Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(rutuk @ 2010 03 09, 19:43)
Po visokiausiu diskusiju apie Haushkos bronzanta - jis eileje mano norimu pirkiniu, tik svarstau ko man labiau reiktu: bronzanto ar tuso  g.gif

keistas klausimas biggrin.gif Kad labai jau skirtingi produktai ax.gif

o tu nenori tušo su tuo žaliu lapu bandyti? Man tai knieti jį parsisiųsti. Juo labiau, kad ir kaina jo ne kosmosas g.gif
Atsakyti
biggrin.gif nezinau apie DG, bet ispaudus su raidemis kelis kartus pirkau, bet vis nenupirkau - nesu tikra, ar man ju reikia.. nu, galeciau pagal uzsakymus su inicialais ar vardais muilus daryt ax.gif

kalbat apie gintara.. oi kokiu muilu maciau - gintaro gabaliuku wub.gif menas simtaprocentinis. einu paieskot, gal rasiu.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 09, 20:03)
o tu nenori tušo su tuo žaliu lapu bandyti? Man tai knieti jį parsisiųsti. Juo labiau, kad ir kaina jo ne kosmosas  g.gif

gali dar karta imest nuoruoda, neissisaugojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 03 09, 20:22)
gali dar karta imest nuoruoda, neissisaugojau 4u.gif

nuoroda, tik į LT nesiunčia, reiktų per tarpininkes ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Turiu klausimuką... Urtekram yra dušo geliai ir dušo pieneliai. Gal kas esate bandžiusios abu produktus ir galėtų palyginti? Pieneliai turbūt švelnesni? g.gif Galvoju kuo pigesniu pakeisti Weledos duškę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 09, 20:28)
nuoroda, tik į LT nesiunčia, reiktų per tarpininkes  ax.gif

aiskutis, bet gal kartu perkant butu mazesnes pasto islaidos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 09, 16:15)
man bent jau matosi kaip jis nusiplaudineja, matosi odos atplaiseles tarsi... g.gif

as pries savaimini visada nupilinguoju veido oda,tuomet gaunasi idealiai:) Savaimini naudoju Laveros, didziaja pakuote
Atsakyti
kiek reik glicerino lasiuku i hidr.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 03 09, 20:32)
aiskutis, bet gal kartu perkant butu mazesnes pasto islaidos ax.gif

ne siuntimo, bet bendras išlaidas pagudravus lyg ir įmanoma sumažinti tongue.gif
Atsakyti
user posted image

gamintojas Bonnie Bartley
Atsakyti
Kur perkat distiliuotą vandenį? mastau.gif Nuėjau va į didelę Maximą, maluosi po vandens skyrių, net darbuotojas užklausė, ar pagalbos nereik biggrin.gif Paklausiau, kur distiliuotą vandenį slepia, tai sakė prie mašinų akumuliatorių ieškot... blink.gif Tai ta proga sakiau mineralinio prigriebsiu. Vytautas, Birutė (skaičiau, kad šiuos merginos naudoja) - vien gazuoti. Vėl pasimetimas aukščiausio lygio. Griebiau negazuotą Neptūną ir sprukau...
O jūs distiliuotą iš auto dalių skyriaus perkat? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(liusinda @ 2010 03 09, 20:41)
kiek reik glicerino lasiuku i hidr.?  g.gif

Pas mane 3 (50 ml butelaityje)
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 09, 20:41)
user posted image

gamintojas Bonnie Bartley

thumbup.gif Tai jau bandysi kažką panašaus išgaut? Galėtum kokioj Nidoj tarp visų karoliukų ir paveiksliukų iš gintarų pardavinėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 09, 13:49)
ir aš bandysiu grožio priemonėms jų pasiauginti šiemet, jei pavyks  drinks_cheers.gif

o ka darysi is levandu uzsiaugintu? pas mane dar nuo praeitos vasaros yra levandu zoles, naudoju kaip prieskonius, bet tai suprantu kad kosmetikai tai tik ziedai naudojami g.gif bet ka namu salygom pasidaryt galima is ju?
Atsakyti