Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 10, 22:58)
ar visom patinka kakavos sviesto kvapas?ar gali but kad mane pykina nuo jo? doh.gif

man nepatinka ax.gif na ne tai kad pykina, bet man bent jau tai tikrai nera malonus kvapas, ir dar nepatinka kad sunkiai permusamas net eteriniais ax.gif o pvz. arganu kuris daug kam smirdi man net labai nieko kvapas- geresnis uz makadamiju ar kokiu tamanu- gal del to kad man maziausiai butent aliejum kvepia. beje argano aliejai sako buna labai skirtingu kvapu- priklausomai nuo kokybes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 10 kovo 2010 - 22:14
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 10, 17:10)
jauciuosi lotuliukas.gif  , nes kaip minejau Dr.H. tai spalvyte tik suteikia- EZ Light sakyciau  biggrin.gif

o as daba bandysiu nuo hauschkos pereit prie nvey brendo biggrin.gif ziuresim kaip seksis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 10, 19:24)
mergaites, nerandu kuri ten gyre kondicionieriu, kaip zymiai labiau patikusi us sante briliant care?? kaip jo pavadinimas??

Lavera- basis sensitive smile.gif http://www.violey.co...ge.php/pID/3583
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 03 10, 23:11)
man nepatinka ax.gif  na ne tai kad pykina, bet man bent jau tai tikrai nera malonus kvapas, ir dar nepatinka kad sunkiai permusamas net eteriniais ax.gif o pvz. arganu kuris daug kam smirdi man net labai nieko kvapas- geresnis uz makadamiju ar kokiu tamanu- gal del to kad man maziausiai butent aliejum kvepia. beje argano aliejai sako buna labai skirtingu kvapu- priklausomai nuo kokybes ax.gif

matai kaip su tais kvapais, argano net nejauciu kvapo beveik, tamanai kvepia, o lavandu kvapa kol prisijaukinau doh.gif is pradziu purksdavausi hidrolata kvepavima sustabdzius, net frankincenco skaniau kvepejo, bet dabar jis man pradeda patikt bigsmile.gif vienintelis smirdaliukas - dumbliai lotuliukas.gif
Papildyta:
merginos, mane istiko beda, isbere ranka, anksciau jau taip buvo, tai pasitepliojau sviestmedziu ir praejo, o dabar nepraeina unsure.gif siandien buvau pas gydytoja siuntimo, sake cia isvaizda kaip grybelio, bet nera grybelis, tai kaip ta liga vadinasi? gal kuri susidurusi,kaip gydyt, nenoriu tu baisiu tepalu, bet jauciu teks, nes atsirado si karta didesni plotelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 10, 23:10)
merginos, mane istiko beda, isbere ranka, anksciau jau taip buvo, tai pasitepliojau sviestmedziu ir praejo, o dabar nepraeina  unsure.gif siandien buvau pas gydytoja siuntimo, sake cia isvaizda kaip grybelio, bet nera grybelis, tai kaip ta liga vadinasi? gal kuri susidurusi,kaip gydyt, nenoriu tu baisiu tepalu, bet jauciu teks, nes atsirado si karta didesni plotelis  doh.gif

Aš mėginčiau grynu arbatmedžiu tepti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 11, 00:34)
Aš mėginčiau grynu arbatmedžiu tepti mirksiukas.gif

taip manai? bet jei ten butu grybelis gal, o dabar sake kazkokia panasiai atrodanti i grybeli doh.gif bandau nete ieskot info nerandu
Atsakyti
Šiandien pagaminau mamai kūnui "tepalą", net nežinau kaip jį pavadinti biggrin.gif Tai po dušo išsitepė- labai patenkinta smile.gif Dar sutaisiau šiek tiek levandų hidr.su kofeinu - paakiams, padariau balto molio kaukę su "paturbinimais", parvežiau dumblių hidr., visokių aliejukų, tai jau labai laiminga dukros namie sulaukus biggrin.gif Ale mažu pradės tikėti mano "sapalionėm" apie nat.kosmetiką ax.gif rolleyes.gif

Tiesa, ryte pasipurškiau veidą savo šlamučiais, tai draugas paklausė "kas čia padangas kur degina?" blink.gif doh.gif Nu jie savotiško kvapo, nors man tikrai nesmirda schmoll.gif
Dar kelintą vakarą tepuosi dėmeles po spuogų tamanais+raud.apelsinų ea+rozmarinų ea tai pastebėjau poveikį jau, tikrai šviesėja. Bet nežinau, ar gali taip būti, kad tepant tose vietose tokiu mišinuku, man kyla nauji spuogai?

