Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška profesionali O.D.A kosmetika

idomus man tas prausiklis 7 %, tepu, kaip ir parasyta ant sausos odos, bet ten tos 1-2 min neiseina ismasazuoti, nes jis man akimirksniu isigeria, ar cia taip turi buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 04, 21:54)
idomus man tas prausiklis, tepu, kaip ir parasyta ant sausos odos, bet ten tos 1-2 min neiseina ismasazuoti, nes jis man akimirksniu isigeria, ar cia taip turi buti? g.gif

Man tas pats, jau rasiau apie tai doh.gif
Raso, kad turi nuvalyti makiaza, bet, kad akimirksniu susigeria ir nei kiek neputuoja, tai apie makiazo nuvalyma tik pasvajoti galima. Tepant ant svarios nuvalytos odos visvien net minutes neisbuna prausiklis ant veido - susigeria doh.gif:

Tai naudoju kaip kauke karta per savaite.
Atsakyti
man tas prausiklis isvis be logikos daiktas smile.gif tepti ant svarios sausos odos. tai reiskia, kad pries tai turiu nusivalyti makiaza, arba siaip nusiplauti veida su kitu prasukliu normaliu, kuris ir nuvalo makiaza, ir netepamas ant sausos ir svarios odos, ir dar isigeria iskart. tai klausiams: kas cia per prasuklis (t.y. ar jis gali vadintis prausikliu), jeigu tepamas jau ant svarios odos (ka jis tada prasia? svaru veida? g.gif ) nu zodziu logikos man jame mazai.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 04, 21:08)
man tas prausiklis isvis be logikos daiktas smile.gif tepti ant svarios sausos odos. tai reiskia, kad pries tai turiu nusivalyti makiaza, arba siaip nusiplauti veida su kitu prasukliu normaliu, kuris ir nuvalo makiaza, ir netepamas ant sausos ir svarios odos, ir dar isigeria iskart. tai klausiams: kas cia per prasuklis (t.y. ar jis gali vadintis prausikliu), jeigu tepamas jau ant svarios odos (ka jis tada prasia? svaru veida? g.gif ) nu zodziu logikos man jame mazai.

na dauguma gal prate veida (makiaza ) nuvalyt su pieneliu is pradziu o likucius su prausikliu nupraust.nzn net.Man tai tas prausiklis super ,ji ir kaip kauke naudot galima.Tik as jeigu bunu su makiazou o ir siaip is pradziu nuprausiu veida su La roche posay effaclar prausikliu (jis man tinkamiausias makiazui nuplauti ,nes nemegstu visokiu pieneliu ir pan,man viska turi padaryt prausiklis o sita snegrauzia akiu ir pan) o tad anusausinus veida tepu O.D.a prausikli ji imasazuoju gerai,kai jis suigeria tada nuplaunu veiduka.As siek tiek nesuprantu,koks butu tikslas rugstini prausikli tepti ant nesvarios odosa,su makiazu.Juk jis ne makiazui nuvalyt skirtas ,o butent valyt oda,naikint inkstirus ir pan ax.gif cia mano asmenine nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 04, 22:08)

Nera nurodyta ji tept ant nuvalytos odos (nebent naudosite kaip kauke).
Parasyta, kad tinka nuvalyti makiaza, tai logiska galima uztepti ant nevalytos odos smile.gif

Prausiklis naudojamas 2 kartus per dieną – ryte ir vakare, o jei oda nelabai užsiteršusi – tik vieną kartą vakare. Tinka naudoti ir dekoratyvinei kosmetikai nuvalyti, išskyrus makiažą aplink akis, nes glikolio rūgštis gali suerzinti ir sudirginti jautrią odą akių srityje ir akies gleivinę.
http://www.o-d-a.eu/...yvus-prausiklis
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 03 04, 23:00)
Nera nurodyta ji tept ant nuvalytos odos (nebent naudosite kaip kauke).
Parasyta, kad tinka nuvalyti makiaza, tai logiska galima uztepti ant nevalytos odos  smile.gif

ant etiketes labai aiskiai parasyta:
Tepti ant SVARAUS ir sauso veido... ir t.t. kad po 1-2 min nuplauti
Papildyta:
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 03 04, 22:56)
Juk jis ne makiazui nuvalyt skirtas

istrauka is aprasymo: Tinka naudoti ir dekoratyvinei kosmetikai nuvalyti. klausimas: kaip galima nuvalyti makiaza, jeigu rasoma, kad prausikli naudoti ant svaraus veido odos ir koks makiazas gali buti ant svarios odos biggrin.gif rolleyes.gif nu zodziu galu cia nesuvesi ir logikos nera.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 04, 23:10)
Tepti ant SVARAUS ir sauso veido... ir t.t.  kad po 1-2 min nuplauti
Papildyta:
istrauka is aprasymo: Tinka naudoti ir dekoratyvinei kosmetikai nuvalyti. klausimas: kaip galima nuvalyti makiaza, jeigu rasoma, kad prausikli naudoti ant svaraus veido odos ir koks makiazas gali buti ant svarios odos biggrin.gif  rolleyes.gif  nu zodziu galu cia nesuvesi ir logikos nera.

