Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška profesionali O.D.A kosmetika

Na, gal kas jau isbandete naujiena? smile.gif BB Kremas su atspalviu
Atsakyti
QUOTE(ministry @ 2013 12 11, 21:55)
Yra! smile.gif  nusipirkau ir tikrai patinka smile.gif nors mano kosmetologe pasake kad yra tik vienas atspalvis blink.gif  ir pati to nezinodama pasirodo lankaus pas viena is O.D.A. įkūrėjų biggrin.gif tai nezinau ar cia ji taip norejo parduot, kad pasake, jog tik vieno atspalvio ar kaip biggrin.gif nes siaip tai ji savo darba super atlieka thumbup.gif  bet viskas tinka smile.gif pats kremas yra tamsios spalvos, bet kai uzsitepu ant veido, spalva prisitaiko:) visiskai jokio kaukes efekto ar panasiai, visa diena atsilaiko puikiai smile.gif Realiai, geriausias tokio tipo mano turetas kremas:)

pritariu smile.gif tik a sji labiau vasara naudoju ax.gif dbr beveik nebetepu smile.gif
Atsakyti
Sveiki, kas bande stangrinanti krema su pieno rugstimi ? smile.gif Mamai noriu nupirkti tai nzn ar efektyvus smile.gif
Atsakyti
Baigiau kursa su ODA rugstim..6 ar 7 kartus ejau.. Siek tiek minimalus pagerejimas yra, bet tokio rezultato kokio tikejaus ner..Inkstirai visi vietoj, kaip buvo juodukai visi taip ir liko..Giluminiai irgi visai nesusitvarke.. Ar cia oda mano tokia ilgai mastanti, kad prades tvarkytis po kurio laiko ar kas cia yra nezinau..Namie kartu naudojau prausikli 7 % ir krema 10%. Toliau irgi juos naudosiu. Bet del proceduru tai manau, kad 50/50 pinigai tusciai isleisti..
Zinoma nesitikejau, kad spuogai viens po kito kils ir nyks, oda grazes ne dienom o valandom, taciau dabar rezultatas ir nekoks.. Kaip buvo taip ir liko viskas, tik - 5 spuogiukai kokie issivale... doh.gif
Atsakyti
Procedūros ir valymai odą tvarko išoriškai, bet jei iš vidaus teršiat- rezultato nebus schmoll.gif tvarkykit mitybą, jei reikia ir hormonų sistemą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerapanycka: 15 gruodžio 2013 - 00:52
QUOTE(gerapanycka @ 2013 12 15, 00:51)
Proceduros ir valyvai oda tvarko isoriskai, bet jei is vidaus tersiat rezultato nebus  schmoll.gif  tvarkykit mityba, jei reikia ir hormonu sistema smile.gif

va butent, kad ne..mityba sutvarkyta ir su hormonais viskas gerai.. cia man savaime suprantami dalykai, todel net ir neminejau to smile.gif
Atsakyti
Merginos!
Turiu klausimą toms, kurios darėsi veido valymus su o.d.a. Ar po kurso jums siūlė pirkti namų spa spuoguotai odai? ar pirkote? ir kaip reikėjo naudoti?
Idomu ar tai būtina.. nes pakankamai brangus malonumas kaip man, o mano kosmetologė tik ir stengias kuo daugiau parduot...
Atsakyti
QUOTE(ministry @ 2014 01 02, 23:26)
Merginos!
Turiu klausimą toms, kurios darėsi veido valymus su o.d.a. Ar po kurso jums siūlė pirkti namų spa spuoguotai odai? ar pirkote? ir kaip reikėjo naudoti?
Idomu ar tai būtina.. nes pakankamai brangus malonumas kaip man, o mano kosmetologė tik ir stengias kuo daugiau parduot...

Dariausi pirmaja procedura su rugstimis pries nepilna savaite ir aisku kosmetologe rekomendavo naudoti prausikli, krema bei maskuojanti krema is o.d.a firmos. Dar ju negavau, nes sventine savaite tai uzsakymai nevykdomi. Kiekviena kosmetologe siulo ta kosmetika naudoti su kuria dirba smile.gif
Atsakyti
Del to ir dziaugiuosi savo kosmetologe, kad nieko nekisa pirkti. Dariausi jau tris proceduras, po kiekvienos i indeli pripila kremuko kazkokio riebaus kuri pati sumiksuoja porai dieneliu po proceduros, kaukes su ichtiolu visada duoda, taip pat dave krema oda spuoduotai odai su ichtiolu 12%, nu zodziu apakus esu del tokio gerio 4u.gif
po triju proceduru veidas mano kaip diena ir naktis, zidiniu jokiu neliko, vieno zando demeles labiau isbluke, kito maziau, bet ir zidiniai buvo atitinkamai pasiskirste. po svenciu mergaites supratau, kad ne maistas itakoja spuogus, nes buvo storos lietuviskos kaledos blush2.gif biggrin.gif, o veiduko tai neitakojo.
beje 7% prausiklis man svelnesnis nei 5% detergentas g.gif
Atsakyti
Mergaites, ar yra namuose naudojanciu 5% detergenta su 4 kremu su pieno rugstim? Idomu butu isgirst Jusu atsiliepimus!!! Nes maniskiai savaite lygiai panaudojus butu tokie: pirmus pora kart lyg ir nieko, tada prasidejo perstejimas ir deginimas po prausiklio , o uztepus kremuka, jausmas dar paastreja. Visa veida ismuse smulkutem puslytem, tokiom vandeningom, jos sutruko , issausejo, dabar veidas lupasi ir pleiskanoja, plemais ismustas raudonis. Pojutis, kad naudociau ne silpniausia , o stipriausia linija wink.gif)) Kantriai kenciu ir laukiu toliau kas bus!
Bet buve spuogai ant smilkiniu , smakro , demeles papleiskanojusios nuo spuogu uzsilikusios nyksta,gal taip Oda valosi ir keiciasi g.gif
Po nakties atsikelus Oda kaip sachara , pabalus net. Jei reiktu I zmones eit , reiktu veida gerokai maskuot wink.gif. Todel butu idomu isgirst , ar kas susiduret su tokiu naminiu o.d.a naudojimu wink.gif?
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 01 03, 12:27)
Dariausi pirmaja procedura su rugstimis pries nepilna savaite ir aisku kosmetologe rekomendavo naudoti prausikli, krema bei maskuojanti krema is o.d.a firmos. Dar ju negavau, nes sventine savaite tai uzsakymai nevykdomi. Kiekviena kosmetologe siulo ta kosmetika naudoti su kuria dirba smile.gif

Tą aš suprantu, ir turiu ir prausiklį 7%, ir kremuką ir balzamą ir spuogams kremą su ichtiolu, mane labiau domina pats namų spa, kur daraisi procedūrų kursą namie, apskaičiuota dešimčiai procedūrų ir kaina 200Lt. bei priedo kas mėnesį lankytis valyme. Bent man jau pradeda panašeti į pinigų plovimą biggrin.gif nes man tada priežiūra per menesį atsieitų apie 300Lt paskaičiavus. Studenčiokei tai prabanga biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai šiek tiek nusivylusi O.D.A. balinamuoju koncentratu, kurį naudoju jau kelis mėnesius... "Alpha Hydrox Spot Light Targeted Lightener" priemonės poveikis žymiai greičiau tapo pastebimas.
Atsakyti