziugu girdeti kaip susitvarke odos problemos, stengiuosi ir as savo odele gelbeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 11, 22:52)
merginos, ka tik gavau laiska, kad pajudejo is sandelio aroma  bigsmile.gif  thumbup.gif

Ugvile, tu auksas!! Kiek ji apie gintara prirase bigsmile.gif ir dar zinia puiki is sandelio thumbup.gif thumbup.gif
Jau noriu tu kaukiu darytis bigsmile.gif !

Satura, dar negavau laukneselio is taves, taciau jau kai ka zinau!! Nu is kur tas gerumas zmoniu? As kartais zinokit susimastau, kad svetimi zmones yra daug geresni ir patikimesni nei savi...Deja, bet vis dazniau tenka tuo isitikinti unsure.gif
Aciu tau labai wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 12 kovo 2010 - 11:01
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 12, 11:00)
user posted image
Diva:), kokį grožį čia įkėlei wub.gif
Atsakyti
Palomina, tavo krepselyje pastebejau roziu vandeni TRC. As toki uzmaciau VCUP "Prieskoniuose" , pagamintas is vandens ir roziu ekstrakto, nustebino maza kaina 3,90 Lt. Kaip jis ? Naudoji kaip hidrolata ar kaukiu, prausikliu gamybai ?
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milana31 @ 2010 03 12, 12:04)
Palomina, tavo krepselyje pastebejau roziu vandeni TRC. As toki uzmaciau VCUP "Prieskoniuose" , pagamintas is vandens ir roziu ekstrakto, nustebino maza kaina 3,90 Lt. Kaip jis ? Naudoji kaip hidrolata ar kaukiu, prausikliu gamybai ?
Aciu uz atsakyma  4u.gif

Turbut kazka suklydai g.gif as neturiu roziu vandens visai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 03 12, 09:48)
Turejau Sante sampuna su apelsinais, tai labai patiko.

O kokie tavo plaukai? ax.gif
Ernesin, iš kur gauni tokių gražių avatarų? blush2.gif
Diva:) labai fainą paveikslėlį įkėliai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 12 kovo 2010 - 11:22
QUOTE(Babi* @ 2010 03 12, 12:21)
O kokie tavo plaukai? ax.gif

Normalus manau, nors plaunu tai kas 2-3 dienas. Pats plaukas labai storas, plauku taip pat labai nemazai, dazyti tamsiai, ilgis dazniausiai iki peciu (bet dabar vel auginu biggrin.gif )..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 12 kovo 2010 - 11:25
Aham , grioozis wub.gif !
Atsakyti
as pabandziau veida pylinguoti su kokoso drozlem . sausom nesigavo , tada idejau sauksteli medaus ir kelis lasus vandens , tai gavosi daugiau tokia masazine kauke, oda faina labai liko po jos,nes man medus siaip labai tinka ocia dar gavosi kad ji imasazavau i oda. bet kaip pylinagas tai man turetu buti astresnes daleles. ka galvojat apie manu kruopas kaip pylinga? gal kuri jau isbande ka nors panasaus?

ir dar norejau paklausti ka jus darytumete. pirkau vietinej zolinej vaistinej hidrolatu misini sausai odai uz nemaza kaina. po kokios savaites intensyvaus naudojamo labai pradejo berti veida ir persteti pasipuskus juo - viskas aisku sualergizavo. itariu kad mano veido oda alergiska roziu vandeniui. klausimas iskilo ka daryti, atiduoti kam nors gaila blush2.gif , tai sugalvojau kad pilciau hidrolata í kuno kremus pacios gaminamus, bet nors ir kuno oda nera tokia jautri ar gerai butu naudoti produkta kuris sualergizavo veido oda? g.gif
Atsakyti