Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška profesionali O.D.A kosmetika

QUOTE(bio @ 2013 11 18, 23:31)
Ne nejuokauju tikrai apramindavo, ta toki odos pasisiausima ar kaip ji pavadinti nuimdavo, bet rugstis ten nebuvo labai stipri smile.gif

tai gal kitokia rugstis bet su sitom darant proceduras man beprotiskai griauzia,ypac problemines vietas. dar juokiausi su kosmetologe kad gyvenime prie situ proceduru nepriprasiu doh.gif kankyne bet labai veiksminga bigsmile.gif ir tau turetu prausiklis panasiai veikti smile.gif tam kad maziau griaustu gali visada lengvai masazuot drinks_cheers.gif nesiulyciau nebenaudoti nes panasu kad rugstis daro savo darba o probleminiu vietu pas tave daug todel ir pojuciai tokie drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 11 19, 08:42)
tai gal kitokia rugstis bet su sitom darant proceduras man beprotiskai griauzia,ypac problemines vietas. dar juokiausi su kosmetologe kad gyvenime prie situ proceduru nepriprasiu  doh.gif kankyne bet labai veiksminga bigsmile.gif  ir tau turetu prausiklis panasiai veikti smile.gif tam kad maziau griaustu gali visada lengvai masazuot  drinks_cheers.gif nesiulyciau nebenaudoti nes panasu kad rugstis daro savo darba o probleminiu vietu pas tave daug todel ir pojuciai tokie drinks_cheers.gif

Grauzdavo tiek pas kosmetologe, tiek sita, tik su ta kur pas kosmetologe, kaip tu ir sakei spuogus padziovindavo, sasiukai graziai nugydavo, o su ODA prausikliu, kazkaip tos vietos paraudonuoja, pakyla viskas, kas man ir nepatinka
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 11 19, 09:50)
Grauzdavo tiek pas kosmetologe, tiek sita, tik su ta kur pas kosmetologe, kaip tu ir sakei spuogus padziovindavo, sasiukai graziai nugydavo, o su ODA prausikliu, kazkaip tos vietos paraudonuoja, pakyla viskas, kas man ir nepatinka

Man raudonavo tik pirma savaite, dabar kaip eilinis prausiklis, jokiu griauzimu ar raudonavimu. Tiesa, mano oda jautri, tai naudoju tik 5% prausikli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimesvaikas @ 2013 09 20, 15:12)
Sveikos,

O kiek laiko jūs maždaug naudojate ODA priemones? Aš naudoju ir labai patenkinta esu, bet girdėjau visokių atsiliepimų, kad kremų, prausiklių su rūgštimis ilgai vartoti ( max. kelis mėnesius) negerai, nes tai yra daugaiu gydomieji produktai.

Kokia jūsų patirtis?

gal apie metus jau. pabaigiau krema nr 1. tonini kremo jau antra pakuote eina.
pakaitom naudoju kita krema. bet daugiausiai tai ODA.
gal ziurint kokai rugstis, koks stiprumas ir kokai jusu oda?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 11 21, 15:49)
gal apie metus jau.  pabaigiau krema nr 1. tonini kremo jau antra pakuote eina.
pakaitom naudoju kita krema. bet daugiausiai tai ODA.
gal ziurint kokai rugstis, koks stiprumas ir kokai jusu oda?

metus? ju galiojimas yra puse metu, tiek man prausiklio ir kremo mazdaug uztenka.
Papildyta:
QUOTE(bio @ 2013 11 19, 09:50)

mmm keista. g.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 11 22, 18:00)

mmm keista.  g.gif

Tikriausiai, vienom tinka kitom ne. As su prausikliu savaite neprausiau, oda tokia aprimus buvo, viena vakara, kaip vietoj kaukes uzsidejau iki 10 min. palaikiau, tai kita ryta, kur nuo spuogu likusios vietos, tai po tais sasiukais oda supuliavus, vel su alijosium nusiraminau as ja. Dar karta pabandysiu toki varianta, jeigu vel taip, tai tikrai nebenaudosiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 11 24, 22:53)
Tikriausiai, vienom tinka kitom ne. As su prausikliu savaite neprausiau, oda tokia aprimus buvo, viena vakara, kaip vietoj kaukes uzsidejau iki 10 min. palaikiau, tai kita ryta, kur nuo spuogu likusios vietos, tai po tais sasiukais oda supuliavus, vel su alijosium nusiraminau as ja. Dar karta pabandysiu toki varianta, jeigu vel taip, tai tikrai nebenaudosiu verysad.gif

matyt,man tikrai nepuliuoja g.gif
Atsakyti
Sveikos!

darausi rūgštinių valymų kursą su o.d.a., ir turiu tokį klausimėlį apie maskuojantį o.d.a. kremą. vienur skaičiau, kad jis labai tamsus, kitur kad labai šviesus, trečioj vietoj, kad jis turi kelis atspalvius. Gal kas galėtų pakomentuoti pačią spalvą? Pati neesu nei labai šviesios nei labai tamsios odos tad dvejoju pirkt ar nepirkt. Kitą savaitę gimtadienis, tai norisi truputį padoriau atrodyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ministry @ 2013 12 03, 21:27)
Sveikos!

darausi rūgštinių valymų kursą su o.d.a., ir turiu tokį klausimėlį apie maskuojantį o.d.a. kremą. vienur skaičiau, kad jis labai tamsus, kitur kad labai šviesus, trečioj vietoj, kad jis turi kelis atspalvius. Gal kas galėtų pakomentuoti pačią spalvą? Pati neesu nei labai šviesios nei labai tamsios odos tad dvejoju pirkt ar nepirkt. Kitą savaitę gimtadienis, tai norisi truputį padoriau atrodyt blush2.gif

Neseniai atsirado nauja, tamsesne spalva. Jei kalbant apie ta pirmaji numeri, kur ilga laika vienintele spalva tebuvo, tai nera jis tamsus tikrai. Cia tik labai sviesaus veido merginom jis vos per tamsus (cia ir apie save kalbu biggrin.gif ). Paprasykit pabandyt, kad duotu, ten kur valymus daretes 4u.gif
Atsakyti
Bandau spuoguotos odos krema su ichtiolu 12%- pirma Vakara dilgciojo, Antra jau ne. Is po nakties problemines vietos buvo aprime smile.gif kosmetologe po veido proceduru dave pasibandymui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 11 15, 20:26)

gal papasakosit plačiau ką nors?

gal dar yra kuri naudoja/o antialerginį maskuojamąjį veido kremą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 12 11, 17:32)
gal papasakosit plačiau ką nors?

gal dar yra kuri naudoja/o antialerginį maskuojamąjį veido kremą?  4u.gif

Yra! smile.gif nusipirkau ir tikrai patinka smile.gif nors mano kosmetologe pasake kad yra tik vienas atspalvis blink.gif ir pati to nezinodama pasirodo lankaus pas viena is O.D.A. įkūrėjų biggrin.gif tai nezinau ar cia ji taip norejo parduot, kad pasake, jog tik vieno atspalvio ar kaip biggrin.gif nes siaip tai ji savo darba super atlieka thumbup.gif bet viskas tinka smile.gif pats kremas yra tamsios spalvos, bet kai uzsitepu ant veido, spalva prisitaiko:) visiskai jokio kaukes efekto ar panasiai, visa diena atsilaiko puikiai smile.gif Realiai, geriausias tokio tipo mano turetas kremas:)
Atsakyti