Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ashtri @ 2010 03 09, 21:44)
Kur perkat distiliuotą vandenį?  mastau.gif Nuėjau va į didelę Maximą, maluosi po vandens skyrių, net darbuotojas užklausė, ar pagalbos nereik  biggrin.gif Paklausiau, kur distiliuotą vandenį slepia, tai sakė prie mašinų akumuliatorių ieškot...  blink.gif Tai ta proga sakiau mineralinio prigriebsiu. Vytautas, Birutė (skaičiau, kad šiuos merginos naudoja) - vien gazuoti. Vėl pasimetimas aukščiausio lygio. Griebiau negazuotą Neptūną ir sprukau...
O jūs distiliuotą iš auto dalių skyriaus perkat?  unsure.gif

As distiliuota pirkau Senukuose smile.gif tai tas, kur masinu skyriuj, manau bus toks pat smile.gif
Mineralini merginos Rasos negazuota gyre wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 09, 20:41)
gamintojas Bonnie Bartley

Būdama paskaitėlėje apie gintarą, taip pat mačiau muilo su gintaro, bet jis nelabai išsiskyrė nuo paprasto muilo, tik kvapas buvo ryškus, turbūt jį gamina su gintaro pudra, bet negarantuoju, nedomino, tai ir neklausinėjau smile.gif

QUOTE(ashtri @ 2010 03 09, 20:44)
Kur perkat distiliuotą vandenį?

Distiliuoto vandens man atrodo būna vaistinėse g.gif Ar klystu?

Beje, kaip lūpų balzamiukas? blush2.gif Rėžk visą tiesą į akis.

Vienai pažįstamai labai patiko kavos kvapo balzamiukas, net laukia kitos partijos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 03 09, 21:44)

Taip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 09, 15:32)
vistiek tvarkyti  4u.gif

sunkiai pasiduoda bjaurybė doh.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 03 09, 18:51)
Ateinu pasipasakoti 4u.gif Šiandien gaminau kremą ir lūpų balzamą (kremas pagal kažkada temoj laboratorija įdėtą Saturos receptą). Žinokit nepatikėjau, kad pagaminau kremą:niekas neatsiskyrė, viskas super bigsmile.gif (senbuvėms tai paprastas receptas, bet man tai kažkoks atradimas). Lūpų balzamas vis per minkštas gaudavosi tai iš trečio karto gavosi kokio noriu, tik man kažkodėl tūbelė nebevažiuoja atgal, bet baika  smile.gif Pas mane labai mažas krepšelis natūralios kosmetikos, bet jei nepamiršiu kada įkelsiu blush2.gif

Tai ta proga ir sveikinimai 4u.gif sėkmingai pradėjus gamybą
Aha, labai fainas jausmas ir man buvo, džiaugsmas begalinis biggrin.gif va kaip tik ir išsitepiau savo pagamintu kakaviniu kremu thumbup.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 03 09, 20:32)
aiskutis, bet gal kartu perkant butu mazesnes pasto islaidos ax.gif

ir aš prisijungčiau jeigu ką 4u.gif

Kur perkat distiliuotą vandenį?  mastau.gif Nuėjau va į didelę Maximą, maluosi po vandens skyrių, net darbuotojas užklausė, ar pagalbos nereik  biggrin.gif Paklausiau, kur distiliuotą vandenį slepia, tai sakė prie mašinų akumuliatorių ieškot...  blink.gif Tai ta proga sakiau mineralinio prigriebsiu. Vytautas, Birutė (skaičiau, kad šiuos merginos naudoja) - vien gazuoti. Vėl pasimetimas aukščiausio lygio. Griebiau negazuotą Neptūną ir sprukau...

taip taip, ten prie mašinų ir pan... o ką biggrin.gif va pas mane ant butelio rašo, kad tinka ir lygintuvuose naudot, įvairiose laboratorijose ir t.t. Tai ką, ir pas mus gi laboratorijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 09, 20:03)
keistas klausimas biggrin.gif Kad labai jau skirtingi produktai  ax.gif

o tu nenori tušo su tuo žaliu lapu bandyti? Man tai knieti jį parsisiųsti. Juo labiau, kad ir kaina jo ne kosmosas  g.gif

Kad as irgi balta kaip suris, tai presuotas bronzantas kiek pagyvintu mane ax.gif o tusas nenaturalus, be to prie pabaigos tai vis ieskau blush2.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 09, 20:41)

gamintojas Bonnie Bartley

Nu truksta zodziu kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 03 09, 20:57)
Beje, kaip lūpų balzamiukas?  blush2.gif Rėžk visą tiesą į akis.
Vienai pažįstamai labai patiko kavos kvapo balzamiukas, net laukia kitos partijos  bigsmile.gif

