QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 11, 17:35)
sveika... sutvarkyti odele reikia laiko as irgi turiu panasia oda tai siaip man padejo tamanu aliejus, bet pasirodo as jam alergiska valykite odele ir toliau moliu, pravalymui inkstiriuku pabandykit merginu cia taip isgirta masaza su aliejuku bei siltu rankluosciu, rinkites hidrolata pagal odeles poreikius, aliejukus+ea, medetku fitolis geris taip pat tokiai odelei, net nzn ka dar patarti man sie pamineti dalykeliai kazkiek aptvarke odele bet dar toli grazu iki to kokios jos noriu
o kaip gerai, kad radau bent viena atsakyma
na mano yra kuperoziniai zandai, jautrus.kakta pasikemsa kazkiek, nelygi tokia veido oda.ir apsiziurejau pries sviesa-tai ir pamelus vietom, taskuota .o pastebejau, kad daugiausia tasku yra smakro srityje, bet labiau matos tik istempus oda, o kur tokie jau poru 'suliniai',-tai nosis ir aplink ja,na tas puslankis link zandu
tai dabar naudoju mineta raudono molio kauke, dar pirksiu rasulo moli kasvakariniam prausimuisi ir medetku fitoli alyv.aliejuje (del zandu), tai tikrai.
hidrolatus naudoju hamameliu ir rugiageliu, visam veidui daugiausia kliuna hamameliu, o rugiageliu ant akiu purskiuosi.
gal pavardytum savo naudotas priemones, jei panasi beda?gal atradai kokiu super derinuku? beje, ar tamanu alieju naudojai visam veidui, ar tik labiausiai raustancioms vietoms?gryna ar maisei su kuo nors?
ir dar klausimelis:
-> masazui su aliejuku, kad pravalyti juodulius-koki geriausia naudoti alieju?kazkurioj temoj tikrai skaiciau, kad lyg naudoti silta alieju-riebalas tirpdo riebala, bet nenusirasiau ir uzkrito to masaziuko detales
va ir prirasiau litanija...