QUOTE(ashtri @ 2010 03 09, 19:44)
Tai jau bandysi kažką panašaus išgaut? Galėtum kokioj Nidoj tarp visų karoliukų ir paveiksliukų iš gintarų pardavinėt
ka tu, jokia is manes meninike... be to tokie groziai padaromi jau ne vien su naturaliomis medziagomis..
taciau, ka cia apgaudinet
, aisku as jau seniai noriu gintara i muila idet
(nuo tada kai jis cia buvo minimas). Bet is pradziu neradau pas mus pirkt, dabar radau 'amber resin' (nezinau, ar cia tas pats), bet ji brangi, tai dar tik planuose ir svajonese
va, gal i muilo pasta
QUOTE(ne mama @ 2010 03 09, 19:48)
o ka darysi is levandu uzsiaugintu? pas mane dar nuo praeitos vasaros yra levandu zoles, naudoju kaip prieskonius, bet tai suprantu kad kosmetikai tai tik ziedai naudojami
bet ka namu salygom pasidaryt galima is ju?
va, Satura ideja pametejo
o as nors ir auginu jau daug metu, nieko is ju nedarau
kartais kokius dziovintus graziai suristus pluostelius pridedavau prie savo gamybos dovanu.
reiktu kada aliejine istrauka daryt...
QUOTE(Hibisco @ 2010 03 09, 22:45)
Daddygirl, ar zinai ka nors apie Health Aid eterinius aliejus?? Nusipirkau is ju issvajotaji benzoino EA, ir nekvepia jis man vanile
Nezinau, ar per daug is jo tikejausi, ar ta firma prasta. Kai internete ziurejau, lyg ir nebloga ispudi jie man paliko...
zinau. bet nezinau, ka pasakyti
Is vienos puses, tai neatrodo kruta kompanija, nes jos produktu pilna vaistinese (kur dazniausiai visokie rafinuoti ir pan dalykai
).
Is kitos puses, tai zinoma kompanija ir nemaza
As kazkaip ju eteriniu vaistinese nepirkdavau... bet va paskutini karta nusipirkau ju vit E alieju (negalejau atsilaikyt - buvo puse kainos).
O siaip benzoino ea vanile ir nekvepia
maniskis is newdirections, tai man i vanile nelabai panasu