QUOTE(ministry @ 2014 01 03, 17:10)
Tą aš suprantu, ir turiu ir prausiklį 7%, ir kremuką ir balzamą ir spuogams kremą su ichtiolu, mane labiau domina pats namų spa, kur daraisi procedūrų kursą namie, apskaičiuota dešimčiai procedūrų ir kaina 200Lt. bei priedo kas mėnesį lankytis valyme. Bent man jau pradeda panašeti į pinigų plovimą
nes man tada priežiūra per menesį atsieitų apie 300Lt paskaičiavus. Studenčiokei tai prabanga
Žiūriu, kad ne mano vienos nuomonė, kad kosmetologė bando kuo daugiau parduoti (turbūt jos komisiniai nuo to priklauso)... Labai siūlė ir man tą rinkinį, bet atsisakiau. Gal ir įdomu būtų išbandyti, bet sprendžiant pagal sudėtines dalis, nemanau, kad duotų tokį poveikį, kokio man šiuo metu reikia.
Prieš keletą savaičių dariausi valymą. Neramino giluminis spuogas ant žando, kuris atsirado ir negijo ilgesnį laiką - iš esmės dėl jo išvalymo ir ėjau. Buvo atliktas lengvas veido valymas, bet, deja, to giluminio nevalė - pasakė, kad nenori draskyti odos, nes paskui toje vietoje liks dėmelė ir pasiūlė patepti jį prausikliu ar ichtiolo kremu - turėtų savaime sugyti. Praėjo kelios savaitės - rezultato nėra. Kadangi kosmetologė sakė kilus klausimams, visuomet kreiptis, susiekiau ir paskyrė laiką susitikimui. Papildomai dar mokėjau už to spuogo išvalymą.
Papildyta:QUOTE(style18 @ 2014 01 03, 22:16)
AH čia nuo pigmentinių dėmių ar nuo randų po spuogų?
Nuo dėmelių.
Papildyta:QUOTE(Tresor @ 2014 01 04, 12:32)
Tai cia jau tikrai prabanga
Mandagiai atsisakykite..
As tai bijau, kada man nuo tu priemoniu oda issauses, ypac saltuoju metu laiku pas mane ji praradusi dregme. Geriu dabar daug vandens ir tepu tai kauke/krema drekinanti. O sakykit procedura laikoma sekminga, jeigu oda visa nupleiskanoja? Nes pas mane nupleiskanojo tik kakta,nosis ir skruostai, siuose vietose nera nei vieno spuogelio, o prie smilkiniu kur like randeliai, oda visai nepasausejo. Gal man per silpna procedura, nes kiek supratau su pacia silpniausia rugstini dare veido pilinga.
Neturi nupleiskanoti. Aš irgi stengiuosi kuo intensyviau drėkinti odą, nes priemonės padeda, bet ir sausina... Paprastai pirmas procedūras atlieka su silpnesne rūgštimi, o paskui parenka ir stipresnes. Aišku, dar nuo odos priklauso.