Įkraunama...
Įkraunama...

Blogas burnos kvapas kūdikiui

Butinai!! Ir nedelskit. Parasykit paskui kaip sekesi. sekmes kuo didziausios!!
Atsakyti
vakar ir nuejom pas gyditoja,sake,kad viskas tvarkoje ,israse sirupiuka isvalyti visa organizma nuo blogumo.. na ,o del kvapo tai sako,nera toks stiprus tas kvapas sako,po to sirupiuko turetu dingti.. tik kosyti labai pradejo g.gif sianakt labai kosijo tai ziuresim kaip bus,nupirkau sirupiuko..o taip ziuriu daug ramesnis negu pries 2dienas ax.gif
Atsakyti
Gal gali parasyt to sirupiuko pavadinima?
Atsakyti
calpol ,bent jau taip sake gyditojas ,kad jis gerina.. ax.gif ziuresim,duodu dazniau jam pasivalyti dantukus ir pati pavalau ,bet be dantu pastos
Atsakyti
QUOTE(kissiuke @ 2010 03 09, 12:14)
calpol ,bent jau taip sake gyditojas ,kad jis gerina.. ax.gif  ziuresim,duodu dazniau jam pasivalyti dantukus ir pati pavalau ,bet be dantu pastos

Gerina ka?? Ismatu kvapa is skrandzio gerina? Ar jus tikrai galvojat, kad vaikui gali toks kvapas buti is burnos del dantu, ar as ne taip supratau kazka? Calpolis juk vaistas nuo persalimo, kaip jis gali "isvalyti organizma nuo blogumo" ??
Atsakyti
na mes vakar sakau buvome pas gyditoja ir sako,kad cia nuo dantuku tas kvapas beto jau nebesmirdi tais sudais ,dabar vistiek yra specifinis kvapas is burnytes kaip ir kiekvienam vaikuciui,o daktare sake,kad gali buti ,kad kazkas vaikui netiko ka uzvalge ir buvo kvapiukas ,bet svarbiausia ,kad su skranduku viskas gerai.. tai sakau cia anglai durni daktarai israse paracetamolio sirupa ,kad isvalyti tipo visas bakterijas,nes jis man labai daug serga ir daznai.. g.gif nesuprantu as tu daktaru cia..
Papildyta:
QUOTE(angelu kalva @ 2010 03 09, 13:34)
Gerina ka?? Ismatu kvapa is skrandzio gerina? Ar jus tikrai galvojat, kad vaikui gali toks kvapas buti is burnos del dantu, ar as ne taip supratau kazka? Calpolis juk vaistas nuo persalimo, kaip jis gali "isvalyti organizma nuo blogumo" ??

nezinau kaip jis gali isvalyti nuo blogumo,bet va man cia daktare israse... tipo gali ji taip pasake,o ka as manau del ko tas kvapas,kad daug kas sako,kad nuo dantuku ,o patikrino skranduka sako viskas gerai,tai as neisivaizduoju nuo ko daugiau galejo buti tas kvapas..
Atsakyti
QUOTE(kissiuke @ 2010 03 09, 12:43)
na mes vakar sakau buvome pas gyditoja ir sako,kad cia nuo dantuku tas kvapas beto jau nebesmirdi tais sudais ,dabar vistiek yra specifinis kvapas is burnytes kaip ir kiekvienam vaikuciui,o daktare sake,kad gali buti ,kad kazkas vaikui netiko ka uzvalge ir buvo kvapiukas ,bet svarbiausia ,kad su skranduku viskas gerai.. tai sakau cia anglai durni daktarai israse paracetamolio sirupa ,kad isvalyti tipo visas bakterijas,nes jis man labai daug serga ir daznai.. g.gif nesuprantu as tu daktaru cia..
Papildyta:
nezinau kaip jis gali isvalyti nuo blogumo,bet va man cia daktare israse... tipo gali ji taip pasake,o ka as manau del ko tas kvapas,kad daug kas sako,kad nuo dantuku ,o patikrino skranduka sako viskas gerai,tai as neisivaizduoju nuo ko daugiau galejo buti tas kvapas..

