Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 11, 15:35)
Ten prieš pat pagrindinį įėjimą yra, kur anksčiau Dorado buvo. Tik nepamenu pavadinimo...  ax.gif

Tos parduotuveles pavadinimas Biosala. Buvau uzsukus praeita savaite pasizvalgyt, tai yra Madara, Logona, Sante, Urtekram, Weleda, Dr.Sheller, Florame, Lavera (gal ir dar kokiu nors) kosmetikos.
Papildyta:
QUOTE(FruitSalad @ 2010 03 11, 15:54)
Kokia turėtų būti molio kaukės konsistencija? Aš anksčiau darydavau 1:1, bet pasiskaičius pabandžiau vandens dėti dvigubai daugiau, gavosi labai skysta masė, tekėjo nuo veido. Taip ir turi būti?

Neturetu vanduo teketi kai uzsidedi kauke schmoll.gif Padauginai vandens.. Kai as darau molio kauke tai konsistencija pasidarau, kad butu kaip grietine g.gif
O vandens ir molio santykio neparasysiu, nes visad is akies darau, be to pastebejau, kad rasulio moliui daugiau vandens reikia nei zaliam g.gif
Atsakyti
Merginos, būčiau labai dėkinga jei užpildytumėte šią anketą. blush2.gif 4u.gif

Neina įdėti nuorodos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 11 kovo 2010 - 15:34
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 11, 13:07)
labas rytas  4u.gif
ziurejau ziurejau i veidrodi priesais langa,veidas toks nevienodos spalvos,kaip plemuotas-taskuota aplink nosi,kakta irgi,smakras.t.y.inkstiriukai.vietomis tai pamele,tai paraude.liudna pasidare unsure.gif idegu-geriau atrodo,bet negi negalima savos odos normalios tureti  doh.gif
gal bus kokia panele tokio paties likimo,kokias priemones rinktis,kaip taisyti padeti?kad bent vienoda veido spalva butu,dabar tikra vaivorykste-melyna-raudona-gelsva,isvis bardakas verysad.gif  ar labiau balinanciu,ar gilaus valymo,ar dar kokiu priemoniu reikia?gal nemoku kriteriju tiksliu sugalvoti,pagal kuriuos rinktis priemones g.gif

sveika... sutvarkyti odele reikia laiko smile.gif as irgi turiu panasia oda tai siaip man padejo tamanu aliejus, bet pasirodo as jam alergiska verysad.gif valykite odele ir toliau moliu, pravalymui inkstiriuku pabandykit merginu cia taip isgirta masaza su aliejuku bei siltu rankluosciu, rinkites hidrolata pagal odeles poreikius, aliejukus+ea, medetku fitolis geris taip pat tokiai odelei, net nzn ka dar patarti man sie pamineti dalykeliai kazkiek aptvarke odele bet dar toli grazu iki to kokios jos noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 10, 23:46)
taip manai? bet jei ten butu grybelis gal, o dabar sake kazkokia panasiai atrodanti i grybeli  doh.gif bandau nete ieskot info nerandu
Na tai vienoje vietoje gali tik kokį taškiuką patepti pamėginimui, jei neklystu tai arbatmedis ir dezinfekuoja visokius grybelius mastau.gif

QUOTE(Satura @ 2010 03 11, 10:45)
skaičiau vakar jūsų diskusijas, kokį apsauginį kremą nuo saulės pirkti, bet dėl visa ko šiandien patikrinau savo spintelę - turiu Laveros su SPF 20. Jis kaip losjonas, purškiasi per kamštuką.

jokių neturiu jam pretenzijų - gerai saugo, maloniai naudojasi. Dviese su MB pernai nunaudojom pusę butelio, šiems metams liks kita pusė smile.gif

žodžiu, kartočiau savo Laverą ir kitą kartą  drinks_cheers.gif

Gal foto būtų galima? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 11 kovo 2010 - 17:15
QUOTE(Katherina @ 2010 03 11, 15:15)
Baltas molis+bananų milteliai+dumbliai (litomanai, ar kažkaip panašiai)+spanguolių milt.+vit e+morkų fitolis+ dumblių hidr.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 10, 23:10)
merginos, mane istiko beda, isbere ranka, anksciau jau taip buvo, tai pasitepliojau sviestmedziu ir praejo, o dabar nepraeina  unsure.gif siandien buvau pas gydytoja siuntimo, sake cia isvaizda kaip grybelio, bet nera grybelis, tai kaip ta liga vadinasi? gal kuri susidurusi,kaip gydyt, nenoriu tu baisiu tepalu, bet jauciu teks, nes atsirado si karta didesni plotelis  doh.gif