Ugvile, mano draugei ant odos buvo atsiradęs kažkas panašaus į grybelį, aš jos ryt paklausiu, kaip tiksliai vadinasi, mažu ir Jums tas pats g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 11 kovo 2010 - 00:27
QUOTE(rutuk @ 2010 03 10, 22:43)
Visa praeita savaite nosis varvejo, o veliau tiek nuserpetojo, kad geda buvo. Bet bjauriausia kad ne tik nosis nuserpetojo, bet ir veidas, galvoju pamaitinsiu  smile.gif  pritepiau makadamiju sviesto ir kad pradejo kaist veidas  blink.gif  Taip kad makadamiju sviesto pasalinis efektas - sildymas  biggrin.gif  mirksiukas.gif 

Ech traukinukai dunda, o man teks susilaikyt. Nu nieko veliau atsigriebsiu  bebe.gif

as jau trecia savaite su ziauriai nuserpetojusia panose ir lupa vaikstau, kuom tik netepu, nepraeina, nesuprantu kame reikalas. Visur po ranka turiu aliejukus,kremukus ,darbe kas 10 minuciu tepu,nes traukia ir skauda. As jau i nevilti ikritau, nes dar taip man nera niekada buve:( nebeisivaizduoju kuom tepti, kad praeitu ta nesamone
Papildyta:
QUOTE(Katherina @ 2010 03 11, 01:25)
Dar sutaisiau šiek tiek levandų hidr.su kofeinu - paakiams, padariau

gal galima sita momenta issamiau su proporcijomis ir darbo eiga? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 11, 00:10)
merginos, mane istiko beda, isbere ranka, anksciau jau taip buvo, tai pasitepliojau sviestmedziu ir praejo, o dabar nepraeina  unsure.gif siandien buvau pas gydytoja siuntimo, sake cia isvaizda kaip grybelio, bet nera grybelis, tai kaip ta liga vadinasi? gal kuri susidurusi,kaip gydyt, nenoriu tu baisiu tepalu, bet jauciu teks, nes atsirado si karta didesni plotelis  doh.gif

Psoriazė (žvynelinė), egzema?
Atsakyti
Ugvile, mano draugei ant odos buvo atsiradęs kažkas panašaus į grybelį, aš jos ryt paklausiu, kaip tiksliai vadinasi, mažu ir Jums tas pats  g.gif

aciu, jei ka kita savaite eisiu bent pavadinimo suzinot i klinikas doh.gif

QUOTE(FruitSalad @ 2010 03 11, 09:03)
Psoriazė (žvynelinė), egzema?

nu ne, man labiau panasiau i rozine dedervine, nes ir atsirado ties rankos sulenkimu g.gif bet irgi ne iki galo panasu verysad.gif
Atsakyti
Šiandien pagaminau mamai kūnui "tepalą", net nežinau kaip jį pavadinti biggrin.gif Tai po dušo išsitepė- labai patenkinta smile.gif Dar sutaisiau šiek tiek levandų hidr.su kofeinu - paakiams, padariau balto molio kaukę su "paturbinimais", parvežiau dumblių hidr., visokių aliejukų, tai jau labai laiminga dukros namie sulaukus biggrin.gif Ale mažu pradės tikėti mano "sapalionėm" apie nat.kosmetiką  ax.gif  rolleyes.gif

O kuo jūs turbinote tą molio kaukę?Aš laukiu raudonojo molio,tai gal pasisemčiau idėjų rolleyes.gif ,nes aš ko gera būsiu jūsų mamos amžiaus,tai man tas paturbinimas turėtų tikti ax.gif
Atsakyti
Mergaites norejau paklausti ar raustanciai ir gana jautriai odai tinka apskritai molio kaukes veidui? g.gif bijau prisizaist unsure.gif
Atsakyti