prausiklis su gintaro rūgštimi
įdomu, kuo skiriasi nuo prausiklio su pieno rūgštimi, katras būtų geriau riebesnei odai
prausiklis su gintaro rūgštimi
įdomu, kuo skiriasi nuo prausiklio su pieno rūgštimi, katras būtų geriau riebesnei odai
Idomu kaip tas naujas prausiklis, ar kas banet ?
as naudoju jau 3 bonke su 10 proc. rugstimi, tai lb patinka.
mano oda riebi bet dehidratuota
Norėčiau atsiliepimų apie regeneruojamą kremą nuo spuogų. Gal yra bandžiusių?
Turėjau ir pardaviau 5 proc. prausiklį.
Pradėjus naudot viskas gerai, po savatės, pusantros pradėjo lįst uždegiminiai spuogai, prasidėdavo nuo mažų spuogelių, bet labai skaudžių, paskui išbujodavo į didesnį.
Tuomet nutraukdavau naudojimą, nes griauždavo tas vietas prausiantis.
Išgydžiusi vėl grįždavau prie prausiklio ir vėl 2 - 3 spuogai.
Taip pradėjau ir nutraukiau kokius 3 kartus.
Atsibodo, gijimas ilgas, pasiliekančios po jų dėmės.
Taip ir nesupratau, už ką O.D.A prausiklius kitos myli...
O norėjau spindinčios lygios odos
Manau kad prausiklio negana
Aš ką tik nusipirkau pieno rūgšties prausiklį 5 proc ir kremą su pieno rūgštim ir hialuronu. Mano jautriom akim misija neįmanoma šie produktai, degina akis. Kremas šiaip fainas, su atspalviu, todėl oda įgauna dailią spalvą, užmaskuojama. Turinčioms jautrias akis tikrai nerekomenduoju pirkti, nes sumokėjus tokius pinigėlius stovi nenaudojama
Niekaip nesuprantu, kaip gali nuo prausiklio skaudėti akis. Gamintojas draudžia naudoti prausiklį paakių sričiai, o kremas irgi neskirtas paakiams.
Pati naudoju šį prausiklį, tai labai saugau, kad nepapultų šalia akių. Viskas
Aš mainais galiu rekomenduoti kosmetologę Panemunėje, kuri daro veido valymus su šia kosmetika už kainą iki 20 eurų.
Norėčiau tokią rasti arčiau namų.
Taip pat laukiu pasiūlymų gal kam netiko O.D.A. prausiklis. Mielai perpirkčiau
Beje žinau, kur galima pigiau šios kosmetikos įsigyti internete, tai jei kam, aktualu, prašau į a.ž.