Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška profesionali O.D.A kosmetika

QUOTE(himalaia @ 2011 05 04, 02:15)
Na, man būtų labai įdomu, kaip ji paaiškintų grūdelių naudą kreme. Jei tie grūdeliai yra didelės kevalo dalelės- jos neištirptų ant odos. Ir jokios naudos neatneštų, tik odą braižytų. Dėl to manau, kad kreme yra naudojama kevalo pudra, kas yra logiška ir naudinga odai.
Tiesiog kiek nusimanau kosmetinėje chemijoje, man labiau panašu į kremo formulės trūkumus ar pakuotės nestabilumą, gal netgi pakuotei naudojama plastmasės rūšis netinkama, kas irgi turi įtakos kremo stabilumui. Nes esu skaičiusi atsiliepimų, kad su tuo kremu ir kitų problemų kyla- ne tik grūdeliai susidaro, bet ir spalva bei konsistencija pasikeičia, jis atsiskiria.
Nesakau, jog kremas neveiksmingas ar blogas, tačiau keliu teorija, kad jis formulavimo prasme gali būti "neišbaigtas".

Kaip sudetinga paaiskinti zmogui, kuris nelabai supranta apie ka kalba eina biggrin.gif nezinau kaip tuos grudelius pavadinti-pudra ar grudeliais, tos, kurios turi si krema, zino apie ka kalba eina ax.gif o ir odos ten niekas nebraizo. ka daro kiekvienas kremo ingridientas, cia jau galetu papasakoti zmogus, kures si krema, beje, nesunku nueiti i puslapi ir paskaityti kokia sio graikinio riesuto kevalo nauda:

Juodojo graikinio riešuto riešuto (Black Walnut) vaistai tradiciškai naudojami kovojant su virusais (tame tarpe ir pūslelinė), mikrobais (srafilo-, streptokokai, propionbakterija ir kt.), esant grybeliniams pakenkimams, o taip pat turint kitų įvairių odos problemų. Labiausiai mus dominantys aktyvūs komponentai, esantys Juodojo riešuto kevale – tai Elaginė rūkštis ir Juglonas, Elaginė rūgštis – tai stiprus antioksidantas, kuris turi priešvėžinį poveikį ir pasižymi kaip antimutacinis agentas. Juglonas turi stiprių antibakterinių bei priešgrybelinių savybių . Be aukščiau paminėtų biologiškai aktyvių medžiagų, Juodojo riešuto kevale išskiriamos ir kitos aktyviosios priešuždegiminės medžiagos – tai bioflavanoidai, antocianidinai, taninai, eteriniai aliejai, beta karotinas, Vitaminai C B1, B2, B3; geležis (Fe). Todėl juodasis graikinis riešutas šiame kreme pasirinktas kaip viena pagrindinių medžiagų kovai prieš spuogus ir išbėrimus.

Su pakuotem ten viskas ok, tik maskuojancio kremo pakuote buvo nevykusi, o dabar, matau, jau ir sio kremo pakuote pakeite, tik dar nebandziau, bet matau, kad tikrai labiau vykusi pakuote ax.gif
Nezinau ar esate kada gaminusi krema namuose, manau, kad ne, nes tada nekiltu klausimu del ko pasikeicia kremo spalva ar jis atsiskiria, as esu gaminusi ne viena krema, tad man tokiu klausimu nekyla. kalbant apie sios firmos kremus, kremai atidarius patamseja nuo zaliosios arbatos ekstrakto, kuris dedamas i siuos kremus. bet i ta su grudeliais turbut nededamas, nes, jei gerai pamenu, man jis nebuvo patamsejes, kiti kremai-taip, patamseja. o del atsiskyrimo-kol kas man nebuvo atsiskyres nei vienas sios firmos kremas (o jei taip ir atsitiktu, nepanikuociau, nes zinau del ko taip atsitinka).
O jei visgi manote, kad kremas "neisbaigtas", apie tai galite diskutuoti su kremo kureja, nes as sio kremo tikrai nekuriau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Pandora_: 04 gegužės 2011 - 10:47
QUOTE(_Pandora_ @ 2011 05 04, 04:46)
[...] o dabar, matau, jau ir sio kremo pakuote pakeite [...]

