Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 11, 17:35)
sveika... sutvarkyti odele reikia laiko smile.gif as irgi turiu panasia oda tai siaip man padejo tamanu aliejus, bet pasirodo as jam alergiska verysad.gif valykite odele ir toliau moliu, pravalymui inkstiriuku pabandykit merginu cia taip isgirta masaza su aliejuku bei siltu rankluosciu, rinkites hidrolata pagal odeles poreikius, aliejukus+ea, medetku fitolis geris taip pat tokiai odelei, net nzn ka dar patarti man sie pamineti dalykeliai kazkiek aptvarke odele bet dar toli grazu iki to kokios  jos noriu smile.gif

o kaip gerai, kad radau bent viena atsakyma 4u.gif
na mano yra kuperoziniai zandai, jautrus.kakta pasikemsa kazkiek, nelygi tokia veido oda.ir apsiziurejau pries sviesa-tai ir pamelus vietom, taskuota unsure.gif .o pastebejau, kad daugiausia tasku yra smakro srityje, bet labiau matos tik istempus oda, o kur tokie jau poru 'suliniai',-tai nosis ir aplink ja,na tas puslankis link zandu g.gif
tai dabar naudoju mineta raudono molio kauke, dar pirksiu rasulo moli kasvakariniam prausimuisi ir medetku fitoli alyv.aliejuje (del zandu), tai tikrai.
hidrolatus naudoju hamameliu ir rugiageliu, visam veidui daugiausia kliuna hamameliu, o rugiageliu ant akiu purskiuosi.
gal pavardytum savo naudotas priemones, jei panasi beda?gal atradai kokiu super derinuku? rolleyes.gif beje, ar tamanu alieju naudojai visam veidui, ar tik labiausiai raustancioms vietoms?gryna ar maisei su kuo nors?
ir dar klausimelis:
-> masazui su aliejuku, kad pravalyti juodulius-koki geriausia naudoti alieju?kazkurioj temoj tikrai skaiciau, kad lyg naudoti silta alieju-riebalas tirpdo riebala, bet nenusirasiau ir uzkrito to masaziuko detales g.gif

va ir prirasiau litanija... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 11, 18:52)
Urgvile, o kurioje vietoje tie bėrimai? Nes grybelis būna tarpupirščiuose, per sulenkimus, labiau prakaituojančiose vietose rolleyes.gif  Ar nebus tau čia kokia šalčio alergija, kažkaip ji paskutiniu metu labai paplitusi. Jei taip tai kaip kunigunda jau ir rašė, nereikia panikuoti, tik drėkink kokiais aliejukai, turėtų savaime praeiti. Ir žinoma kuo mažiau apie tai galvoti mirksiukas.gif

pas mane ant rankos ir nemazai, et tikrai ne grybelis, sako nieztetu, o neniezti man unsure.gif

QUOTE(wilike @ 2010 03 11, 19:06)
Na toks lyg alerginis bėrimas atrodo. Pernai buvo ( nors niekada niekam nebuvau alergiška) bet ėmė ir atsirado. Pirma kaip sakot po vieną kitą plotelį ant pilvo, ant rankos, tokie sausi paraudonavę, nelygiais kraštais. Vienaą dieną atrodė lyg pamažėjo, kitą dieną vėl atsirado.Jokie tepaliukai nepadėjo. Tada jau vien tik vandenį gėriau nes nebeišmaniau kas pradėjo darytis po 3 sav delsimo susiruošiau pas gydytoja. tada tavegilis ir dar kažkoks nuo alergijos nes nebebuvo net sveikos vietos kaip išplito, bet mažai ka tepadėjo. Paskui nereali dozė prednezalono, nepadėjo, tada vel 10 dienų prednezolono, kažkiek apmažėjo. Tada dar gydytoja pasiūlė nueiti kur prekiauja rusiškai vaistai ir užsisakyti kalcio gliukonato. Va tada ir padėjo. Pradėjau panašėt į žmogų.
Tikrai siūlyčiau ilgai nelaukti, jeigu matai kad porą dienų pakitimų į gerą nėra. nereikia laukt.  schmoll.gif 
O visą tai man sutapo su tuo kad gi nutariau jog reikia gerti vandenį su citrina. Niekada to nedarydavau, t.y. citriną pirkdavau max 2-3 kar per metus. Na manau, ten chemijos visokios pripompuota, va taip negerai ir suveikė  doh.gif

ar nebus man tas pats doh.gif paraudonave, kartais buna sausi, kartais tik spalva unsure.gif
gal rimtai nuo citrinu, nes geriau arbata, vietoj cukrais dedavau misinio - citrina, medus, imbieras unsure.gif taip skanu doh.gif nors bendrai isbere tai anksciau nei pradejau ja gert blink.gif
Atsakyti
o atrodo radau kazka apie ta aliejaus masaza nuo juoduliu:
i dubeni isipilti verdancio vandens. I vandeni ilasinti kelis megstamo EA, pamerkti ranksluostuka. Istraukus is vandens, pravesinti ir deti ant veido nugrezus. Kai veidas susyla, nuimti ranksluosti ir su baziniu aliejumi bei jame ilasintu EA svelniai imasazuoti apie 10-15 min. Po masazo veida svariai nuvalyti su slapiu siltu ranksluosciu ir pasipurskti hidrolatu. Beje, daryti svelniais judesiais,sukinukais, nespaudziant veido
ar viskas taip ir turi vykti?tik visdar neaisku, koki alieju naudoti kaip bazini ir koks geriausias ea? ax.gif
google pasake, kad su inkstirais kariauja Rozmarinu, eukaliptu, mairunu, kedru ir bergamociu EA.o praktiskai kuris geriausiaS?gal nepaminetas cia g.gif

