Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška profesionali O.D.A kosmetika

QUOTE(AKA84 @ 2012 05 04, 21:22)
Sveikos, mergaites,  smile.gif

susidomejau sia kosmetika, maciau, kad tikrai daug prirasyta apie sia kosmetika, bet noreciau dar pasiteirauti apie jos poveiki riebiai, linkusiai i berimus, su labai issipletusiomis poromis odai. Kuri krema ir prausikli geriausia pasirinkti sio tipo odai?
Buciau dekinga jei parasytu panasia oda turincios merginos/moterys  blush2.gif  ar tikrai matosi poveikis? Ar bent kazkiek sutraukia poras (nes mano tikrai labai issipletusios, deformuotos verysad.gif ) ?

O kokie atsiliepimai apie paakiu kremuka? (mano paakiai patamseje, yra smulkiu raukslyciu)

Aciu! 4u.gif

sveiki,

na mano oda ne visai tokia, bet vis tiek pakomentuosiu truputi ax.gif
mano oda misri, vietom i sausuma, vietom rieboka, siaip vienas kitas spuogelis kartais isdygsta, bet rimtu berimu nebuna. naudojau ODA prausikli ir 7 %, ir 5 %, taip pat kremus - pirmuka, antruka. paskutini karta kai baigiau prausikli, gal 1,5 men neturejau, ir va neseniai vel ji pasiemiau. kadangi dideliu bedu nera, uztenka man ir 5 %, bet tikrai ypac po pertraukos jauciu, kaip man gerai viska nuvalo... ir bent mano kosmetologe sako, kad turinciom problematiska oda, ypac gerai naudoti sita kosmetika. aisku jei bedos rimtos, gal pries tai reiketu pasidaryti ir veido valyma.
Atsakyti
sveikos, na man šią kosmetiką rekomendavo viena mokslininkė dirbanti su kremų kūrimu, tai sakė, kad šiai kosmetikai nėra lygių, žodžiu išliaupsino visaip, tai dabar eisiu pasidaryti rūgštinį veido valymą ir įsigysiu kremą su prausikliu. Atseit visiškai turėtų išnaikinti aknės bakteriją. Na bus matyti ar teisybę kalbėjo. O dėl sudėties tai sakė nėra ko žavėtis natūralia kosmetika, (palyginimui davė )nes jos molekulės yra didumo su kašės kamuoliu, o odos poros su lyg plytų sienos tarpais, tai sako, pamąstyk kiek to kremo gėrio oda sugeria, ir kaip kemšasi poros. Taigi atseit ta chemiją kurios taip bijote yra daug geriau odai nei natūralūs aliejai ir panašiai.
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2012 08 13, 09:53)
natūralūs aliejai ir panašiai.

Del alieju ta pati sake ne viena kosmetologe, neva, ju molekuline mase labai didele ir jie niekaip negali isiskverbti i oda, tik mechaniskai ja padengti ir taip apsaugoti nuo isoriniu veiksniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 08 13, 11:12)
Del alieju ta pati sake ne viena kosmetologe, neva, ju molekuline mase labai didele ir jie niekaip negali isiskverbti i oda, tik mechaniskai ja padengti ir taip apsaugoti nuo isoriniu veiksniu g.gif

manau, kad ne visiska teisybe, nes eteriniai aliejai skverbiasi giliau, turi terapini poveiki ir ju sudetyje yra ivairaus molekulinio svorio medziagu. Eteriniai aliejai yra ivairiu kvapniu gydomuju medziagu misinys, o ne viena kazkokia chemine medziaga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 13 rugpjūčio 2012 - 15:25
Pritariu Susidomėjusiai.
Jūs tada nuspręskit apie kokią nat. kosmetiką kalbama? Šiaip bazinių aliejų mišinį (taip, nepateks į odą niekaip) ar mišinius, į kuriuos įeina eteriukai, kurie skverbiasi labai puikiai. Čia yra du skirtingi dalykai.
O šiaip natūrali kosmetika, naminės kaukės ir pan. nelabai jau kokį poveikį ir turi. Juk cheminėje kosmetikoje dėl to ir prikišama visokių medžiagų, kad į odą įsiskverbtų veikliosios medžiagos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2012 08 13, 16:25)
manau, kad ne visiska teisybe, nes eteriniai aliejai skverbiasi giliau, turi terapini poveiki ir ju sudetyje yra ivairaus molekulinio svorio medziagu. Eteriniai aliejai yra ivairiu kvapniu gydomuju medziagu misinys, o ne viena kazkokia chemine medziaga.

