QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 11, 11:30)
gal padetu toks tepalas kaip Streptocidas, jo sudetis tai nezinau kokia ten, bet zinau, kad vaikysteje tai labai padedavo. Kvapas pakenciamas. Tik va nezinau ar jo buna vaistinese, nes tevai tai kalvarkeje berods buvo pirke
Streptocidas labai sausina, jis labiau tinka nukasymams, nubrozdinimams, kad greiciau uztrauktu zaizdele, limfa sutrauktu. As net pantenoliu bijau tepti. Nuo streptocido visai nukristu man nosis nudziuvusi
Panasu, kad siandien vaizdas geresnis, Vergine man davusi kremuku su arganu megineliu, tai jau emiau jais panose tepti,lyg ir geriau siandien.
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 03 11, 11:34)
tinka, tik reikia pačius švelniausius imti: rasulo, baltąjį molį
Nidulia, na bet ir surietė tave... Man tokiu atveju padeda riebesni kremai, galiausiai - kaukės, užtepamos ir paliekamos
Katuk, patikek, kad tris savaites viska darau-gal 8 rusiu aliejais tepu, drekinancias kaukes uztepu ir palieku, kremukus drekinancius ir maitinancius, jau emiau papildus gerti, nors geriau tik nakvisu alieju visada, nesuprantu kame reikalas, nebeisnesa galva. Buvau suvertusi kalte dantu pastai, juk valantis dantis, varva per apatine lupa, o as ilgai valau dantis, bet juk iki nosies niekaip ta pasta nepasiekia. Lupa turiu pastoviai tepti, nes kai isdziuna, labai nemaloniai traukia ir skauda