Nu jau kad pridiskutavot tai ojojoi
vos pasivijau, vakar dar buvau prisiminus ko norekau paklaust, bet siandien kol "daskaiciau" tai pamirsau
Pagalvojau, kad reikia eit praustis ir prisiminiau ko norejau paklaust
Ka jus manot apie hidrolato/negazuoto vandens pagerinima dumbliu milteliais (turiu spirulinos), zinau jie iki galo neistirptu, bet deciau l.maza kieki ir purksciau vakare, bet vat idomu kas gautusi
Ai bala nemate
reiks siandien bandyt
Ar kuri nors esat bandziusi alantoino milteliais pagerint hidrolata, nes skaiciau, kad alantoinas turi poras sutraukianciu savybiu del to jis ir buvo pirktas
nes kazkaip i kaukes ir kremus labai mazai ir letai jis eina, o dar visai nemazai turiu ir mano poros nori kazko sutraukiancio
DG, dabar nueik i antspaudu firma, pasidaryk ispauda su DG ir sekmingai naudok savo muilams grazinti
Turbut teks paaukot viena muila ir pabandyt PMP (prausiamoji muilo pasta) pasidaryt, labai jau cia sugundet su Feniqua ir DG receptu
Reiks pasidairyt ir man kokiu levandu lauku ir dar roziu
Po visokiausiu diskusiju apie Haushkos bronzanta - jis eileje mano norimu pirkiniu, tik svarstau ko man labiau reiktu: bronzanto ar tuso
Ech, jus tik gaunat preket, prancuzai tik dziaugiasi uzsakymais, o man teks pakentet ir kiek imanoma naudot atsargas (o jos tiesa sakant nemazos)
nes grieztas taupymo rezimas dar ir sekanti menesi
Opapa