QUOTE(AKA84 @ 2012 05 04, 21:22)
Sveikos, mergaites,
susidomejau sia kosmetika, maciau, kad tikrai daug prirasyta apie sia kosmetika, bet noreciau dar pasiteirauti apie jos poveiki riebiai, linkusiai i berimus, su labai issipletusiomis poromis odai. Kuri krema ir prausikli geriausia pasirinkti sio tipo odai?
Buciau dekinga jei parasytu panasia oda turincios merginos/moterys ar tikrai matosi poveikis? Ar bent kazkiek sutraukia poras (nes mano tikrai labai issipletusios, deformuotos ) ?
O kokie atsiliepimai apie paakiu kremuka? (mano paakiai patamseje, yra smulkiu raukslyciu)
Aciu!
susidomejau sia kosmetika, maciau, kad tikrai daug prirasyta apie sia kosmetika, bet noreciau dar pasiteirauti apie jos poveiki riebiai, linkusiai i berimus, su labai issipletusiomis poromis odai. Kuri krema ir prausikli geriausia pasirinkti sio tipo odai?
Buciau dekinga jei parasytu panasia oda turincios merginos/moterys ar tikrai matosi poveikis? Ar bent kazkiek sutraukia poras (nes mano tikrai labai issipletusios, deformuotos ) ?
O kokie atsiliepimai apie paakiu kremuka? (mano paakiai patamseje, yra smulkiu raukslyciu)
Aciu!
sveiki,
na mano oda ne visai tokia, bet vis tiek pakomentuosiu truputi
mano oda misri, vietom i sausuma, vietom rieboka, siaip vienas kitas spuogelis kartais isdygsta, bet rimtu berimu nebuna. naudojau ODA prausikli ir 7 %, ir 5 %, taip pat kremus - pirmuka, antruka. paskutini karta kai baigiau prausikli, gal 1,5 men neturejau, ir va neseniai vel ji pasiemiau. kadangi dideliu bedu nera, uztenka man ir 5 %, bet tikrai ypac po pertraukos jauciu, kaip man gerai viska nuvalo... ir bent mano kosmetologe sako, kad turinciom problematiska oda, ypac gerai naudoti sita kosmetika. aisku jei bedos rimtos, gal pries tai reiketu pasidaryti ir veido valyma.