Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška profesionali O.D.A kosmetika

QUOTE(WeGa @ 2014 01 12, 18:21)
o kaip vasara? as siltu metu nutraukiu visas rugstis. O ziema naudoju - poveikis akivaizdus. Bet iki tobulumo truksta  doh.gif Siaip naudoju kitas priemones, ne ODA, su AHA ir BHA rugstim.

naudoju. mano kremai su spf tik ryte veido prausikliu neprausiu.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 01 12, 20:27)
naudoju. mano kremai su spf tik ryte veido prausikliu neprausiu.

tai sauleje visiskai nesidegini? As pvz puse anos vasaros tepdavaus kremus su spf 50, plius naudojau biria pudra spf 50. Bet po darbo eidama jausdavau, kad dega veidas nuo saules, kakta likdavo raudona net, reiskias per diena ta spf apsauga dingsta. Del to vasara nutraukiu rugstis, nes neprisisaugosi, plius jei kur prie juros vaziuojant tai isvis..
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2014 01 12, 19:34)
tai sauleje visiskai nesidegini? As pvz puse anos vasaros tepdavaus kremus su spf 50, plius naudojau biria pudra spf 50. Bet po darbo eidama jausdavau, kad dega veidas nuo saules, kakta likdavo raudona net, reiskias per diena ta spf apsauga dingsta. Del to vasara nutraukiu rugstis, nes neprisisaugosi, plius jei kur prie juros vaziuojant tai isvis..

deginuosi. visa vasara naudojau tas pacias priemones tik klausant kosmetologes patarimu nenaudojau ryte nei prausiklio nei 7 proc kremo. naudojau o.d.a. maskuojama krema su spalva kuris pagamintas cinko pagrindu ir bare minerals mineraline su cinku. budama pleze tepdavau krema su 20 spf ir pilnai siu apsaugu uzteko dar zinant kad buvau tik pabaigus kursa ir oda buvo plonesne. bijojau pigmentiniu ir siaip turejau zymiu nuo sasu is po proceduru bet oda atsigeneravo ir nieko neliko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 01 12, 20:55)
deginuosi. visa vasara naudojau tas pacias priemones tik klausant kosmetologes patarimu nenaudojau ryte nei prausiklio nei 7 proc kremo. naudojau o.d.a. maskuojama krema su spalva kuris pagamintas cinko pagrindu ir bare minerals mineraline su cinku. budama pleze tepdavau krema su 20 spf ir pilnai siu apsaugu uzteko dar zinant kad buvau tik pabaigus kursa ir oda buvo plonesne. bijojau pigmentiniu ir siaip turejau zymiu nuo sasu is po proceduru bet oda atsigeneravo ir nieko neliko smile.gif

Koki SPF krema naudoji Vasara?
Atsakyti
QUOTE(Emidora @ 2014 01 12, 21:18)
Koki SPF krema naudoji Vasara?

Sita, buvo lb gera akcija:
http://www.iherb.com...oz-118-ml/33250
Atsakyti
Merginos, gal Jūs man galėsite ką rekomenduoti. O
problema tokia: veidą beria spuogeliais, tačiau jie tokie vidiniai, po
oda, vienas kitas didesnis. Tiesa, mano oda gan porėta ir greit
susiriebaluoja, ypač kakta ir nosis. Taip pat oda labai jautri, greit
parausta, matosi kapiliarai. Parausta nuo šalčio, nuo temperatūros pokyčių, nuo netinkamos kosmetikos užsikemša. Tad ir nežinau, kokį kremą įsigyti, ar
jautriai odai, ar visgi kovoti su spuogeliais. Ir kokią šiuo atveju rinktis priemonę odai valyti?
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif

Turiu klausimą, ar žindant leliuką galima darytis kokias nors procedūras pas kosmetologę? Turiu omeny rūgštines ar pan? 4u.gif

Man žandus, ir pasmakrę berti pradėjo devintą nėštumo mėnesį. Dabar dukrytei jau du mėnesiai, o mano odą tragiška. doh.gif Ar verta ko nors imtis, ar neapsimoka? unsure.gif
Atsakyti
Darausi ir as rugstinius pilingus ir itraukiau vakar prausikli, seruma ir regeneruojanti krema. Bet jau odos pleiskanavimasis ir dar tokios sausos demeles ant veido doh.gif Nezinau net kuom ir drekinti, nes oda mano dehidratuota ir tik t zona misri, o kitur sausa ir jautri..Kuo papildomai drekinate oda?
Atsakyti
Ar bandete kuri akiu makiazo valikli? Kaip suprantu, cia naujas produktas g.gif ax.gif Buvau praeita savaite salone, pirkau prausikli, tai vat ta valikli uzmaciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flexy: 03 vasario 2014 - 18:13
Gal ka galetumet apie bb kremus papasakoti ir palyginti su antialerginiu kremu? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wanilla555: 03 vasario 2014 - 21:44
QUOTE(wanilla555 @ 2014 02 03, 22:44)
Gal ka galetumet apie bb kremus papasakoti ir palyginti su antialerginiu kremu?  smile.gif

BB kremas tai turbut turi visas BB kremui budingas savybes. BB krema bandziau tik salone, tai jis beveik nieno nemaskuoja, tik palygina spalva, jeigu reikia daugiau maskavimo, siulyciau antialergini krema smile.gif
Atsakyti
O kazin, imanoma kur nors nusipirkti sios produkcijos mazesniais kiekiais? Na kad pasibandyti g.gif turiu labai bjauria inoringa oda, alergizuoja, sujautrina daznai priemones ja doh.gif
Atsakyti