Na, vat, tai galimai viską ir paaiškina. Bent man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 05 04, 17:37)
Na, vat, tai galimai viską ir paaiškina. Bent man smile.gif

Maskuojancio kremo pakuote pakeista, o ne to su grudeliais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2011 05 04, 22:56)

tai dabar jis kaip kremukas tubeleje? Turiu tik senoj pakuotej, tai kankinuosi.
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2011 05 04, 15:56)

O aš jau apsidžiaugiau, kad mano teorija pasitvirtino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 05 04, 23:08)
tai dabar jis kaip kremukas tubeleje? Turiu tik senoj pakuotej, tai kankinuosi.

taip, tubeleje, dar nebandziau, bet jauciu zymiai patogesnis ax.gif nes ta senoj pakuotej visada persipildavau i kita patogesni buteliuka doh.gif
Atsakyti
Idomu ar galima naudot kremuka 7 proc. kaip odos pagrinda (manau supratot ka norejau pasakyti), o ant jo tepti krem-pudra skysta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 14 gegužės 2011 - 10:34
skaitau apie ODA kremus ir susidaro įspūdis, kad jie skirti tik riebiai porėtai odai, o jei mano sausa g.gif tada netinka?? Nes kažkaip iki šiol maniau, kad AHA labai tinka sausai odai, nes ją drėkina g.gif Įdomu ar pvz 7% ar 10% kremas tiktų naudoti kaip stangrinantis drėkinantis kremas sausai odai? Gal bandėte kurį sausaodės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 05 16, 08:53)
skaitau apie ODA kremus ir susidaro įspūdis, kad jie skirti tik riebiai porėtai odai, o jei mano sausa g.gif tada netinka?? Nes kažkaip iki šiol maniau, kad AHA labai tinka sausai odai, nes ją drėkina g.gif Įdomu ar pvz 7% ar 10% kremas tiktų naudoti kaip stangrinantis drėkinantis kremas sausai odai? Gal bandėte kurį sausaodės? g.gif

Parašykite tiesiai į ODA, jų paštas : info@o-d-a.eu

Manau, kad galima sausai odai naudoti... Mano oda prieš naudojant ODA kremą 7%, buvo išsausėjusi, tačiau pradėjus naudoti po truputi atgauna drėgmę. Tik reikia žinoti, jog pradėjus naudoti šias priemones galimi bėrimai... Sakoma, tokiu būdų oda valosi. Žinoma tie bėrimai kiekvienam individualiai.

O šiaip, pati jau trečią savaitę naudoju prausiklį 7% ir kremą 7%. Kolkas esu patenkinta. Ypač kremas malonus, tiek kvapu tiek konsistencija.
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 05 16, 11:42)
Parašykite tiesiai į ODA, jų paštas :  info@o-d-a.eu

Manau, kad galima sausai odai naudoti... Mano oda prieš naudojant ODA kremą 7%, buvo išsausėjusi, tačiau pradėjus naudoti po truputi atgauna drėgmę. Tik reikia žinoti, jog pradėjus naudoti šias priemones galimi bėrimai... Sakoma, tokiu būdų oda valosi. Žinoma tie bėrimai kiekvienam individualiai.

O šiaip, pati jau trečią savaitę naudoju prausiklį 7% ir kremą 7%. Kolkas esu patenkinta. Ypač kremas malonus, tiek kvapu tiek konsistencija.

paklausiau Jūsų patarimo ir parašiau ODA konsultantei ax.gif Gal ne man vienai aktualu, taigi įkeliu laiškelį čia:
Klausimas:- "Sveiki, domiuosi Jūsų odos priežiūros priemonėmis, norėčiau pabandyti kremą su glikolio rūgštimi, tačiau kiek susidarė įspūdis paskaičius aprašus, jog visi O.D.A kremai su AHA skirti daugiau riebiai problematiškai odai... Ką galėtumėte pasiūlyti sausai odai, kuriai reikia drėkinimo ir norisi stangrinimo... Ar tiktų kremas su 7% glikolio r.?"
Atsakymas: -"aprašymuose apie priemones ir jų poveikį dominuoja riebios odos ir spuogų problema vien tik todėl, kad tai sunkiausiai gydoma problema.
Jūsų atveju puikiai tiktų pradžiai kremas jautriai odai (5 proc. glikolio rūgšties), o po kurio laiko pereiti didėjančia tvarka prie 7 proc, nes oda jau bus "pripratinta". Pagrindinės savybės šio kremo - tai aktyvi regeneracija, stiprina apsaugines odos funkcijas ir apsaugo nuo laisvųjų radikalų destrukcinės veiklos, t.y. turi stiprų antioksidacinį poveikį"
Atsakyti
Na va, matote kaip greitai sulaukėte atsakymo bigsmile.gif

Beje, kai rinkausi tarp kremų 5% ir 7% tai daugelyje atsiliepimų buvo minima, jog kremas 5% riebesnis, už kremą 7%. Todėl rinkausi 7% stangrinamąjį. Bent jau mano odai, jo pilnai pakanka ir nesinorėtų, jog būtų riebesnis.
Atsakyti
Ateinu su klausimu, tos kurios pradėjo naudoti ODA rugštinę kosmetiką t.y. prausiklius bei kremus, kiek laiko Jus bėrė ?
Atsakyti