Pas kosmetologės, kurios dirba su O.D.A kosmetika
ODA prausikli 7% naudoju jau du metus, nieko geresnio nesu atradusi. Tik kazin ar ne per ilgai...?
Pas kosmetologe esu atlikusi rugstines proceduras, odos bukle labai pagerejo.
Dabar susigundziau isbandyti BB krema, bet perskaiciusi komentara anksciau suabejojau...labai patiko antialerginis maskuoklis ir kodel nusprendziau paskeisti :/ Jau gavau ji, tik dar nebandziau...
Pas kosmetologe esu atlikusi rugstines proceduras, odos bukle labai pagerejo.
Dabar susigundziau isbandyti BB krema, bet perskaiciusi komentara anksciau suabejojau...labai patiko antialerginis maskuoklis ir kodel nusprendziau paskeisti :/ Jau gavau ji, tik dar nebandziau...
O man BB kremas (jautriai odai) patiko: nors maskavimo beveik nėra, bet odai suteikia švytėjimo, gaivumo.
Apskritai, nenusivyliau niekuo, ką naudojau iš šios kosmetikos (dar išbandžiau 5 ir 7 proc. prausiklius, kremą su alijošiumi ir regeneracinį 7 proc. kremą, kremą su ichtiolu ir odos balzamą). Ypač patinka prausikliai, kremas su ichtiolu ir odos balzamas.
Apskritai, nenusivyliau niekuo, ką naudojau iš šios kosmetikos (dar išbandžiau 5 ir 7 proc. prausiklius, kremą su alijošiumi ir regeneracinį 7 proc. kremą, kremą su ichtiolu ir odos balzamą). Ypač patinka prausikliai, kremas su ichtiolu ir odos balzamas.
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2014 03 07, 15:15)
O man BB kremas (jautriai odai) patiko: nors maskavimo beveik nėra, bet odai suteikia švytėjimo, gaivumo.
As tai pat niekuom nenusivyliau is sios linijos, tik bijau, kad ilgai labai naudoju ta pati prausikli :/
O kremo as norejau labiau maskavimui Apsisoviau, na bet ka dabar, isbandysim ir sita
Merginos, sakykit, o šią kosmetiką įsigyti pigiau per kosmetologes ar per internetinį puslapį užsisakyti? Gal kas turit kokius kontaktus Kaune? Ačiū
Kosmetologai dirbantys ir platinantys O.D.A http://www.o-d-a.eu/...etika-kontaktai
QUOTE(guodzik @ 2014 03 12, 14:46)
O geras atsirado BB kremukas reikes isbandyti
Jau kuris laikas yra - man per tamsus.
QUOTE(Victorious @ 2014 03 12, 14:19)
Jau kuris laikas yra - man per tamsus.
kokia jusu oda? gal vasarai tiktu?
QUOTE(guodzik @ 2014 03 12, 16:43)
kokia jusu oda? gal vasarai tiktu?
Šviesi. Na, nemanau, kad tiek deginsiuosi . Lyg dvi spalvos yra, jei neklystu - abi man pasirodė tamsokos.
Gal yra galinciu parasyti pilnas sudetis kremo su spalva ir bb?
QUOTE(Victorious @ 2014 03 12, 14:51)
Šviesi. Na, nemanau, kad tiek deginsiuosi . Lyg dvi spalvos yra, jei neklystu - abi man pasirodė tamsokos.
o sulyginus su maskuojamuoju? nes jis man vasara sviesokas
QUOTE(guodzik @ 2014 03 13, 12:50)
o sulyginus su maskuojamuoju? nes jis man vasara sviesokas
Maskuojamasis kremas man kiek tamsokas, bet nedaug patepus ir išsklaidžius, tam kartui po procedūros buvo visai gerai. Nors pats produktas man nestebuklingas, tai ir iš BB kremo kažko nesitikiu.