Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška profesionali O.D.A kosmetika

QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 04, 22:53)
del akiu raso ir www, ir ant etiketes, kad saugoti akis - tad del to viskas aisku.
bet tas makiazo valymas, kai jau oda svari - man cia mistika  biggrin.gif
o kaip jis tada veikia, jeigu makiazo vis tiek nenuplauna? ir kaip jis gali buti naudojamas ir makiazui nuplauti, jeigu parasyta tepti ant svarios odos? smile.gif

nepykit,bet man atrodo rugstiniai prasikliai tikrai nenaudojami tamkad nuvalytu makiaza,kad ir ka ten raso biggrin.gif rugstiniu prausikoliu yra kita paskirtis..bet cia mano nuomone irturbut todel man tas prausiklis ir tinka ir patinka ir labai taupiai naudojasi ax.gif
Atsakyti
ant jusu nepykstu irnesakyk.gif 4u.gif pykstu ant prausiklio, kad nenuvalo makiazo, nes man tai yra nepatogumas makiazui nuvalyti naudoti viena prausikli, o veliau si g.gif gal tokiu atveju ji, bent jau man, geriau naudoti ryte, bet reikia panaudoti ilgiau ir paziureti, koks poveikis odai nuo jo.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 04, 22:53)

o kaip jis tada veikia, jeigu makiazo vis tiek nenuplauna? ir kaip jis gali buti naudojamas ir makiazui nuplauti, jeigu parasyta tepti ant svarios odos? smile.gif

na, jis tirpina-isplauna riebala neputodamas. Pvz., ateina kliente su krempudra, tai reikia prausti du kartus pries procedura ir puikiai nusiplauna. Tik naudojamas 10 proc prausiklis. O man asmeniskai nedaug makiazo puikiai nusiplauna ir su 7 proc prausikliu. Akiu nevalau su juo.
jeigu netinka, tai galima kitokias priemones naudot.
Atsakyti
Man kyla klausimas, tai koks tas makiažas, kad jo šitas prausiklis nenuvalo? Pati naudoju mineralinę pudrą, skaistalus, bronzantą - viską kuo puikiausiai nuplauna.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 03 05, 11:02)
Man kyla klausimas, tai koks tas makiažas, kad jo šitas prausiklis nenuvalo? Pati naudoju mineralinę pudrą, skaistalus, bronzantą - viską kuo puikiausiai nuplauna.

o klausimas kaip prausikliu plauti makiaza, jeigu parasyta ji tepti ant svarios odos jums nekyla? biggrin.gif
Atsakyti
Idomumo delei parasiau vakar Oda atstovams ir paklausiau del sio prausiklio naudojimo. Gavau atsakyma, kad tepti ant svarios odos ji reikia jei naudojamas kaip kauke, o jei naudojamas kaip prausiklis tai tepti taip kaip iprasta - galima tiek ant makiazo ir nuvalyti juo kosmetika (isskyrus akiu makiaza), tiek ant svarios odos.
Atsakyti
Vakar pabandziau ant rankos maskuojanti krema,tai konsistencija jo kaip geliuko,labai lengvas, spalva tamsoka,nors sako,kad susigerus ji nebutu tokia tamsi,bet labai abejoju,vistik sviesiaodem tikrai netiktu.
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 03 05, 12:56)
Vakar pabandziau ant rankos maskuojanti krema,tai konsistencija jo kaip geliuko,labai lengvas, spalva tamsoka,nors sako,kad susigerus ji nebutu tokia tamsi,bet labai abejoju,vistik sviesiaodem tikrai netiktu.

As esu bandziusi ji, bet nelabai patiko. Mano odai per sunkus buvo, kazkaip sunkiai pasiskirste ir kaip paminejai spalva gana tamsi.
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 03 05, 12:56)

spalva tik pradzioj tamsi, paskui pasiskirsto ir pasvieseja. kaiptik tiktu sviesiaodems. man jinai buvo per sviesi.
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2011 03 05, 15:05)
spalva tik pradzioj tamsi, paskui pasiskirsto ir pasvieseja. kaiptik tiktu sviesiaodems. man jinai buvo per sviesi.

Gal kazkiek pasvieseja, bet man visvien per tamsi buvo biggrin.gif
Aisku perbalusi esu, bet nevisai kaip popierius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 03 05, 11:56)

mano oda visai balta(chanel man 20 nr gerokai per tamsus,cia kad orientuotis) oda maskuojantis tiko kuo puikiausiai,nesimato visai ant veido,net vyras nepastebejo kad kazkuom pasitepus nes ji slabai krmeiniu nemegejas biggrin.gif as jo tepu labai mazai man labai graziai lengvai pasiskirsto ir graziai ant veido atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2011 03 05, 14:05)

man tai dengia per silpnai pavirsines kraujagysles. Kas tik siaip del lygumo odos noretu naudot, tai tinkamas, kas nori kazka rimciau uzmaskuot - per skystas. Bet poru tikrai nekemsa.
Atsakyti