Kur jus randat ta "ant svaros", nes kazkuri mergina irgi rase, kad ant etiketes taip nurodyta.

Ant mano raso:
Aktyvus prausiklis
Skirtas naudoti esant ivairiu tipu, linkusiai i berimus odai, o taip pat skirtas naudoti kaip testine terapija po rugstinio sveitimo proceduros.
Actyve cleanser (tas pats angliskai pakartojama)

Naudoti tepant ant sausos odos sukamaisiais judesiais, masazuoti apie 1-2 min ir nuplauti vandeniu, naudoti du kartus - ryte ir vakare. Kadangi prausiklio sudetyje yra glikolio rugsties, pirmus kartus galite jausti perstejima. Tai normalus reiskinys, kuris po kurio laiko isnyksta. Saugoti akis ir akiu sriti.
Applications (tas pats angliskai).

Is kitos puses sudetis, apie tai, kad prausiklis gali pakeisti spalva, galiojimo data, gamintojas.

IR viskas. Niekur nera paminetos svarios odos g.gif
Atsakyti
jeigu parasiau, kad yra, reikia ant mano etiketes taip ir parasyta.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 04, 22:10)
Tepti ant SVARAUS ir sauso veido... ir t.t.  kad po 1-2 min nuplauti
Papildyta:
istrauka is aprasymo: Tinka naudoti ir dekoratyvinei kosmetikai nuvalyti. klausimas: kaip galima nuvalyti makiaza, jeigu rasoma, kad prausikli naudoti ant svaraus veido odos ir koks makiazas gali buti ant svarios odos biggrin.gif  rolleyes.gif  nu zodziu galu cia nesuvesi ir logikos nera.

na as siaip pamasciau garsiai,kad jokio "tolko"nebutu is to rugstinio prausiklio jeigu naudot ant nesvarios odos,o pas mane ant bonkutes irgi parasyta ant sausos odos svarios odos smile.gif o be to jis neputoja visai,nzn kaip makiaza reiktu nuvalyt o ir i akis patekus grauztu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle Du Jour: 04 kovo 2011 - 22:35
putoja muilai, jie sarmines reakcijos, o cia rugstinis prausiklis. Jis veikia kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 03 04, 23:34)
na as siaip pamasciau garsiai,kad jokio "tolko"nebutu is to rugstinio prausiklio jeigu naudot ant nesvarios odos,o pas mane ant bonkutes irgi parasyta ant sausos odos svarios odos smile.gif o be to jis neputoja visai,nzn kaip makiaza reiktu nuvalyt o ir i akis patekus grauztu g.gif

Tai as neturejau omeny valyti akiu makiazo, jokiais budais. As prausikliu visada nuplaunu pudra, skaistalus ir pan.
Konsultante man sake, kad ir sis prausiklis puikiai tinka valyti makiazo (kaip ir beja ir raso ju puslapyje ir ant mano prausiklio etiketes nieko apie svaria oda neraso), bet, deja, is tikruju makiazo jis nenuplauna, tad klaidina pirkeja biggrin.gif
Tad gaunasi, kad pries si prausikli dar turiu naudoti kita (pieneliu visam veidui nenaudoju, nemegstu) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 04 kovo 2011 - 22:46
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 03 04, 23:34)

del akiu raso ir www, ir ant etiketes, kad saugoti akis - tad del to viskas aisku.
bet tas makiazo valymas, kai jau oda svari - man cia mistika biggrin.gif
QUOTE(susidomejus @ 2011 03 04, 23:40)
putoja muilai, jie sarmines reakcijos, o cia rugstinis prausiklis. Jis veikia kitaip.

o kaip jis tada veikia, jeigu makiazo vis tiek nenuplauna? ir kaip jis gali buti naudojamas ir makiazui nuplauti, jeigu parasyta tepti ant svarios odos? smile.gif
Atsakyti