QUOTE(himalaia @ 2011 05 04, 02:15)
Na, man būtų labai įdomu, kaip ji paaiškintų grūdelių naudą kreme. Jei tie grūdeliai yra didelės kevalo dalelės- jos neištirptų ant odos. Ir jokios naudos neatneštų, tik odą braižytų. Dėl to manau, kad kreme yra naudojama kevalo pudra, kas yra logiška ir naudinga odai.
Tiesiog kiek nusimanau kosmetinėje chemijoje, man labiau panašu į kremo formulės trūkumus ar pakuotės nestabilumą, gal netgi pakuotei naudojama plastmasės rūšis netinkama, kas irgi turi įtakos kremo stabilumui. Nes esu skaičiusi atsiliepimų, kad su tuo kremu ir kitų problemų kyla- ne tik grūdeliai susidaro, bet ir spalva bei konsistencija pasikeičia, jis atsiskiria.
Nesakau, jog kremas neveiksmingas ar blogas, tačiau keliu teorija, kad jis formulavimo prasme gali būti "neišbaigtas".
Tiesiog kiek nusimanau kosmetinėje chemijoje, man labiau panašu į kremo formulės trūkumus ar pakuotės nestabilumą, gal netgi pakuotei naudojama plastmasės rūšis netinkama, kas irgi turi įtakos kremo stabilumui. Nes esu skaičiusi atsiliepimų, kad su tuo kremu ir kitų problemų kyla- ne tik grūdeliai susidaro, bet ir spalva bei konsistencija pasikeičia, jis atsiskiria.
Nesakau, jog kremas neveiksmingas ar blogas, tačiau keliu teorija, kad jis formulavimo prasme gali būti "neišbaigtas".
Kaip sudetinga paaiskinti zmogui, kuris nelabai supranta apie ka kalba eina nezinau kaip tuos grudelius pavadinti-pudra ar grudeliais, tos, kurios turi si krema, zino apie ka kalba eina o ir odos ten niekas nebraizo. ka daro kiekvienas kremo ingridientas, cia jau galetu papasakoti zmogus, kures si krema, beje, nesunku nueiti i puslapi ir paskaityti kokia sio graikinio riesuto kevalo nauda:
Juodojo graikinio riešuto riešuto (Black Walnut) vaistai tradiciškai naudojami kovojant su virusais (tame tarpe ir pūslelinė), mikrobais (srafilo-, streptokokai, propionbakterija ir kt.), esant grybeliniams pakenkimams, o taip pat turint kitų įvairių odos problemų. Labiausiai mus dominantys aktyvūs komponentai, esantys Juodojo riešuto kevale tai Elaginė rūkštis ir Juglonas, Elaginė rūgštis tai stiprus antioksidantas, kuris turi priešvėžinį poveikį ir pasižymi kaip antimutacinis agentas. Juglonas turi stiprių antibakterinių bei priešgrybelinių savybių . Be aukščiau paminėtų biologiškai aktyvių medžiagų, Juodojo riešuto kevale išskiriamos ir kitos aktyviosios priešuždegiminės medžiagos tai bioflavanoidai, antocianidinai, taninai, eteriniai aliejai, beta karotinas, Vitaminai C B1, B2, B3; geležis (Fe). Todėl juodasis graikinis riešutas šiame kreme pasirinktas kaip viena pagrindinių medžiagų kovai prieš spuogus ir išbėrimus.
Su pakuotem ten viskas ok, tik maskuojancio kremo pakuote buvo nevykusi, o dabar, matau, jau ir sio kremo pakuote pakeite, tik dar nebandziau, bet matau, kad tikrai labiau vykusi pakuote
Nezinau ar esate kada gaminusi krema namuose, manau, kad ne, nes tada nekiltu klausimu del ko pasikeicia kremo spalva ar jis atsiskiria, as esu gaminusi ne viena krema, tad man tokiu klausimu nekyla. kalbant apie sios firmos kremus, kremai atidarius patamseja nuo zaliosios arbatos ekstrakto, kuris dedamas i siuos kremus. bet i ta su grudeliais turbut nededamas, nes, jei gerai pamenu, man jis nebuvo patamsejes, kiti kremai-taip, patamseja. o del atsiskyrimo-kol kas man nebuvo atsiskyres nei vienas sios firmos kremas (o jei taip ir atsitiktu, nepanikuociau, nes zinau del ko taip atsitinka).
O jei visgi manote, kad kremas "neisbaigtas", apie tai galite diskutuoti su kremo kureja, nes as sio kremo tikrai nekuriau