Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 10, 23:46)
taip manai? bet jei ten butu grybelis gal, o dabar sake kazkokia panasiai atrodanti i grybeli  doh.gif bandau nete ieskot info nerandu

man ir buvo kazkas panasaus, tokiais ploteliais isberdavo smulkiais spuogeliais, lieciant toks grubumas jausdavosi. As nedariau nieko ir man savaime pravyko, po kurio laiko vel kitose vietose buvo pasirode, bet ir vel savaime isnyko. As kazkaip del tokiu dalyku nesu linkusi panikuoti ax.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 03 11, 00:37)
as jau trecia savaite su ziauriai nuserpetojusia panose ir lupa vaikstau, kuom tik netepu, nepraeina, nesuprantu kame reikalas.

gal padetu toks tepalas kaip Streptocidas, jo sudetis tai nezinau kokia ten, bet zinau, kad vaikysteje tai labai padedavo. Kvapas pakenciamas. Tik va nezinau ar jo buna vaistinese, nes tevai tai kalvarkeje berods buvo pirke
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2010 03 11, 09:58)
Mergaites norejau paklausti ar raustanciai ir gana jautriai odai tinka apskritai molio kaukes veidui? g.gif bijau prisizaist unsure.gif

tinka, tik reikia pačius švelniausius imti: rasulo, baltąjį molį 4u.gif

Nidulia, na bet ir surietė tave... Man tokiu atveju padeda riebesni kremai, galiausiai - kaukės, užtepamos ir paliekamos g.gif

Ugvile, bus įdomi diagnozė 4u.gif Kaip ir kunigunda78, ir aš nieko tokiu atveju nedaryčiau, nebent kokiu švelniu kremu tepčiau, kokosų aliejumi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 11 kovo 2010 - 10:38
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 11, 11:30)
man ir buvo kazkas panasaus, tokiais ploteliais isberdavo smulkiais spuogeliais, lieciant toks grubumas jausdavosi. As nedariau nieko ir man savaime pravyko, po kurio laiko vel kitose vietose buvo pasirode, bet ir vel savaime isnyko. As kazkaip del tokiu dalyku nesu linkusi panikuoti  ax.gif
gal padetu toks tepalas kaip Streptocidas, jo sudetis tai nezinau kokia ten, bet zinau, kad vaikysteje tai labai padedavo. Kvapas pakenciamas. Tik va nezinau ar jo buna vaistinese, nes tevai tai kalvarkeje berods buvo pirke

bet cia virsus toks papleiskanojantis, viena diena pasiziuriu pleiskanoja, kita diena - tik spalva yra, trecia - tik konturai, nesuprantu kas cia per nesamone, niekad gyvenime nebuvau niekam alergiska, senstu matyt lotuliukas.gif

QUOTE(Satura @ 2010 03 11, 11:34)
Ugvile, bus įdomi diagnozė  4u.gif Kaip ir kunigunda78, ir aš nieko tokiu atveju nedaryčiau, nebent kokiu švelniu kremu tepčiau, kokosų aliejumi smile.gif

man irgi idomu jau darosi, nedaryciau nieko, bet si karta didesnis plotas atsirado ir man neestetiskai atrodo, kazkaip baisoka unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
skaičiau vakar jūsų diskusijas, kokį apsauginį kremą nuo saulės pirkti, bet dėl visa ko šiandien patikrinau savo spintelę - turiu Laveros su SPF 20. Jis kaip losjonas, purškiasi per kamštuką.

jokių neturiu jam pretenzijų - gerai saugo, maloniai naudojasi. Dviese su MB pernai nunaudojom pusę butelio, šiems metams liks kita pusė smile.gif

gal jei tamsesnė pas kurią oda, jis ją nubaltina kažkiek. Ir tikriausiai sunku juo, kaip ir bet kuo, ištepti nenustygstantį vaiką biggrin.gif Bet man su šviesia oda jis gerai "modeliuojasi" smile.gif

veidą tepu taip - pirmiausiai ant delnų užpurškiu, patrinu vieną į kitą, tada švelniai įtapšnoju veidą, su kūnu paprasčiau.

žodžiu, kartočiau savo Laverą ir kitą kartą drinks_cheers.gif

va kas buvo nepatiko, tai Burts Bees kremas nuo saulės. Šitas tai ir tirštas, ir tepėsi negražiai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 11, 01:37)
as jau trecia savaite su ziauriai nuserpetojusia panose ir lupa vaikstau, kuom tik netepu, nepraeina, nesuprantu kame reikalas. Visur po ranka turiu aliejukus,kremukus ,darbe kas 10 minuciu tepu,nes traukia ir skauda. As jau i nevilti ikritau, nes dar taip man nera niekada buve:( nebeisivaizduoju kuom tepti, kad praeitu ta nesamone
Papildyta:

gal galima sita momenta issamiau su proporcijomis ir darbo eiga? smile.gif

Į maždaug 30ml levandų hidr. (čia grynai tik akių zonai, kuriam laikui padariau) įbėriau nuo peilio galo labai nedaug kofeino (Monica sakė, kad nedaug dėti), įstačiau buteliuką į dubenėlį su vandeniu ir šildžiau, man vos tik vandeniui pradėjus karštėti ištirpo viskas puikiai , vis paplakdavau smile.gif Ištirpo, išsimaišė tikrai gerai
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 11, 10:41)
man irgi idomu jau darosi, nedaryciau nieko, bet si karta didesnis plotas atsirado ir man neestetiskai atrodo, kazkaip baisoka  unsure.gif  verysad.gif

na bet paprastai, kai atsiranda alergija, oda neadekvačiai gali sureaguoti į bet ką. Tuo labiau į tokį stiprios koncentracijos dalyką kaip EA... Todėl ir sakau, kad geriau bent jau kokosų aliejumi tepti, jis švelnus smile.gif

