Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 08, 18:12)
Didelis aciu visoms merginoms uz atsakymus apie Feniqia muilo pastas  4u.gif
tai kaina, kuri rasei (60Lt) uz 50ml ar didesni kieki?

mano morku filtolis, jei neklystu, buvo is Akamuti  g.gif
gal buna saknies ir seklu fitoliai? ar seklu tik eterinis buna? mano buvo saknies, tai tikrai su ryskia spalva.

Taip, ta kaina uz 50 ml (Satura jau irgi atsake smile.gif )

Issiaiskinau jau del morku fitoliu: kadangi mano yra is morku seklu, tai jis yra toks bespalvis; o va is saknies (kaip pas tave) jis jau su spalva.. Kita karta reiks nusispirkti (is AN) morku fitoli, kuris is saknies, bus idomu palyginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 03 08, 13:08)

Arganų vaisius ir lapus labai mėgsta ožkos - vietinių nestebina jų gebėjimas laipioti medžiais ir ėsti vaisius nuo šakų... Nesuvirškinti kauliukai pasišalina su ožkų ekskrementais - vietiniai juos surenka ir naudoja aliejui spausti. Šaltinis http://www.kvapunama.../produktas/215/
swoon.gif

kaip juokinga smile.gif ir kad ozkos medziais vaiksto, ir kad tokais seklas naudoja. cia rimtai? smile.gif
(nors pas mus lapes medziais, tvorom ir namu stogais karstos smile.gif)

QUOTE(Katherina @ 2010 03 08, 15:21)
Merginos, gal kuri nors turite tokį termometrą iš AZ user posted image ir tokias svarstykles user posted image ? Kažin geri?  ax.gif

as turiu tokius. ne tos firmos, bet identiskus.
seniai naudoju, normalus. tik svarstyklem elementus daznokai keist reik, o jie brangus smile.gif
Atsakyti
Dolphin, kaip tau AN verbenu hidroltas? Ir kaip Natuderm duso zele? Nesausina odos?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 08, 18:36)
kaip juokinga smile.gif ir kad ozkos medziais vaiksto, ir kad tokais seklas naudoja. cia rimtai? smile.gif

Prašom vaizdinės medžiagos bigsmile.gif
user posted image

Kiek dar pagooglinau - niekur nerašo apie sėklų iš ožkų išmatų išrinkimą. Tai patikėsiu tais kitais šaltiniais lotuliukas.gif O šiaip manau net jei renka tuos kauliukus iš kakučių , juos skaldo, ir tik iš branduolių spaudžia aliejų - iki branduolių niekas neprasiskverbia. Tik tas kvapas is tiek nesexy doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 08 kovo 2010 - 18:49
QUOTE(Satura @ 2010 03 08, 16:03)
įklimpai labai giliai su savo dabartiniu niku  ax.gif Prilipo jau prie jo tvirtai muilai biggrin.gif

bet tokie labiausiai ir sausina... Paskui atsiranda traukimai, tempimai, diskomforto jausmas, poreikis teptis kremais. Aš net su Druide nerizikavau, neišdrįsau, nors Palominai labai šiltai apie juos atsiliepė smile.gif O taviškiai dėl to ir patinka, kad švelnūs biggrin.gif Įpusėjau jau paskutinį ir pradėjau nerimauti, kur daugiau  blush2.gif

labai palaikau ir lauksiu idėjos įgyvendinimo realybėje anksčiau ar vėliau  drinks_cheers.gif
eglute82, jau kaip pas mano mamą kremai laikosi, tai žiūrėt ir pavydėt  biggrin.gif Nei jai kas rūgsta, nei genda, nei pelija. Buvo, kad nuo KN jazminų kremo atsiskyrė truputis vandens, bet kad tikrai ilgai jį marinavo, tai nieko nuostabaus  rolleyes.gif

tikrai iklimpau smile.gif thumbup.gif vis galvojau, kad reik ta nuo paauglystes likusi nika keist, bet neprisiruosiu.
nors bendrai - Tu jau daraisi vis labiau Satura nei Katutis.. wink.gif Priprantama smile.gif

QUOTE(adrija @ 2010 03 08, 16:08)
Vienu žodžiu, šūdas doh.gif Nepirksim.
Ačiū 4u.gif

kodel? man tai normaliai atrodo visai.

ypac kakavos sv ir kokoso al.
o del rosehip reik pasidomet, ar kitu kitokie buna.. g.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 03 08, 17:31)
Issiaiskinau jau del morku fitoliu: kadangi mano yra is morku seklu, tai jis yra toks bespalvis; o va is saknies (kaip pas tave) jis jau su spalva.. Kita karta reiks nusispirkti (is AN) morku fitoli, kuris is saknies, bus idomu palyginti  ax.gif

issiaiskinom drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 08, 16:03)
bet tokie labiausiai ir sausina... Paskui atsiranda traukimai, tempimai, diskomforto jausmas, poreikis teptis kremais.

mano irgi tokia nuomone. kad veido prausiklis turi butu svelnus. paskui nusausintas veidas tik dar daugiau riebalu gamina.
bet kiekvienam, matyt, savo priemones duoda rezultatus.

