Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Satura @ 2010 03 10, 12:18)
tai pridėk citrinos sulčių. Bet labai nedaug, kokį pusę arbatinio šaukštelio ir žiūrėk, ar nesuminkštės smile.gif

Dėjau. Bet kažkaip man per lipnu išėjo - tada nuo odos nenusiima. O jei kietesnė ir nusiima, tada nieko neišrauna... doh.gif Matyt, nenutaikiau viduriuko - žodžiu, ne taip paprasta kaip atrodo... blush2.gif Atsiprašiau šiam kartui savo parafininių juostelių iš Drogo... Labai jau nemažai laiko reiktų tokiai cukraus depiliacijai skirti, nebent jau išsiprofinus būt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 03 10, 12:29)
Satura, eglute, priimkite prie uzsakymo.. blush2.gif Ir as noriu tuso.  doh.gif

dabar visos norim tušo su žaliu lapu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 10, 14:02)
dabar visos norim tušo su žaliu lapu  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Taigi be galo gražus, dėl to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 10, 13:01)
Labai jau nemažai laiko reiktų tokiai cukraus depiliacijai skirti, nebent jau išsiprofinus būt  verysad.gif

iš tikro, tai pigu ir greita, bet reikia išmokti tą aukso viduriuką pajausti 4u.gif

jei namuose dar ir šilta, tai ta masė gali greičiau sutižti, tada darausi kietesnę ir kai uždedu ant odos, palieku prilipti smile.gif Blogiau su skysta, nes tokia dar jautriau reaguoja į temperatūrą, sunkiau tada situaciją suvaldyti... Žodžiu, lieku prie kietesnio varianto cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 10, 12:50)
nu nelabai smile.gif
nors nezinau, gal baisiai daug trint reikia smile.gif
vaikas tai nelaukia, tai ji balta budavo, bet man patikdavo - tokia kaip balta plevele pasidengia ir atrodo labai saugu  biggrin.gif ir tikrai apsaugodavo - ji net neidegdavo.
as ir save pasipurksdavau, bet pilnai baltumas net ir gerai patrynus nedingdavo.

o sakyk kiek laiko galioja, ar veiduka irgi tepdavai?
matyt nesutaupysiu, juk nevaiksciosi zmogus baltas kaip suris doh.gif
Atsakyti
O į aliejinę plaukų kaukę kažin gerai gintaro miltelių įdėt? g.gif kad jau turiu, noris visur išbandyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 10, 13:36)
O į aliejinę plaukų kaukę kažin gerai gintaro miltelių įdėt? g.gif  kad jau turiu, noris visur išbandyt  biggrin.gif

gerai smile.gif Berods bryyla buvo įdėjusi info wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 10, 14:07)
jei namuose dar ir šilta, tai ta masė gali greičiau sutižti, tada darausi kietesnę ir kai uždedu ant odos, palieku prilipti smile.gif Blogiau su skysta, nes tokia dar jautriau reaguoja į temperatūrą, sunkiau tada situaciją suvaldyti... Žodžiu, lieku prie kietesnio varianto  cool.gif

Va va, gali būti - namie šilta, saulutė plieskia rolleyes.gif Lyg normaliai buvo, atsinešu, užsitepu - ir prilimpa viskas... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 10, 14:41)
gerai smile.gif Berods bryyla buvo įdėjusi info wink.gif

prisimenu, kad kazkas kazka rase apie tai, bet su atmintim doh.gif
aciu:)
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 10, 15:36)
O į aliejinę plaukų kaukę kažin gerai gintaro miltelių įdėt? g.gif  kad jau turiu, noris visur išbandyt  biggrin.gif

Gerai mirksiukas.gif pati bandziau sekmadieni smile.gif as i aliejine kauke imaisiau, bet turiu dar toki receptuka.
Receptas plaukų slinkimui sulaikyti su cinamonu:
Gintaro pudros 1 arbatinis šaukštelis; Cinamono miltelių 1 arbatinis šaukštelis; Medaus 1 valgomas šaukštas ; Alyvuogių aliejaus 1 valgomas šaukštas
Ingredientus susukti į pastą ir įtrinti į plaukų šaknis. Palaikyti pakanka 5-10 min.
Manau alieju galima rinktis toki, koks tavo plaukams tinkamiausias.
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 03 10, 12:09)
o sakyk kiek laiko galioja, ar veiduka irgi tepdavai?
matyt nesutaupysiu, juk nevaiksciosi zmogus baltas kaip suris doh.gif

galioja turbut apie 3 metus, nes man trims vasaroms uzteks.
dabar pabandziau pasitepti, tai mazai tepant ir gerokai itrynus, lieka tik labai nezymus baltumas. kaip ir galetum veidui naudot. bet kai as, matyt, tepdavau ant idegusios savo odos, dar matyt nepagailedavau, tai balta likdavau smile.gif
Siaip ar taip, as juo buvau patenkinta. Pirkau vaikui ir man svarbiausia buvo, kad apsaugotu nuo saules ir kad nedirgintu tada jautrios odytes. Jis toks ir buvo.
O kad nelabai lengvai tepas, pasiskirsto ir palieka baltumo man nebuvo svarbu.
Atsakyti
o kaip naudojat kakavos sviesta, jis toks kietas?turiu omeny kunui?

o kiek mazdaug stingsta lupu balzama, ne tubelej o induke tokiam? ax.gif
Atsakyti