šiaip ir sau nusipirkau, ir mamai Kaziuko mugėje nupirkau Pilnų namų bendruomenės raudonojo dobilo arbatos. Šiaip labai patiko man tos jų žolelės - nepalyginsi su parduotuvinėm bigsmile.gif Iš KN paskaitų strigo, kad būtent raudonasis dobilas gerai tokiems bėrimams - nuovirus darytis, arbatas gerti. Tai bus nuo egzemos. Bet vėlgi, kai neaišku, kas pas tave, tai nežinia, ar tiktų. Na gal tiktų, bet iš kur jo gauti - vaistinėse niekad nemačiau tokių žolių....
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 11, 10:31)
aciu, jei ka kita savaite eisiu bent pavadinimo suzinot i klinikas  doh.gif

Paskambinau aš draugei, tai sakė, kad irgi tiksliai nieko nepasakė, tik guldys į ligoninę, tirs, kam yra alergiška. Jai buvo ant kojos iš pradžių, tada ant rankos, kadangi pati studijuoja mediciną įtarė, kad kažkoks grybelis, daktarai ir maždaug taip sakė, bet kad įsitikinti turi ištirti...

Dabar kaip pasakėte, tai ir man ant pilvo panašiai yra, bet, bėrimas paūmėja ypač jei pas ką nors nusimaudau ne su nat.dušo žele. Aš vien dėl to ir pradėjau domėtis ekologija ir pan., kad atsirado neaiškių bėrimų..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 11 kovo 2010 - 10:54
QUOTE(Satura @ 2010 03 11, 11:50)
na bet paprastai, kai atsiranda alergija, oda neadekvačiai gali sureaguoti į bet ką. Tuo labiau į tokį stiprios koncentracijos dalyką kaip EA... Todėl ir sakau, kad geriau bent jau kokosų aliejumi tepti, jis švelnus smile.gif

aisku, na zodziu ir toliau mozosiuosi iki kol nueisiu pas gydytoja

QUOTE(Katherina @ 2010 03 11, 11:50)
Paskambinau aš draugei, tai sakė, kad irgi tiksliai nieko nepasakė, tik guldys į ligoninę, tirs, kam yra alergiška. Jai buvo ant kojos iš pradžių, tada ant rankos, kadangi pati studijuoja mediciną įtarė, kad kažkoks grybelis, daktarai ir maždaug taip sakė, bet kad įsitikinti turi ištirti...

blink.gif blink.gif blink.gif eik tu sau, negasdink
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 11, 11:53)
aisku,  na zodziu ir toliau mozosiuosi iki kol nueisiu pas gydytoja
blink.gif  blink.gif  blink.gif  eik tu sau, negasdink

Jai gali būti šiek tiek kitaip nei Jums, nes man dar toks įtarimas, kad jai alergijas, bėrimus kelia, kenksmingos medžiagos su kuriomis ji dirba.
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 11, 00:10)
merginos, mane istiko beda, isbere ranka, anksciau jau taip buvo, tai pasitepliojau sviestmedziu ir praejo, o dabar nepraeina  unsure.gif siandien buvau pas gydytoja siuntimo, sake cia isvaizda kaip grybelio, bet nera grybelis, tai kaip ta liga vadinasi? gal kuri susidurusi,kaip gydyt, nenoriu tu baisiu tepalu, bet jauciu teks, nes atsirado si karta didesni plotelis  doh.gif

prieš kokius 5 m., man buvo užėjęs pabėrimas ties rankos sulenkimu vidinėje pusėje, gan nemažas plotas, tada gydytoja išrašė tepalo(jau dabar neatsiminsiu) ir praėjo. Šiais metais man irgi pasikartoja pabėriams, tik švelnesne forma, tai užeina tai praeina, gelbsti kokosų aliejus, logonos kūno svestas (sviestmedis nepadėjo), manau kad kažkokia ,,zaraza'' viduj sėdi ir esant palankiai progai išlenda, o kaip išnaikinti iki galo neaišku. g.gif
Atsakyti
lada diena mergaites,

atsisiunciau si alieju http://www.akamuti.c...-organic-100ml/, kaip supratau is aprasymo kad jis yra nerafinuotas, bet keista kad jis neturi jokio bjauraus kvapo, kaip kad KN perkant. Tai gal jis visdelto rafinuotas?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 11, 10:45)
žodžiu, kartočiau savo Laverą ir kitą kartą  drinks_cheers.gif

gal gali imest paveiksleli, koks tavo kremas 4u.gif

Na jei baltina ir suaugusiu kremas, tad gal imsiu vaikiska ir naudosim visa seima biggrin.gif

Ugvile mano mazoji panasius berimus turi, tai mes naudojam homeopatini tepaliuka Iricar, jai kojytes beria nuo vandentiekio vandens, kai atvaziuojam i NO visi berimai isnyksta thumbup.gif
Atsakyti