QUOTE(Satura @ 2010 03 08, 16:19)
kaip ir aš jo noriu  lotuliukas.gif

isbandziau PVS duse. nu nenusivyliau smile.gif galima teptis ji pati, toks kaip kremas su kremine puta gaunas. bet as tingine, tai pakabinau ir - i savo kempine-tinkleli. Kad uzputojo!! bigsmile.gif Ir dar putojo ir dar ir dar. Nu, gal per daug pakabinau - bet man tiko, as maksimaliste smile.gif

Zodziu, bandymas daugiau maziau vykes, tai atejau pasidalinti procesu. Siaip as manau, kad receptus ir metodus reikia skelbt jau laiko ismegintus ir patikrintus praktikoj, kad kiti bandantys nenusiviltu.. nu, bet cia merginos drasios, tai.. smile.gif Palomina rase, kad butu idomu. Gal dar kam pravers. Gal koks DG brendo muilas nepatiks biggrin.gif - bus galima ji paaukoti eksperimentui.
Tik iskart perspeju - uz rezultata neatsakau. Tai tik ideja bandymams, eksperimentavimui, ka as ir pati darysiu. Jei atidirbsiu koki visad pavykstanti recepta, galesiu parasyti.

Ideja paprasta. Imi gabalini muila, ji istirpini su siek tiek vandens, pridedi visokiu gerybiu ir isplaki.
As emiau muila su silku ir daug kokoso aliejaus. Negaliu garantuot, kad kiti putotu taip pat. Mano muilas buvo pakankamai sviezias, nezinau, kaip lengvai istirptu seni muilai. As dejau aliejus ir eterinius, bet galimi ivairiausi priedu variantai.. Kuo daugiau priedu, tiesa, tuo silpnes putojimas, didesne gedimo tikimybe.

Papildyta:
QUOTE(ashtri @ 2010 03 08, 17:49)
Prašom vaizdinės medžiagos   bigsmile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 08 kovo 2010 - 19:20
mergaites, o kur istirpsta milteliai?ta prasme as imaisau i molio kauke tai viskas ok?o pvz. hidrolate ar kreme? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 08, 19:12)
Aisku, klausimas, kiek tokie produktai kaip muilo pasta ar tas mano 'putojantis vonios sviestas' reikalingi praktikoj  g.gif - Paprasta gabalini muila galima padaryti labai svelnu, kondicionuojanti, o paprasta skysta muila galima padaryti labai kvapnu..
Nu bet, pagalvojus, ta vonios sviesta galima padaryti IR svelnu kunui IR stipriai kvepianti. Gal tave jo idomumas ir pranasumas pries gabalini ar skysta muila. Jame galima siu dvieju savybiu sinteze smile.gif Jis - kaip priedais pagerintas ir stipriai pakvepintas gabalinis muilas.
Be to idomumo faktorius smile.gif - Jis toks kaip suplaktas kuno sviestas, bet smagiai putoja ir prausia. Vonioj ant vandens jo gabaliukai tureju smagiai pluduriuoti, palengva tirpti ir skaniai kvepeti.. smile.gif

Oi, net galva pavargo nuo mastymo, kokiu budu ir kaip ka padaryti smile.gif, bet ne nuo muilu  biggrin.gif - einu i dusa bandyt PVS (putojancio vonios sviesto).

gero megavimosi PVS wink.gif
O kaip tu gamini PVS?
Atsakyti
ir dar jei kunui ismaisyciau sviestmedi, kakavos sviesta ir koki alieju, tai isgauciau sau norima konsistencija pridejusi daugiau aliejaus?kietus reikia pasildyti ir ismaisyti su baziniu?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 08, 20:10)
...
Ideja paprasta. Imi gabalini muila, ji istirpini su siek tiek vandens, pridedi visokiu gerybiu ir isplaki.
As emiau muila su silku ir daug kokoso aliejaus. Negaliu garantuot, kad kiti putotu taip pat. Mano muilas buvo pakankamai sviezias, nezinau, kaip lengvai istirptu seni muilai. As dejau aliejus ir eterinius, bet galimi ivairiausi priedu variantai.. Kuo daugiau priedu, tiesa, tuo silpnes putojimas, didesne gedimo tikimybe.

Aciu 4u.gif Reiks prie progos pabandyt pasidaryt
Atsakyti
Sveikos, o ar yra šitos temos išparduotuvė kažkur? Parsisiunčiau ne tą sviestą, noriu pasiūlyti, bet nerandu temos...
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 03 08, 19:46)
Dolphin, kaip tau AN verbenu hidroltas? Ir kaip Natuderm duso zele? Nesausina odos?

man tai jis patinka smile.gif paturbinau su glicerinu, tai net KN alieju misini ne kiekviena ryta tepu:)pasipirskiu juo ir vuolia biggrin.gif ir kvepia wub.gif Duso geli jau antra perku, zalio kvapas malonesnis ( su alyvuogem ir ginkmedziu), sito toks astrokas. man nesausina tikrai smile.gif krema kunui geriausiu atveju i savaite karta naudoju:)
Papildyta:
QUOTE(ypata @ 2010 03 08, 21:38)
Sveikos, o ar yra šitos temos išparduotuvė kažkur? Parsisiunčiau ne tą sviestą, noriu pasiūlyti, bet nerandu temos...

va cia isparduotuve smile.gif
Atsakyti