o dėl eterinių aliejų tai sakė iš vis labai saikingai ant odos reikia naudoti, nes jie gali labai pakenkti, kaip pvz po ilgesnio laiko naudojimo paviršiuje pradėti matytis kapiliarai, kaip pavyzdį davė "kvapų namų" savinikes. (pati jų nemačiau, tik pasakoju ką sakė ) Kitas dalykas, taip eteriniai geriasi geriau ir turi labai naudingų medžiagų, bet jų grynų, negali dėti, taigi sumaišius su kremu gaunasi meškos paslaugą, nes toks kremas, kurį gamina panos sm forume kemša poras. Žinau ką sakau, nes pati gaminu.

Buvau šiandie rūgštinio pyligo procedūroj ir įsigijau daug priemonių šios firmos, tai kol kas labai patenkinta smile.gif kosmetologė žadėjo, kad 10 procedūrų garantuos visišką aknės išnykimą. Tik va dėl kainos apsimoviau, už procedūrą mokėjau 85, o kitam salone radau kainininke parašyta nuo 45 - 65 lt, tai reiks ten tada lankytis.
Atsakyti
na, jei tik tiek, teks siųstis smile.gif nerasiu savo miestely kas su šia kosmetika dirba g.gif
labai noriu apnaikinti inkštyriukus ant nosies ir smakro, nesu dar naudojusi kosmetikos su rūgštimis, užtektų prausiklio 7% ar visdėlto tokiam reikalui geriau 10%?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 29 rugpjūčio 2012 - 17:30
Jau porą savaičių naudoju prausiklį, kremą ir balinantį koncentratą ant pigmento.
Atsakyti
QUOTE(Jurgytė @ 2012 10 17, 09:30)
Jau porą savaičių naudoju prausiklį, kremą ir balinantį koncentratą ant pigmento.

Kokie rezultatai?

Bendravau su kosmetologe is ,,Mylek save", iskart atmeciau jos siuloma veido valyma, pasirodo, mechaniskai po rugsciu ji neisvalo schmoll.gif

Gal kuri patartu gerai drekinanti sio gamintojo krema?
Papildyta:
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2010 05 04, 15:27)

O kremas 7 proc. man per lengvas. Gundausi 10 proc. blush2.gif

Gal ir isigijai 10% krema? Perzvelgiau ju siulomus, tai svarstau tarp 7 % ir 10 % g.gif Kazkuri rase, kad 10% kreme yra juodi grudeliai, nemalonus tepant g.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 10 18, 10:41)

Gal ir isigijai 10% krema? Perzvelgiau ju siulomus, tai svarstau tarp 7 % ir 10 % g.gif Kazkuri rase, kad 10% kreme yra juodi grudeliai, nemalonus tepant g.gif

as turejau 7%, ten irgi yra grudeliai rudos spalvos, kurie neitin patiko mano jautriai odai.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 10 18, 21:47)
as turejau 7%, ten irgi yra grudeliai rudos spalvos, kurie neitin patiko mano jautriai odai.

nekartotinas produktas?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 10 19, 10:24)
nekartotinas produktas?smile.gif

Nėra toks blogas, gal net kartočiau, nes patiko labiau nei Bioderma, bet atradau Paulas Choice, kuris tiko labiau smile.gif
Atsakyti