baisu taip su siltu ranksluosciu zaisti, gal neuzsius veidas, dar sprogs uzraudes kaip pomidoras biggrin.gif

beje, emiliuxas, is sitos temos atkapsciau zinutes, pasivartyk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etamo21: 11 kovo 2010 - 19:16
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 10, 21:58)
ar visom patinka kakavos sviesto kvapas?ar gali but kad mane pykina nuo jo? doh.gif

man patinka wub.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 03 11, 15:07)
Tos parduotuveles pavadinimas Biosala. Buvau uzsukus praeita savaite pasizvalgyt, tai yra Madara, Logona, Sante, Urtekram, Weleda, Dr.Sheller, Florame, Lavera (gal ir dar kokiu nors) kosmetikos.

o bigsmile.gif jau ir laveros turi, plečiasi asortimentas bigsmile.gif įdomu kaip kainos g.gif
aš atidarymo pradžioj kiek užeidavau, tai tebuvo logona, sante, weleda...dar biosline tepalą esu pirkus
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie Sante šampūnus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 03 11, 19:25)

man labai patiko su apelsinais thumbup.gif švariai išplaudavo, taip pat ir aliejines kaukes, plaukai po jo gražiai atrodė (glotnūs, blizgantys). Kaip tik neseniai subaigiau, būtinai kartosiu. Beto, ir kaina gera bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Placebo.: 11 kovo 2010 - 19:48
Ugvile, del berimo. Man buvo pries metus ant kaklo atsiradusi raudona demele, kuri po truputi pletesi (zmonems atrodydavo, kad ten buciniu pasekmes doh.gif ). Nieko nedariau su ja gal koki menesi. Kai nuejau pas gydytoja, irgi itare gryba, bet kai atliko tyrimus, pasake, kad ne grybas, viska nurase atopiniam dermatitui (kurio as niekad neturejusi) ir israse paprastuti tepaliuka, bet nehormonini, jis man per pora dienu demele panaikino. Taip kad nesigasdink, tikriausiai nieko ten nera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 03 09, 16:02)
Ir jei kas bandėt Santes su lotusu ir balta arbata arba Logonos jautriai ir sausai odai šveitklius, parašykit prašau trumpą atsiliepimą ax.gif

Pirmaji naudojau tai labai patiko, tik kad pakuotės nepatogios. o iš logona naudoja MB mėtini. tai jam patinka.

QUOTE(Sultry @ 2010 03 11, 12:51)
Noriu pasitart su naturalistem..ar naudojat veido pilingus?kokius?
esu bandzius is naturaliu Sante is vienkartiniu pakuciu, Logonos roziu, dbr CMD su arbatmedziu ir sis jau i pabaiga. mastau,ka kita pirkt ir ar is viso pirkt... lauksiu

Žr. viršuje.
Dar kažkokius esu naudojus, bet šie įsiminė labiausiai.

QUOTE(Placebo. @ 2010 03 11, 19:37)
man labai patiko su apelsinais thumbup.gif  švariai išplaudavo, taip pat ir aliejines kaukes, plaukai po jo gražiai atrodė (glotnūs, bizgantys). Kaip tik neseniai subaigiau, būtinai kartosiu. Beto, ir kaina gera bigsmile.gif

kokios konkrečiaia liejinės kaukės?
Taip norėčiau į kurį nors traukinį įšokti, bet nežinau ko man reikia... Atrodo dar visko turiu...
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 11, 20:37)
man labai patiko su apelsinais thumbup.gif  švariai išplaudavo, taip pat ir aliejines kaukes, plaukai po jo gražiai atrodė (glotnūs, bizgantys). Kaip tik neseniai subaigiau, būtinai kartosiu. Beto, ir kaina gera bigsmile.gif

O kur jį perki? ax.gif Biologisch24.com ar jo nėra, ar aš žiopla ir nematau? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cefeidė @ 2010 03 11, 19:45)
kokios konkrečiaia liejinės kaukės?
Taip norėčiau į kurį nors traukinį įšokti, bet nežinau ko man reikia... Atrodo dar visko turiu...

kokosų, avokadų aliejaus
kitų nebandžius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 03 11, 19:25)

Man patiko Sante Briliant Care, dabar eilėje laukia su greigrutais ir alyuogėmis(ar kažkaip pan) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 03 11, 19:48)
O kur jį perki? ax.gif  Biologisch24.com ar jo nėra, ar aš žiopla ir nematau? doh.gif

iš violey siunčiausi
yra ir biologisch, prie natural basics čia
Atsakyti