Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška profesionali O.D.A kosmetika

Pasidalinkite atsiliepimais ilgesni laika sia kosmetika naudojusios merginos:)
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2014 03 28, 13:01)
Pasidalinkite atsiliepimais ilgesni laika sia kosmetika naudojusios merginos:)

as jau metai g.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 03 28, 22:19)
as jau metai g.gif

O kaip del naudojimo vasara? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

Norėčiau paklausti ilgiau naudojančių šią kosmetiką, gal galėtumėt parekomenduoti kokį gerą kremą dienai su spf, kurį būtų galima rasti Lietuvoje? Ir kaip su deginimusi? Nes norėčiau nueiti į soliariumą kelis kart, seniai buvau, o vasarą artėja 4u.gif nes esu skaičius, kad naudojant šią kosmetiką geriau nesilankyt soliariume g.gif
Atsakyti
QUOTE(ministry @ 2014 04 03, 22:11)
Sveikos merginos smile.gif

Norėčiau paklausti ilgiau naudojančių šią kosmetiką, gal galėtumėt parekomenduoti kokį gerą kremą dienai su spf, kurį būtų galima rasti Lietuvoje? Ir kaip su deginimusi? Nes norėčiau nueiti į soliariumą kelis kart, seniai buvau, o vasarą artėja  4u.gif  nes esu skaičius, kad naudojant šią kosmetiką geriau nesilankyt soliariume g.gif

Matosi, kad isvis net nesigilinot nei kiek i ta kosmetika, gi visa galima rasti Lietuvoje, nes ji cia ir gaminama biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo invisible_shadow: 04 balandžio 2014 - 13:58
QUOTE(invisible_shadow @ 2014 04 04, 14:57)
Matosi, kad isvis net nesigilinot nei kiek i ta kosmetika, gi visa galima rasti Lietuvoje, nes ji cia ir gaminama biggrin.gif

Aš labai atsiprašau, ne taip išsireiškiau smile.gif šios kosmetikos aš turiu, man įdomu ką kitos merginos naudoja vasarą, nes baisoka naudotti rūgštis ant saulės smile.gif
Atsakyti
As puikiausiai rugstine kosmetika naudoju ir vasara, tik zinoma nesideginu visiskai schmoll.gif Man patinka Biodermos apsaugos nuo saules mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai as irgi nesupratau del vasaros..,kaip su deginimusi?As pradejau naudoti sias priemones 7% prausikli ir 7% kremuka dar tik pries menesi...,visumoj produkcija labai patinka..,jokio perstejimo..,maloniai tepasi..,odyte tokia gaivesne..,tik,kad beria tokiais giluminiais pavieniais spuogais..,jie skausmingi,taciau galbut taip valosi...?ar nesusiduret su tuo mielosios nail.gif ?
Atsakyti
Ant rankos patepliojau BB krema ir ta senesni krema su spalva, nesupratau skirtumo tarp ju, visiskai vienodi. Labai lengva konsistencija, praktiskai nemaskuoja, vos vos gal ir sulygintu spalva.
Atsakyti
Visa ana vasara isnaudojau tai degintis deginausi bet aisku su spf'ais smile.gif kadangi buvau ka tik po rugsciu tai saugojau veiduka labai. Aisku ryte nei prausiklio, nei kremo su rugstim netepdavau.
Atsakyti
sveiki na va as ir susidomejau sia o.d.a kosmetika.sakykite gal kas naudate sios firmos paakiu kremuka ?pasidalinkite potyriais 4u.gif
Atsakyti
Paakiu kremukas man Super dalykelis smile.gif akytes grazesnes atrodo tikrai wub.gif nu,bet nuo prausiklio 7 % ir kremuko % mane vis dar beria...,gal taip valosi nezinau..,nors kartais atrodo jau mesiu as tas priemones,nes galbut man netinka... blink.gif Ar ilgai jus bere?
Atsakyti