Nagi fainas bigsmile.gif Kiek trūksta maitinimo, lūpos pašerpetoja, bet aš nakčiai užsitepu sviestmedžiu - ir ryte geriau būna smile.gif Man apelsininiame tai kakavos sviestas prasimuša labiausiai, labai maloni nosiai kombinacija gaunasi rolleyes.gif Jaučiu nenukeliaus jis iki sesės hihihi.gif
Papildyta:
Ačiū visoms už atsakymus 4u.gif Kitą kartą drąsesnė būsiu biggrin.gif
Atsakyti
Kur perkat distiliuotą vandenį?  mastau.gif

prie auto dalių biggrin.gif Bet jei nori aukštesnio lygio, tada reikia į vaistinę lotuliukas.gif

įsivaizduok, kas būtų, jei padėtų prie geriamų dalykų distiliuotą vandenį? Neabejoju, kad skandalas su apsirikusiais pirkėjais, kurie galvojo, kad ten mineralinis ax.gif

Rasos negazuotas labai fainas, o tų gazuotų nepilk į buteliuką nuo hidrolatų, kad neužpelytų mirksiukas.gif

QUOTE(ne mama @ 2010 03 09, 20:48)
o ka darysi is levandu uzsiaugintu?

man patys geriausi iš jų gaunasi ledukai veidui thumbup.gif Bandžiau levandas, medetkas, paprastą juodą arbatą, ramunėles. Tai levandos pirmoje vietoje, ramunėlės antroje, o paskui jau visi kiti rikiuojasi wink.gif

darau paprastai - užplikau kaip arbatą, kai pravėsta supilu į maišelį ir į šaldiklį 4u.gif
Atsakyti
As dabar galvoju, kuo galima pakeisti veido rytini prausimasi su vandeniu, nes man vanduo sausina... g.gif Gal galima su arbatomis kokiomis? (kinroziu, melisu, ramuneliu) bigsmile.gif Is vakaro uzsiplykai, ryte prausiesi, kaip manote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 09, 21:02)
ir aš 4u.gif

taip taip, ten prie mašinų ir pan... o ką biggrin.gif  va pas mane ant butelio rašo, kad tinka ir lygintuvuose naudot, įvairiose laboratorijose ir t.t.

drinks_cheers.gif

jis toks pats sterilus, o vaistinėse jo mažiau ir brangesnis unsure.gif

QUOTE(rutuk @ 2010 03 09, 21:05)
Kad as irgi balta kaip suris, tai presuotas bronzantas kiek pagyvintu mane  ax.gif  o tusas nenaturalus, be to prie pabaigos tai vis ieskau  blush2.gif

tai rinkčiausi tušą, nes be jo net ir su bronzantu atrodyčiau kaip serganti smile.gif
Papildyta:
nors nemėgstu Tulčinos ir netikiu brangiais jos testais, bet šiek tiek įdedu iš jos pasisakymo, kaip oda suserga iš vidaus:

Kai nesuvirškintas maistas nusileidžia į storąją žarnyną, jis kaupia toksinus. Vanduo iš storosios žarnos pasisavinamas į kraują, o jį valo kepenys ir inkstai. Šie organai užsiteršia patys. Vadinasi – gresia susirgti akmenlige. Ir – odos ligomis: bėrimais, žvyneline. Taip oda perima inkstų ir kepenų funkcijas valyti organizmą. Taigi ir gydyti reikia ne ją, o sutrikusią sistemą – žmogaus organizmą. Čia irgi lemiamas faktorius – sutvarkyta mityba.
Sakote: kur kepenys, o kur oda! Žarnyno problemos būna kaltos ir dėl kvėpavimo ligų. Spręskite patys: užterštas kraujas užteršia limfą (80 proc. limfoidinio audinio yra žarnyne). Ji – limfa – ieško būdų apsivalyti, o kadangi tokio paties audinio esama ir kvėpavimo takuose, valosi per juos. Kvėpavimo takai paburksta, žmonės (o ypač dažnai – vaikai) ima sloguoti, kosėti.
Atsakyti
merginos, gal bandet si deo, ir galetumet pasakyt, ar nors kiek laiko ?4u.gif
user posted image
zadejau pirkt siandien, bet galvojau paklausiu cia, gal kas isbande,nes brangokas ax.gif
acius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2010 03 09, 21:27)
merginos, gal bandet si deo, ir galetumet pasakyt, ar nors kiek laiko ?4u.gif 

koks pavadinimas, gamintojas? Foto nerodo
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 09, 22:30)
koks pavadinimas, gamintojas? Foto nerodo

les soins bio plante system 4u.gif 4u.gif
Atsakyti