Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška profesionali O.D.A kosmetika

QUOTE(Typhoon Morakot @ 2013 07 29, 14:16)
Geri atsiliepimai thumbup.gif . Kaina sakyciau, tokia nemaza, tai vis dvejoju del pirkimo. Man taip pat labai aktualu, kad nebutu sunkus, nekimstu ir tiktu sviesiai odai.

puikus kremas, jau perku antra indeli. nekemsa pora, neriebina, maqno idegusiai odai kazkiek sviesokas bet as dar tepu ant virsaus mineraline smile.gif vertas kiekvieno cento, kasdien tepant uztenka apie 4 menesiai jei ne daugiau. Mano jau kartojamas smile.gif
Atsakyti
Merginos, jums nuo balzamo oda neparausta? Kur tepiau, ten raudona doh.gif O tepimas, tai lasiuka su pirstu bakst ant sasiuko unsure.gif Netepliojau viso veido...
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 08 31, 18:44)
Merginos, jums nuo balzamo oda neparausta? Kur tepiau, ten raudona  doh.gif O tepimas, tai lasiuka su pirstu bakst ant sasiuko  unsure.gif Netepliojau viso veido...

ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 08 31, 20:01)

*****... O gal as per anksti po valymo tept pradejau? Tik pora dienu praejo, gal dar reikejo tik drekint? unsure.gif Guodzik, kelinta diena po valymo naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 08 31, 19:05)
*****... O gal as per anksti po valymo tept pradejau? Tik pora dienu praejo, gal dar reikejo tik drekint?  unsure.gif Guodzik, kelinta diena po valymo naudojat?

is karto g.gif juo gydydavausi kartais atsiradusius sasus. niekada nera taip jautriai sureagavusi oda. g.gif
Atsakyti
As vel su klausimu biggrin.gif

Kiek ilgai jums po valymo su ODA (ar su kitos firmos rugstim) veidas paskui buna paraudes?
Atsakyti
Ar ir ziema toninis kremas nera per tamsus?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 09 05, 18:57)

Man tai ir vasara jisai siek tiek per tamsus.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 09 05, 18:57)

QUOTE(Mintee @ 2013 09 05, 19:51)
Man tai ir vasara jisai siek tiek per tamsus.

man tai vasara tikrai pats tas. Patikino kad ir ziema tiks. Tai nzn, nebent jeigu veido oda labai sviesi gal ir netinka. As nei naturali blondine nei tamsi, tokia lietuviskai pilka, tai man tikrai ne per tamsu
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 09 05, 15:25)
As vel su klausimu  biggrin.gif

Kiek ilgai jums po valymo su ODA (ar su kitos firmos rugstim) veidas paskui buna paraudes?

Man asmeniskai po proceduros viena diena buvo paraudimu,bet gelbejausi su sios kosmetikos kremine pudra,ji tiek naturalei atrodo tiek kur reikia uzmaskuoja ir dar pastebejau kad ji tinka man ir vasara kai oda buna idegusi ir ziema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 09 05, 17:57)

man vasara per sviesus, ziema manau bus pats tas smile.gif
Atsakyti
as esu sviesiaode, tai man jis kaip tik. nei per sviesu nei per tamsus, tiek vasara tiek ziema. beveik nesimato ant veido jo
Atsakyti