Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Eveliina @ 2010 03 09, 22:30)
O kur ji perkat ir kiek kastuoja?

ar ne Šeimos vaistinėse g.gif Platintojos Lacrimos puslapyje gal būtų kontaktai, kur pirkti wink.gif Kaina 45,70 smile.gif

Sveikuose produktuose nuolaidos - 20 proc. ekologiškiems EA ir japoniškiems smilkalams bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 09, 16:32)
vardan odos grožio net pelynų arbatą pradėjau gerti, kad tvarkytųsi vidus. Puodelį vakare, puodelį ryte  ax.gif Veidą su levandų ledukais ir pirmyn biggrin.gif

ooooooooooooi atsimenu sia arbata pelynu is vaikystes, ji labai gerai nuo pilvo skausmo - mama ja liepdavo gerti biggrin.gif

QUOTE(Satura @ 2010 03 09, 21:03)
o tu nenori tušo su tuo žaliu lapu bandyti? Man tai knieti jį parsisiųsti. Juo labiau, kad ir kaina jo ne kosmosas  g.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 03 09, 21:32)
aiskutis, bet gal kartu perkant butu mazesnes pasto islaidos ax.gif

jei tikrai norit, turiu paste dar nuolaidu koduka, dar pigiau gautusi, atsiuskit kuri i AZ savo pasta persiusiu, o jus tarpininkei mirksiukas.gif tai man su juo gavosi tusas 23lt su centais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 09, 23:58)
ar ne Šeimos vaistinėse  g.gif Platintojos Lacrimos puslapyje gal būtų kontaktai, kur pirkti wink.gif Kaina 45,70 smile.gif
Sveikuose produktuose nuolaidos - 20 proc. ekologiškiems EA ir japoniškiems smilkalams  bigsmile.gif

aciu, gal kada isbandysiu. 4u.gif 4u.gif
Geras, nezinojau, kad ir naturaliu depiliaciniu kremu israsta jau bigsmile.gif
http://www.lacrima.l...emas-kunui.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 09 kovo 2010 - 23:06
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 09, 23:04)
tai man su juo gavosi tusas 23lt su centais  bigsmile.gif

apie koki tusa cia kalbam blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 09, 23:09)
apie koki tusa cia kalbam  blush2.gif

QUOTE(Satura @ 2010 03 09, 20:28)
nuoroda, tik į LT nesiunčia, reiktų per tarpininkes  ax.gif

apie sita 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri mergina pagelbėtų įsigyti GINTARO pudros, nes savam kaime jos nėra doh.gif
Atsakyti
Daddygirl, ar zinai ka nors apie Health Aid eterinius aliejus?? Nusipirkau is ju issvajotaji benzoino EA, ir nekvepia jis man vanile verysad.gif Nezinau, ar per daug is jo tikejausi, ar ta firma prasta. Kai internete ziurejau, lyg ir nebloga ispudi jie man paliko... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 03 09, 19:44)
thumbup.gif Tai jau bandysi kažką panašaus išgaut? Galėtum kokioj Nidoj tarp visų karoliukų ir paveiksliukų iš gintarų pardavinėt  biggrin.gif

ka tu, jokia is manes meninike... be to tokie groziai padaromi jau ne vien su naturaliomis medziagomis..
taciau, ka cia apgaudinet biggrin.gif , aisku as jau seniai noriu gintara i muila idet biggrin.gif (nuo tada kai jis cia buvo minimas). Bet is pradziu neradau pas mus pirkt, dabar radau 'amber resin' (nezinau, ar cia tas pats), bet ji brangi, tai dar tik planuose ir svajonese smile.gif
va, gal i muilo pasta rolleyes.gif

QUOTE(ne mama @ 2010 03 09, 19:48)
o ka darysi is levandu uzsiaugintu? pas mane dar nuo praeitos vasaros yra levandu zoles, naudoju kaip prieskonius, bet tai suprantu kad kosmetikai tai tik ziedai naudojami g.gif  bet ka namu salygom pasidaryt galima is ju?

va, Satura ideja pametejo bigsmile.gif
o as nors ir auginu jau daug metu, nieko is ju nedarau doh.gif kartais kokius dziovintus graziai suristus pluostelius pridedavau prie savo gamybos dovanu.
reiktu kada aliejine istrauka daryt...

QUOTE(Hibisco @ 2010 03 09, 22:45)
Daddygirl, ar zinai ka nors apie Health Aid eterinius aliejus?? Nusipirkau is ju issvajotaji benzoino EA, ir nekvepia jis man vanile  verysad.gif Nezinau, ar per daug is jo tikejausi, ar ta firma prasta. Kai internete ziurejau, lyg ir nebloga ispudi jie  man paliko...  unsure.gif

zinau. bet nezinau, ka pasakyti smile.gif
Is vienos puses, tai neatrodo kruta kompanija, nes jos produktu pilna vaistinese (kur dazniausiai visokie rafinuoti ir pan dalykai smile.gif).
Is kitos puses, tai zinoma kompanija ir nemaza smile.gif

As kazkaip ju eteriniu vaistinese nepirkdavau... bet va paskutini karta nusipirkau ju vit E alieju (negalejau atsilaikyt - buvo puse kainos).

O siaip benzoino ea vanile ir nekvepia g.gif maniskis is newdirections, tai man i vanile nelabai panasu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 03 09, 01:02)
Nea, pomidorų sulčių kvapas  biggrin.gif
Tai reiškiasi man tiktų biggrin.gif

QUOTE(Honey @ 2010 03 09, 16:02)
Merginos, kurios šveičiat su ruduoju cukrumi, ar jis nėra per aštrus veido odai? Šiaip molio kaukės gerai pleiskanojimus nuo veido nuima, bet būtų gerai ir kažką papildomo įsigyt.

Jis daug švelnesnis, jau trinant tarp delnų pradeda tirpti smile.gif

-------------------------------
Satura, šiandien CUP'e išuostinėjau visus Acorelle kvepaliukus, tai man jų rožės pačios švelniausios ir rožiškiausios(jei taip būtų galima išsireikšti) lyginant su Farfala ir Florascent mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 10 kovo 2010 - 01:00
Sveikos mergaitės, vėžinuos į Violey kitą savaitę 4u.gif išsamiau bloge 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 09, 23:04)
jei tikrai norit, turiu paste dar nuolaidu koduka,

noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2010 03 09, 23:29)
Gal kuri mergina pagelbėtų įsigyti GINTARO pudros, nes savam kaime jos nėra  doh.gif

koks čia kaimas? wink.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 10, 00:29)
O siaip benzoino ea vanile ir nekvepia  g.gif maniskis is newdirections, tai man i vanile nelabai panasu  g.gif

ta saldžia vanile ir nekvepia drinks_cheers.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 03 10, 00:58)
Satura, šiandien CUP'e išuostinėjau visus Acorelle kvepaliukus, tai man jų rožės pačios švelniausios ir rožiškiausios(jei taip būtų galima išsireikšti) lyginant su Farfala ir Florascent mirksiukas.gif

ane? O kaip laiko? Nežinau, ar dabar kas nukonkuruos Monicos tą skystą rožių vašką, nes šitas ir kvepia, ir laikosi man puikiai wub.gif

Sveiki produktai padarė eko standartų apžvalgą, žiūrėkit viršuje dešinėje - nuoroda į wordinį failą cool.gif

Atsakyti