Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 10, 15:13)
Cia suprasti kad ne 9-10 d kaip buvo mineta ?  biggrin.gif Nes cia tu traukiniu tai tik kursuoja ir kursuoja, mazu ne apie ta traukini kalba?

biggrin.gif taip, apie sita.
bet jau atvyko i kauna.

QUOTE(Hibisco @ 2010 03 10, 18:49)
Daddygirl, kaip issaugojai vaniles kvapa lupu balzame?  4u.gif

didzioji dalis sudeties - vaniles fitoliai, o kiti aliejai - bekvapiai.

tiesa, vistiek tas kvapas toks subtilus...
reiktu siaip, manau, vaniles eterini geriau ilasint.

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 10, 20:58)
ar visom patinka kakavos sviesto kvapas?ar gali but kad mane pykina nuo jo? doh.gif

dar ir taip buna? bigsmile.gif o kakavos, sokolado kvapas taip neveikia?
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
pasidariau raudono molio kauke+bananu milteliu+ersketr.al.+glicerino laselis ir masiau vien su virintu vandeniu,tai sikart gavosi nebe plastilinas, o panasiau i vandeni biggrin.gif bet neblogai visai, palaikiau gal 20min, 2kartus vandeniu apsipurskiau,bet galima sakyti visai netrauke veido,tik viena karta.ana syki kai dariausi tai smarkiai trauke.nusiprausus veidas atrodo sviesesnis, toks skaistesnis thumbup.gif man patinka.butu idomu kitu ingridientu prisigalvoti,pamaisyti,bet dabar nieko kito neturiu.ai dar tik 2 hidrol. ax.gif

ziurejau ziurejau i veidrodi priesais langa,veidas toks nevienodos spalvos,kaip plemuotas-taskuota aplink nosi,kakta irgi,smakras.t.y.inkstiriukai.vietomis tai pamele,tai paraude.liudna pasidare unsure.gif idegu-geriau atrodo,bet negi negalima savos odos normalios tureti doh.gif
gal bus kokia panele tokio paties likimo,kokias priemones rinktis,kaip taisyti padeti?kad bent vienoda veido spalva butu,dabar tikra vaivorykste-melyna-raudona-gelsva,isvis bardakas verysad.gif ar labiau balinanciu,ar gilaus valymo,ar dar kokiu priemoniu reikia?gal nemoku kriteriju tiksliu sugalvoti,pagal kuriuos rinktis priemones g.gif
Atsakyti
Noriu pasitart su naturalistem..ar naudojat veido pilingus?kokius?
esu bandzius is naturaliu Sante is vienkartiniu pakuciu, Logonos roziu, dbr CMD su arbatmedziu ir sis jau i pabaiga. mastau,ka kita pirkt ir ar is viso pirkt... lauksiu nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
[dar ir taip buna? bigsmile.gif o kakavos, sokolado kvapas taip neveikia?
[/quote]
nea, patinka 4u.gif bet gal susidraugausiu ir su situo, vis pasitepu lupas is jo pagamintu lupu balzamu, o dukra pasitepa ir apsilaizo thumbup.gif
Atsakyti
Po prausimosi patepu veidą hamamelių hidrolatu - koks fainas jausmas odai! Net kremo jokio nereikia... unsure.gif
Ir šįryt po vonios drėgną odą ištryniau kokosų aliejumi. Mmmmm, malionu... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 11, 11:30)
gal padetu toks tepalas kaip Streptocidas, jo sudetis tai nezinau kokia ten, bet zinau, kad vaikysteje tai labai padedavo. Kvapas pakenciamas. Tik va nezinau ar jo buna vaistinese, nes tevai tai kalvarkeje berods buvo pirke

Streptocidas labai sausina, jis labiau tinka nukasymams, nubrozdinimams, kad greiciau uztrauktu zaizdele, limfa sutrauktu. As net pantenoliu bijau tepti. Nuo streptocido visai nukristu man nosis nudziuvusi doh.gif Panasu, kad siandien vaizdas geresnis, Vergine man davusi kremuku su arganu megineliu, tai jau emiau jais panose tepti,lyg ir geriau siandien.
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 03 11, 11:34)
tinka, tik reikia pačius švelniausius imti: rasulo, baltąjį molį  4u.gif

Nidulia, na bet ir surietė tave... Man tokiu atveju padeda riebesni kremai, galiausiai - kaukės, užtepamos ir paliekamos  g.gif

Katuk, patikek, kad tris savaites viska darau-gal 8 rusiu aliejais tepu, drekinancias kaukes uztepu ir palieku, kremukus drekinancius ir maitinancius, jau emiau papildus gerti, nors geriau tik nakvisu alieju visada, nesuprantu kame reikalas, nebeisnesa galva. Buvau suvertusi kalte dantu pastai, juk valantis dantis, varva per apatine lupa, o as ilgai valau dantis, bet juk iki nosies niekaip ta pasta nepasiekia. Lupa turiu pastoviai tepti, nes kai isdziuna, labai nemaloniai traukia ir skauda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2010 03 11, 13:51)
esu bandzius is naturaliu Sante is vienkartiniu pakuciu, Logonos roziu, dbr CMD su arbatmedziu ir sis jau i pabaiga. mastau,ka kita pirkt ir ar is viso pirkt... lauksiu nuomoniu  4u.gif

Neturiu as spec. sveitiklio veidui. Kazkaip issiverciu su Hauschkos CC ir moliais. Kiek esu bandzius pirktiniu sveitikliu, tai nieks man neitikdavo - tai daleles per astrios, tai ju per mazai, tai vel kas nors nepatinka ir t.t. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 11 kovo 2010 - 14:00
QUOTE(adrija @ 2010 03 11, 10:44)
O kuo jūs turbinote tą molio kaukę?Aš laukiu raudonojo molio,tai gal pasisemčiau idėjų rolleyes.gif ,nes aš ko gera būsiu jūsų mamos amžiaus,tai man tas paturbinimas turėtų tikti ax.gif

Baltas molis+bananų milteliai+dumbliai (litomanai, ar kažkaip panašiai)+spanguolių milt.+vit e+morkų fitolis+ dumblių hidr.
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 03 10, 23:09)
Toks kvailas klausimas... O Europoje kokios parduotuvės eko ir kur maždaug randasi?  ax.gif

Ten prieš pat pagrindinį įėjimą yra, kur anksčiau Dorado buvo. Tik nepamenu pavadinimo... ax.gif
Atsakyti

Aš naudoju obuolių rūgštį, šliaužiojančios bruknuolės miltelius, iš pirktinių tik Alterra turėjau, bet jis man lyg ir per grubus.
Atsakyti
esu bandzius is naturaliu Sante is vienkartiniu pakuciu, Logonos roziu, dbr CMD su arbatmedziu ir sis jau i pabaiga. mastau,ka kita pirkt ir ar is viso pirkt... lauksiu nuomoniu  4u.gif

anksciau niekad pylingu nenaudojau, dabar turiu nusipirkus logonos riebiai odai regis ten kazkoks, naudoju tik karts nuo karto. nepasakyciau, kad labai gerai man nusveicia, jei buna paderpetojimu, bet naudoju, kad naudot, gaila ismest biggrin.gif tai irgi abejoju, ar ji pabaigus pirksiu koki g.gif gal reikalui esant koki savos gamybos pameistrausiu smile.gif
Atsakyti
Kokia turėtų būti molio kaukės konsistencija? Aš anksčiau darydavau 1:1, bet pasiskaičius pabandžiau vandens dėti dvigubai daugiau, gavosi labai skysta masė, tekėjo nuo veido. Taip ir turi būti?
Atsakyti