Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 09, 18:35)
Nasinarvuok  irnesakyk.gif  , kenkia groziui! Nieko cia baisaus - uz gera daikta ir truputi daugiau sumoketi.Buna gi visko...ir ne tik vandeniams! Vat jau turejau eiti namo, jau rankinukas ant peties beveik ir stop!! Turesiu sedet dar kokias 2 val darbe  verysad.gif

nesinervuoju rolleyes.gif reikejo paciai garsiai rekt, kad ej! turetu kainuot tik du litus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 09, 17:32)
bet jis i kainorasti pasiziurejo, buvo su ranka kainos uzrasytos..

pasakau ir užtylu, užteks tave liūdinti - na toks maišiukas, koks ir pas mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 09, 18:42)
pasakau ir užtylu, užteks tave liūdinti - na toks maišiukas, koks ir pas mane  4u.gif

nu ot aferistai lotuliukas.gif tiek to, tikiuos tiks ir patiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 09, 19:44)
nu ot aferistai  lotuliukas.gif  tiek to, tikiuos tiks ir patiks  4u.gif

na pas mane irgi toks pat maisiukas, bet gintaro pudra zinok labai patiko veidukui g.gif nors siaip paemus ne desimtis permokejai(na cia paguoda) ir beja is klaidu mokomems mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip tik ryt vaziuosiu as to gintaro bigsmile.gif paziuresim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 09, 18:50)
kaip tik ryt vaziuosiu as to gintaro bigsmile.gif  paziuresim  biggrin.gif

nu idomu bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 09, 17:59)
geras klausimas  g.gif Ateis ernesin ir pataisys biggrin.gif

Barocoj iš tikrųjų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 09, 17:42)
Holos... ar Barocoj?  rolleyes.gif

QUOTE(Satura @ 2010 03 09, 17:59)
geras klausimas  g.gif Ateis ernesin ir pataisys biggrin.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 09, 18:59)
Barocoj iš tikrųjų smile.gif

Barocoj barocoj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 09 kovo 2010 - 18:21
Ateinu pasipasakoti 4u.gif Šiandien gaminau kremą ir lūpų balzamą (kremas pagal kažkada temoj laboratorija įdėtą Saturos receptą). Žinokit nepatikėjau, kad pagaminau kremą:niekas neatsiskyrė, viskas super bigsmile.gif (senbuvėms tai paprastas receptas, bet man tai kažkoks atradimas). Lūpų balzamas vis per minkštas gaudavosi tai iš trečio karto gavosi kokio noriu, tik man kažkodėl tūbelė nebevažiuoja atgal, bet baika smile.gif Pas mane labai mažas krepšelis natūralios kosmetikos, bet jei nepamiršiu kada įkelsiu blush2.gif
Atsakyti
Nu jau kad pridiskutavot tai ojojoi doh.gif vos pasivijau, vakar dar buvau prisiminus ko norekau paklaust, bet siandien kol "daskaiciau" tai pamirsau blush2.gif
Pagalvojau, kad reikia eit praustis ir prisiminiau ko norejau paklaust smile.gif Ka jus manot apie hidrolato/negazuoto vandens pagerinima dumbliu milteliais (turiu spirulinos), zinau jie iki galo neistirptu, bet deciau l.maza kieki ir purksciau vakare, bet vat idomu kas gautusi g.gif Ai bala nemate irnesakyk.gif reiks siandien bandyt

Ar kuri nors esat bandziusi alantoino milteliais pagerint hidrolata, nes skaiciau, kad alantoinas turi poras sutraukianciu savybiu del to jis ir buvo pirktas smile.gif nes kazkaip i kaukes ir kremus labai mazai ir letai jis eina, o dar visai nemazai turiu ir mano poros nori kazko sutraukiancio biggrin.gif

DG, dabar nueik i antspaudu firma, pasidaryk ispauda su DG ir sekmingai naudok savo muilams grazinti biggrin.gif 4u.gif Turbut teks paaukot viena muila ir pabandyt PMP (prausiamoji muilo pasta) pasidaryt, labai jau cia sugundet su Feniqua ir DG receptu ax.gif

Reiks pasidairyt ir man kokiu levandu lauku ir dar roziu lotuliukas.gif

Po visokiausiu diskusiju apie Haushkos bronzanta - jis eileje mano norimu pirkiniu, tik svarstau ko man labiau reiktu: bronzanto ar tuso g.gif

Ech, jus tik gaunat preket, prancuzai tik dziaugiasi uzsakymais, o man teks pakentet ir kiek imanoma naudot atsargas (o jos tiesa sakant nemazos) biggrin.gif nes grieztas taupymo rezimas dar ir sekanti menesi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuk: 09 kovo 2010 - 20:22
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 09, 18:44)
nu ot aferistai  lotuliukas.gif  tiek to, tikiuos tiks ir patiks  4u.gif

Na tikrai keista g.gif siaip tikrai nesaziningas elgesys is ju puses.
Beje, as gintara naudoju nereguliariai, bet jokio poveikio nepastebejau g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 03 09, 20:43)
DG, dabar nueik i antspaudu firma, pasidaryk ispauda su DG ir sekmingai naudok savo muilams grazinti  biggrin.gif  4u.gif  Turbut teks paaukot viena muila ir pabandyt PMP (prausiamoji muilo pasta) pasidaryt, labai jau cia sugundet su Feniqua ir DG receptu  ax.gif

Ech, jus tik gaunat preket, prancuzai tik dziaugiasi uzsakymais, o man teks pakentet ir kiek imanoma naudot atsargas (o jos tiesa sakant nemazos)  biggrin.gif  nes grieztas taupymo rezimas dar ir sekanti menesi  verysad.gif

Drasiai!! Bent jau LT nesaugomas Intelektines nuosavybes apsaugos D&G zenklas rolleyes.gif - uz tai ir padirbimu pilna... Taip kad vienu daugiau ar maziau biggrin.gif - o cia visai butu ir nepadirbimas! biggrin.gif

ph34r.gif tyliu sia tema.Ir sio menesio, ir kito ir gal dar kito- galesiu naturaliai tuoj praustis ir dazytis- vandeniu, moliu is prudo kokio ir dazytis morkomis bei burokais doh.gif
Atsakyti