Brangioji, sveikam vaikui jokio, tuo labiau- specifinio, kvapo is burnytes nebuna, apie ka jus cia kalbat? Ka vaikui davet ta ir uzvalge, nemanau, kad jusu dar ne metu neturintis pyplys pats pasiima maista, kad jus nezinotumet, ka jis suvalge. Paracetamolis neveikia bakteriju ir ju is organizmo nevalo!!! O svarbiau sitoj situacijoj kad ne vien jus suprastumet daktarus, bet JIE JUS SUPRASTU. Kokios jusu anglu k. zinios? Kaip sugebat paaiskinti vaiko bukle? Vaikas pats nepasipasakos, uz ji kalbat JUS, uz jo sveikata atsakinga JUS, ka israsys gydytojas taip pat is dalies esat atsakinga JUS, nes pagal tai, kaip sugebejot isaiskinti situacija ir gavot atitinkamus vaistus. Beje, Paracetamolis nepadeda ir nuo kosulio.
Daug kas sako, kad nuo dantuku.... OK, apziurekit vaiko dantukus, jei jie ispuve ir baisus, tada sutinku, kad kvapas is gal ir gali is burnos sklisti,jei dantys sveiki - kvapas 100% ne nuo ju.
Dar idomu, kaip jusu vaikui tikrino skranduka,gal galit smulkiau aprasyti?
Atsakyti
QUOTE(angelu kalva @ 2010 03 09, 14:45)
Brangioji, sveikam vaikui jokio, tuo labiau- specifinio, kvapo is burnytes nebuna, apie ka jus cia kalbat? Ka vaikui davet ta ir uzvalge, nemanau, kad jusu dar ne metu neturintis pyplys pats pasiima maista, kad jus nezinotumet, ka jis suvalge. Paracetamolis neveikia bakteriju ir ju is organizmo nevalo!!!  O svarbiau sitoj situacijoj kad ne vien jus suprastumet daktarus, bet JIE JUS SUPRASTU. Kokios jusu anglu k. zinios? Kaip sugebat paaiskinti vaiko bukle? Vaikas pats nepasipasakos, uz ji kalbat JUS, uz jo sveikata atsakinga JUS, ka israsys gydytojas taip pat is dalies esat atsakinga JUS, nes pagal tai, kaip sugebejot isaiskinti situacija ir gavot atitinkamus vaistus. Beje, Paracetamolis nepadeda ir nuo kosulio.
Daug kas sako, kad nuo dantuku.... OK, apziurekit vaiko dantukus, jei jie ispuve ir baisus, tada sutinku, kad kvapas is gal ir gali is burnos sklisti,jei dantys sveiki - kvapas  100% ne nuo ju.
Dar idomu, kaip jusu vaikui tikrino skranduka,gal galit smulkiau aprasyti?

o dabar mane sudomino ,gal tu gyditoja,kad tu viska zinai kas buna vaikams..? o del anglu kalbos tai as sneku ne kaip,bet yra tam vertejos ir normalei as paaiskinau,cia man paracetamoli dave nuo kosulio ir kai gimdziau dave man paracetamolio nuo saremiu ,yra kitiems dave nuo sirdies.. ir ka tada pasakysit? vesiu as vaika pas kita gyditoja .. as viska suprantu,kad jis nepasiims pats maisto,bet juk as jau po biski pratinu prie savo maista ir gal kas jam netiko,nezinau nuo ko jam smirdejo is burnytes.. idomei kazkaip tu sneki kaip visazine,zinot viska kas kaip buna net nepaziurejusi... g.gif
Atsakyti
Kissiuke , as jau anksciau rasiau, kad blogas kvapas vaikui is burnos buna tuomet, kai skrandyje prasideda maisto puvimo procesas. O taip yra todel, kad jis nesuvirskinamas. Bent jau taip buvo mano sunui. Ir gydytojas, paspaudes pilvuka, tikrai nenustatys, jog skrandis virskina puikiai... Ar jusu vaikucio ismatose nera nesuvirskinto maisto likuciu? Jei pastebesite tai, tuomet pasitarkite su gydytoja ir duokite fermentu bei geruju bakteriju. As nesu medike, taciau sutinku su savo pediatro nuomone, jog blogas kvapas nuo dantuku neatsiranda (juk jie dar sveiki).
Jei vaikutis kosti, gerai veikia sokinejimas ant didelio kamuolio, juokas (kuo daugiau ji juokinkit) - taip lengviau mazyliams atsikoseti. Taip pat girdykit siltom arbatom, padukus ir nugaryte tepkit eukalipto tepalu, vakarais pagarinkit. Pradzioje galima duoti homeopatiniu sirupu, o veliau, jei jau niekas nepadeda - ir sintetiniu vaistu.

