Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 09, 21:41)
gamintojas Bonnie Bartley

Muiliuikai tai nuostabūs! bigsmile.gif Tikrai kad menas... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2010 03 09, 21:31)
les soins bio plante system  4u.gif  4u.gif

jei su mangų/papajų kvapu, tai vis dar turiu, man nepatiko. Na išlaiko pusdienį (nestresinį). Bet man pats tas jo kvapas doh.gif iš buteliuko tai nieko, aštrokas, bet normalus. Bet ant kūno nors kiek sušilus tampa labai nemalonus doh.gif
Mano tokia patirtis...
Atsakyti
aha, ten mango buvo, aciu uz nuomone. biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
O jie dar kazkoki turi, bet neatsimenu, su kuo g.gif, gal anas geresnis? g.gif

Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 03 09, 21:06)
Nagi fainas bigsmile.gif Kiek trūksta maitinimo, lūpos pašerpetoja, bet aš nakčiai užsitepu sviestmedžiu - ir ryte geriau būna  smile.gif Man apelsininiame tai kakavos sviestas prasimuša labiausiai, labai maloni nosiai kombinacija gaunasi  rolleyes.gif Jaučiu nenukeliaus jis iki sesės  hihihi.gif

Smagu, kad patinka smile.gif turbūt kaip kokioms lūpoms, nes kavos man superinis, nieko netrūksta, o apelsinų net pati nelabai bandžiau rolleyes.gif
Atsakyti
ai, bet jauciu, nereik man jo, del kosmines kainos, isigysiu ka kita. Aciu, Placebo. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 09 kovo 2010 - 22:00
QUOTE(gatinha2 @ 2010 03 09, 21:59)
ai, bet jauciu, nereik man jo, del kosmines kainos, isigysiu ka kita. Aciu,  Placebo. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

čia man taip, gal tau būtų tikęs blush2.gif
kokį kitą galvoji įsigyt?
Atsakyti
gal ka sudominsKvapu namai iesko konsultantes
gaila, kad Vilniuje, tokia darbo patirtis butu visam gyvenimui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 09, 15:15)
aišku, nereikia jos tepti tokio grunto, kad matytųsi sluoksnis...  blush2.gif Žodžiu, aš perfekcionistė šioj vietoj, man turi būti tobula...  rolleyes.gif

per si kaziuka maciau gausybe moteru su tobulais makiazais lotuliukas.gif, kad net juokas eme, kaip kokiam grozio maratone. Jos nebuvo su kaukem, bet pasedeta prie veidrodzio tai gerokai.
Tobulumas gerai, bet kai moteris eina ispiestu veidu fotosesijai -tai man schmoll.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 09, 15:17)
Tai va, man dilema - ar geriau vasarą prieš saulutę veidą padeginti, ar geriau savaiminiais teplioti. Kas mažesnė blogybė?  biggrin.gif

o kas naturaliuose kremuose tokio blogo?

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 09, 15:34)
mm..idomu butu isbandyt drozles, pamenu, buvo cia uzvesta kalba apie jas kazkada  mirksiukas.gif aciu kad priminei.

dar galima imti muilo riesutu miltelius, kukuruzu miltus, maciau yra mark & spenseryje nebrangiai

QUOTE(GinMintė @ 2010 03 09, 21:11)
As dabar galvoju, kuo galima pakeisti veido rytini prausimasi su vandeniu, nes man vanduo sausina...  g.gif Gal galima su arbatomis kokiomis? (kinroziu, melisu, ramuneliu)  bigsmile.gif Is vakaro uzsiplykai, ryte prausiesi, kaip manote?  ax.gif

galima
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 09, 23:21)
čia man taip, gal tau būtų tikęs blush2.gif
kokį kitą galvoji įsigyt?

Visai patiko weledos citrininis ax.gif
Kazkaip apsigalvojau del to plante system dar ir del kainos, tam puslapy, is kurio keliau paveiksleli, jis kainuoja kazkas 6,65 euru, o pas mus, beveik 45litai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2010 03 09, 22:27)
merginos, gal bandet si deo, ir galetumet pasakyt, ar nors kiek laiko ?4u.gif 

zadejau pirkt siandien, bet galvojau paklausiu cia, gal kas isbande,nes brangokas  ax.gif
acius 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš taip pat esu jį turėjusi, dėl laikymo nelabai atsimenu, bet kvapas visiškai ne mano.Tikrai antrą kartą nepirkčiau. smile.gif
Bet jau antrą nusipirkau Acorelle rožių.Labai geras. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manija69: 09 kovo 2010 - 22:27
QUOTE(Eveliina @ 2010 03 09, 23:26)
Visai patiko weledos citrininis  ax.gif
Kazkaip apsigalvojau  del to plante system dar ir del kainos, tam puslapy, is kurio keliau paveiksleli, jis kainuoja kazkas 6,65 euru, o pas mus, beveik 45litai blink.gif

doh.gif doh.gif doh.gif cia gatinha2, parasiau su seses nick'u
Papildyta:
QUOTE(Manija69 @ 2010 03 09, 23:26)
Aš taip pat esu jį turėjusi, dėl laikymo nelabai atsimenu, bet kvapas  visiškai ne mano.Tikrai antrą kartą nepirkčiau. smile.gif
Bet jau antrą nusipirkau Acorelle rožių.Labai geras. thumbup.gif

O kur ji perkat ir kiek kastuoja?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 09, 23:24)
per si kaziuka maciau gausybe moteru su tobulais makiazais  lotuliukas.gif, kad net juokas eme, kaip kokiam grozio maratone. Jos nebuvo su kaukem, bet pasedeta prie veidrodzio tai gerokai.
Tobulumas gerai, bet kai moteris eina ispiestu veidu fotosesijai -tai man  schmoll.gif

Gerai būtų, jei dauguma žmonių taip galvotų wink.gif Paprasčiau mums visoms gyventi būtų biggrin.gif
Atsakyti