QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 11, 11:41)
bet cia virsus toks papleiskanojantis, viena diena pasiziuriu pleiskanoja, kita diena - tik spalva yra, trecia - tik konturai, nesuprantu kas cia per nesamone, niekad gyvenime nebuvau niekam alergiska, senstu matyt
man irgi idomu jau darosi, nedaryciau nieko, bet si karta didesnis plotas atsirado ir man neestetiskai atrodo, kazkaip baisoka
QUOTE(Katherina @ 2010 03 11, 11:50)
Paskambinau aš draugei, tai sakė, kad irgi tiksliai nieko nepasakė, tik guldys į ligoninę, tirs, kam yra alergiška. Jai buvo ant kojos iš pradžių, tada ant rankos, kadangi pati studijuoja mediciną įtarė, kad kažkoks grybelis, daktarai ir maždaug taip sakė, bet kad įsitikinti turi ištirti...
Dabar kaip pasakėte, tai ir man ant pilvo panašiai yra, bet, bėrimas paūmėja ypač jei pas ką nors nusimaudau ne su nat.dušo žele. Aš vien dėl to ir pradėjau domėtis ekologija ir pan., kad atsirado neaiškių bėrimų..
Na toks lyg alerginis bėrimas atrodo. Pernai buvo ( nors niekada niekam nebuvau alergiška) bet ėmė ir atsirado. Pirma kaip sakot po vieną kitą plotelį ant pilvo, ant rankos, tokie sausi paraudonavę, nelygiais kraštais. Vienaą dieną atrodė lyg pamažėjo, kitą dieną vėl atsirado.Jokie tepaliukai nepadėjo. Tada jau vien tik vandenį gėriau nes nebeišmaniau kas pradėjo darytis po 3 sav delsimo susiruošiau pas gydytoja. tada tavegilis ir dar kažkoks nuo alergijos nes nebebuvo net sveikos vietos kaip išplito, bet mažai ka tepadėjo. Paskui nereali dozė prednezalono, nepadėjo, tada vel 10 dienų prednezolono, kažkiek apmažėjo. Tada dar gydytoja pasiūlė nueiti kur prekiauja rusiškai vaistai ir užsisakyti kalcio gliukonato. Va tada ir padėjo. Pradėjau panašėt į žmogų.
Tikrai siūlyčiau ilgai nelaukti, jeigu matai kad porą dienų pakitimų į gerą nėra. nereikia laukt.
O visą tai man sutapo su tuo kad gi nutariau jog reikia gerti vandenį su citrina. Niekada to nedarydavau, t.y. citriną pirkdavau max 2-3 kar per metus. Na manau, ten chemijos visokios pripompuota, va taip negerai ir suveikė