Angelu kalvos rasymo tonas gal kiek ir isakmus, bet nepykit taip - ji tikrai nori jums padeti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurgaSim: 09 kovo 2010 - 14:27
QUOTE(JurgaSim @ 2010 03 09, 15:26)
Kissiuke , as jau anksciau rasiau, kad blogas kvapas vaikui is burnos buna tuomet, kai skrandyje prasideda maisto puvimo procesas. O taip yra todel, kad jis nesuvirskinamas. Bent jau taip buvo mano sunui. Ir gydytojas, paspaudes pilvuka, tikrai nenustatys, jog skrandis virskina puikiai... Ar jusu vaikucio ismatose nera nesuvirskinto maisto likuciu? Jei pastebesite tai, tuomet pasitarkite su gydytoja ir duokite fermentu bei geruju bakteriju. As nesu medike, taciau sutinku su savo pediatro nuomone, jog blogas kvapas nuo dantuku neatsiranda (juk jie dar sveiki). 
Jei vaikutis kosti, gerai veikia sokinejimas ant didelio kamuolio, juokas (kuo daugiau ji juokinkit) - taip lengviau mazyliams atsikoseti. Taip pat girdykit siltom arbatom, padukus ir nugaryte tepkit eukalipto tepalu, vakarais pagarinkit. Pradzioje galima duoti homeopatiniu sirupu, o veliau, jei jau niekas nepadeda - ir sintetiniu vaistu.

Angelu kalvos rasymo tonas gal kiek ir isakmus, bet nepykit taip - ji tikrai nori jums padeti 4u.gif

taip mano vaikuciui kelis kartus maciau ,kad pasilieka ismatose maisto gabaliuku...tai blogai?o is kur man gauti eukalipto tepalo ? vienu zodziu pasitarsiu su mama savo ,nes ji medike,ir ji beto paziurejusi mano vaika sake,kad cia gali buti ir nuo skranduko ir nuo dantuku...
Papildyta:
ir dar bent jau cia kur mes buvome pas gyditoja paspaudinejo pilva sako viskas gerai,ir likau nesupratusi unsure.gif bet cia tokie tie daktarai,jiems viskas normalu viskas gerai jei negerai duoda paracetamolio.. reikia skambintis i lietuviu klinika eiti ten istirti vaikuti,arba grysim i lietuva tada istirsim.. nebezinau ka galvoti vieni taip sneka kiti taip ir galvok ka nori
Atsakyti
QUOTE(kissiuke @ 2010 03 09, 14:10)
o dabar mane sudomino ,gal tu gyditoja,kad tu viska zinai kas buna vaikams..? o del anglu kalbos tai as sneku ne kaip,bet yra tam vertejos ir normalei as paaiskinau,cia man paracetamoli dave nuo kosulio ir kai gimdziau dave man paracetamolio nuo saremiu ,yra kitiems dave nuo sirdies.. ir ka tada pasakysit? vesiu as vaika pas kita gyditoja .. as viska suprantu,kad jis nepasiims pats maisto,bet juk as jau po biski pratinu prie savo maista ir gal kas jam netiko,nezinau nuo ko jam smirdejo is burnytes.. idomei kazkaip tu sneki kaip visazine,zinot viska kas kaip buna net nepaziurejusi...  g.gif

nelabai suprantu ar gali būti paracetamolis nuo kosulio??jis gi nuo skausmo?
o pykti nėra ko,žmogus jums padėt nori,ar jums geriau būtų kad pasakytų-nieko nėra-sėdėk rami-neik pas gydytoją,tada geriau būtų?
beje-pirmasyk girdžiu kad dygstant dantim smirda.gal jūsų mama medikė galėtų paaiškinti kodėl smirda?tikrai įdomu.
Atsakyti
QUOTE(kissiuke @ 2010 03 09, 15:32)
taip mano vaikuciui kelis kartus maciau ,kad pasilieka ismatose maisto gabaliuku...tai blogai?o is kur man gauti eukalipto tepalo ? vienu zodziu pasitarsiu su mama savo ,nes ji medike,ir ji beto paziurejusi mano vaika sake,kad cia gali buti ir nuo skranduko ir nuo dantuku...

Maisto gabaliukai ismatose ir rodo, kad maistas blogai virskinamas (sunui si beda kartas nuo karto atsinaujina), tuomet situacija pagerins fermentai (sunui buvo israsyti Pangrol fementai) ir gerosios bakterijos (Erceflora arba dar yra populiarios Gefilus). Eukalipto tepala pirkom vaistineje.
Va toks
http://www.westeggna.....r. Theiss.jpg
Taciau nemaziau populiarus yra ir Resorbano tepalas
http://100metu.lt/up.../dir15/19_3.php
Pries pirkdama preparatus, pasitarkit su gydytoja, gal pas jus vaistineje tokiu nera, bet yra analogu.
Kad sudetinga su medicinine pagalba, tai neabejoju. Ne viena drauge skundziasi ju kompetencija ir vaistus gabenasi is Lietuvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurgaSim: 09 kovo 2010 - 14:40