Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 10, 18:10)
biggrin.gif EZ pas mane rankinuke savo garbingoj vietoj vistiek guli doh.gif - nenaudoju, bet vat moraliskai reikia pasinesiot, matyt tada labai pasidaziusi jauciuosi lotuliukas.gif  , nes kaip minejau Dr.H. tai spalvyte tik suteikia- EZ Light sakyciau  biggrin.gif

na bent sioki toki ruduma, kad duotu biggrin.gif nes jokiu pudru nenaudoju, tai noris kazkokios gaivumos spalvai flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 03 09, 23:20)

dekui 4u.gif
Atsakyti
mergaites, nerandu kuri ten gyre kondicionieriu, kaip zymiai labiau patikusi us sante briliant care?? kaip jo pavadinimas??
Atsakyti
o taas tusas su zaliu lapuku netepa?

noriu pararyt atsiliepima apie kokosu alieju is AN. patiko 4u.gif kvapas skiriasi nuo SP, bet man atrodo, kad drekina geriau ir kas labiausiai patiko, kad minkstas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Placebo. ačiū už sveikinimus 4u.gif TekilaSunrise, aš irgi naudoju tą cukraus masę depiliacijai, ir jei nori, ją galima naudoti ir skystą, t.y. užsitepti ir su medžiagos juostele nuplėšti. Man labiau patiko ta masė, kur tamposi, bet iš bėdos ir tokią galima naudot ax.gif Ar jums supylus lūpų balzamą į tūbelę ji gerai sukiojasi? blush2.gif
Atsakyti
Daddygirl, kaip issaugojai vaniles kvapa lupu balzame? 4u.gif
Atsakyti
O mane šiandien MB prajuokino. Shopinosi kaip tik Europoj, nes dovanų čekių dar nuo Kalėdų turėjo. Skambina - gal tau ko reikia. Sakau, nebent kūnui kokį losjoną/kremą iš eko parduotuvės. Tai grįžtu, atsidarau savo dėželę (nes iš Monicos dar parsivežiau ryšulėlį), o ten guli 500 ml talpos "bonkė" biggrin.gif Florame rožių, skaniai kvepia wub.gif Sako, ką aš žinau, kiek ten naudojasi jo, tai paėmiau didžiausią biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 10, 16:09)
  kazkur skaiciau, kad kokosu aliejus saugo ar nusisneku? ax.gif

dar rašo,kad mangų sviestas turi apsaugą ,ar kklystu/

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 10, 17:54)

Va idesiu jau panaudota kaip atrodo:
user posted image

O jų tik vienas atspalvis būnA? g.gif
Atsakyti
Visa praeita savaite nosis varvejo, o veliau tiek nuserpetojo, kad geda buvo. Bet bjauriausia kad ne tik nosis nuserpetojo, bet ir veidas, galvoju pamaitinsiu smile.gif pritepiau makadamiju sviesto ir kad pradejo kaist veidas blink.gif Taip kad makadamiju sviesto pasalinis efektas - sildymas biggrin.gif mirksiukas.gif

Ech traukinukai dunda, o man teks susilaikyt. Nu nieko veliau atsigriebsiu bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 10, 19:24)
mergaites, nerandu kuri ten gyre kondicionieriu, kaip zymiai labiau patikusi us sante briliant care?? kaip jo pavadinimas??

Ar tik ne Lavera Basis?
Atsakyti
ar visom patinka kakavos sviesto kvapas?ar gali but kad mane pykina nuo jo? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 03 09, 22:22)
gal ka sudominsKvapu namai iesko konsultantes
gaila, kad Vilniuje, tokia darbo patirtis butu visam gyvenimui wub.gif

Ačiū už pasiūlymą, kai katik darbą radau doh.gif doh.gif doh.gif Geriau nebūčiau perskaičius.

QUOTE(Dolphin @ 2010 03 10, 13:36)
O į aliejinę plaukų kaukę kažin gerai gintaro miltelių įdėt? g.gif  kad jau turiu, noris visur išbandyt  biggrin.gif

Taip galima, dedu iš akies žiupsnelį. Dar per naktį palaikau tą pudrytę su aliejuku induke kartu ir tik tada tepuosi plaukus. Kol kas didesnio efekto kaip nuo vienų aliejų nelabai pastebėjau, bet tokiam dalykui gal ilgesnio laiko reikia smile.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 10, 21:00)
O mane šiandien MB prajuokino. Shopinosi kaip tik Europoj, nes dovanų čekių dar nuo Kalėdų turėjo. Skambina - gal tau ko reikia. Sakau, nebent kūnui kokį losjoną/kremą iš eko parduotuvės. Tai grįžtu, atsidarau savo dėželę (nes iš Monicos dar parsivežiau ryšulėlį), o ten guli 500 ml talpos "bonkė"  biggrin.gif Florame rožių, skaniai kvepia  wub.gif Sako, ką aš žinau, kiek ten naudojasi jo, tai paėmiau didžiausią  biggrin.gif

Toks kvailas klausimas... O Europoje kokios parduotuvės eko ir kur maždaug randasi? ax.gif
Atsakyti