Urgvile, o kurioje vietoje tie bėrimai? Nes grybelis būna tarpupirščiuose, per sulenkimus, labiau prakaituojančiose vietose rolleyes.gif Ar nebus tau čia kokia šalčio alergija, kažkaip ji paskutiniu metu labai paplitusi. Jei taip tai kaip kunigunda jau ir rašė, nereikia panikuoti, tik drėkink kokiais aliejukai, turėtų savaime praeiti. Ir žinoma kuo mažiau apie tai galvoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 11, 11:41)
bet cia virsus toks papleiskanojantis, viena diena pasiziuriu pleiskanoja, kita diena - tik spalva yra, trecia - tik konturai, nesuprantu kas cia per nesamone, niekad gyvenime nebuvau niekam alergiska, senstu matyt  lotuliukas.gif
man irgi idomu jau darosi, nedaryciau nieko, bet si karta didesnis plotas atsirado ir man neestetiskai atrodo, kazkaip baisoka  unsure.gif  verysad.gif

QUOTE(Katherina @ 2010 03 11, 11:50)
Paskambinau aš draugei, tai sakė, kad irgi tiksliai nieko nepasakė, tik guldys į ligoninę, tirs, kam yra alergiška. Jai buvo ant kojos iš pradžių, tada ant rankos, kadangi pati studijuoja mediciną įtarė, kad kažkoks grybelis, daktarai ir maždaug taip sakė, bet kad įsitikinti turi ištirti...

Dabar kaip pasakėte, tai ir man ant pilvo panašiai yra, bet, bėrimas paūmėja ypač  jei pas ką nors nusimaudau ne su nat.dušo žele. Aš vien dėl to ir pradėjau domėtis ekologija ir pan., kad atsirado neaiškių bėrimų..

Na toks lyg alerginis bėrimas atrodo. Pernai buvo ( nors niekada niekam nebuvau alergiška) bet ėmė ir atsirado. Pirma kaip sakot po vieną kitą plotelį ant pilvo, ant rankos, tokie sausi paraudonavę, nelygiais kraštais. Vienaą dieną atrodė lyg pamažėjo, kitą dieną vėl atsirado.Jokie tepaliukai nepadėjo. Tada jau vien tik vandenį gėriau nes nebeišmaniau kas pradėjo darytis po 3 sav delsimo susiruošiau pas gydytoja. tada tavegilis ir dar kažkoks nuo alergijos nes nebebuvo net sveikos vietos kaip išplito, bet mažai ka tepadėjo. Paskui nereali dozė prednezalono, nepadėjo, tada vel 10 dienų prednezolono, kažkiek apmažėjo. Tada dar gydytoja pasiūlė nueiti kur prekiauja rusiškai vaistai ir užsisakyti kalcio gliukonato. Va tada ir padėjo. Pradėjau panašėt į žmogų.
Tikrai siūlyčiau ilgai nelaukti, jeigu matai kad porą dienų pakitimų į gerą nėra. nereikia laukt. schmoll.gif
O visą tai man sutapo su tuo kad gi nutariau jog reikia gerti vandenį su citrina. Niekada to nedarydavau, t.y. citriną pirkdavau max 2-3 kar per metus. Na manau, ten chemijos visokios pripompuota, va taip negerai ir suveikė doh.gif
Atsakyti
Merginos,aš vėl su savo kokosais atlendu blush2.gif
Jūs man sakykit,kodėl SP tas kokosų aliejus toks pigus? blush2.gif Ir dar,jis yra gamintas Vokietijoje.Ar jis kažin ten tikrai geras ir kokybiškas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 03 11, 18:13)
Merginos,aš vėl su savo kokosais atlendu blush2.gif
Jūs man sakykit,kodėl SP tas kokosų aliejus toks pigus? blush2.gif Ir dar,jis yra gamintas Vokietijoje.Ar jis kažin ten tikrai geras ir kokybiškas? ax.gif

Jei tu apie šį, tai tikrai viskas su juo gerai, niekuo nesiskiria nuo KN ar Akamuti, pirk drąsiai ir džiaukis, kad maža kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 11, 19:16)
Jei tu apie šį, tai tikrai viskas su juo gerai, niekuo nesiskiria nuo KN ar Akamuti, pirk drąsiai ir džiaukis, kad maža kaina mirksiukas.gif

Nu taip,būtent apie šį. 4u.gif
Atsakyti
Merginos, grįžkim prie jau kažkada aptartos temos...
iš po žiemos labai panosė sudirgusi, raudona, kapiliarai gal net sutrūkę... kuo galėčiau patepti, kad paraudimai sumažėtų...
Kažkaip tarp savo užrašų nieko neradau g.gif
Atsakyti
gal kas galetu pameteti nuoroda i diskusija kur buvo aprasoma kaip valyti veida aliejais ir ranksluosciu g.gif blush2.gif labai suintrigavo mane toks dalykas
Atsakyti