QUOTE(Satura @ 2010 03 08, 16:03)
bet tokie labiausiai ir sausina... Paskui atsiranda traukimai, tempimai, diskomforto jausmas, poreikis teptis kremais.
mano irgi tokia nuomone. kad veido prausiklis turi butu svelnus. paskui nusausintas veidas tik dar daugiau riebalu gamina.
bet kiekvienam, matyt, savo priemones duoda rezultatus.
QUOTE(Satura @ 2010 03 08, 16:19)
kaip ir aš jo noriu
isbandziau PVS duse. nu nenusivyliau
galima teptis ji pati, toks kaip kremas su kremine puta gaunas. bet as tingine, tai pakabinau ir - i savo kempine-tinkleli. Kad uzputojo!!
Ir dar putojo ir dar ir dar. Nu, gal per daug pakabinau - bet man tiko, as maksimaliste
Zodziu, bandymas daugiau maziau vykes, tai atejau pasidalinti procesu. Siaip as manau, kad receptus ir metodus reikia skelbt jau laiko ismegintus ir patikrintus praktikoj, kad kiti bandantys nenusiviltu.. nu, bet cia merginos drasios, tai..
Palomina rase, kad butu idomu. Gal dar kam pravers. Gal koks DG brendo muilas nepatiks
- bus galima ji paaukoti eksperimentui.
Tik iskart perspeju - uz rezultata neatsakau. Tai tik ideja bandymams, eksperimentavimui, ka as ir pati darysiu. Jei atidirbsiu koki visad pavykstanti recepta, galesiu parasyti.
Ideja paprasta. Imi gabalini muila, ji istirpini su siek tiek vandens, pridedi visokiu gerybiu ir isplaki.
As emiau muila su silku ir daug kokoso aliejaus. Negaliu garantuot, kad kiti putotu taip pat. Mano muilas buvo pakankamai sviezias, nezinau, kaip lengvai istirptu seni muilai. As dejau aliejus ir eterinius, bet galimi ivairiausi priedu variantai.. Kuo daugiau priedu, tiesa, tuo silpnes putojimas, didesne gedimo tikimybe.
Papildyta:
QUOTE(ashtri @ 2010 03 08, 17:49)
Prašom vaizdinės medžiagos