Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška profesionali O.D.A kosmetika

Iki O.D.A. esu naudojusi tik Rasos prausiklį ir kremą gelį su rūgštimis, kurių koncentracija labai silpna. O.D.A. nusipirkau ir 7proc. prausiklį, ir 10proc. kremą. Tik pirmą kartą naudojant šiek tiek padilgčiojo. Bet kremas mano normaliai/mišriai odai atrodo per riebus ir atrodo, kad kemša poras. Tai manau, kad 5 proc. iš viso turėtų riebalas būti....
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 02 26, 10:02)
Iki O.D.A. esu naudojusi tik Rasos prausiklį ir kremą gelį su rūgštimis, kurių koncentracija labai silpna. O.D.A. nusipirkau ir 7proc. prausiklį, ir 10proc. kremą. Tik pirmą kartą naudojant šiek tiek padilgčiojo. Bet kremas mano normaliai/mišriai odai atrodo per riebus ir atrodo, kad kemša poras. Tai manau, kad 5 proc. iš viso turėtų riebalas būti....

pas mane oda labai riebi,bet poru kimsimo su 10% kremuku tikrai nepastebejau,atvirksciai net sakyciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 02 26, 09:56)
As niekad nebuvau naudojus kosmetikos su rugstimi. Ir pabandziau kremuka 7 proc. Ir viskas normaliai odytei. Oda normali.

as auksciau parasiau atsargiausia varianta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 26 vasario 2011 - 10:28
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 02 26, 09:27)
pas mane oda labai riebi,bet poru kimsimo su 10% kremuku tikrai nepastebejau,atvirksciai net sakyciau ax.gif

Čia tiesiog mano tokia oda kaprizinga - kemšasi beveik nuo visko verysad.gif
Atsakyti
merginos, o tas detergentas http://www.o-d-a.lt/...cija/lactic5/38 kaip suprantu yra kitaip tariant tonikas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 02 27, 10:59)
merginos, o tas detergentas http://www.o-d-a.lt/...cija/lactic5/38 kaip suprantu yra kitaip tariant tonikas? g.gif

kaip tik klausiau kosmetologe spaskutini kart ar yra sitoj linijoj tonikas,tai sake kad butent sis ir yra kaip tonikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 02 27, 13:22)
kaip tik klausiau kosmetologe spaskutini kart ar yra sitoj linijoj tonikas,tai sake kad butent sis ir yra kaip tonikas smile.gif

mastau ar man jo reikia g.gif nebandei naudoti?
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 02 27, 12:33)
mastau ar man jo reikia g.gif  nebandei naudoti?

toniko neturiu,kazkaip nereikalingas jis man smile.gif nenaudoju jau gal metus kokius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 02 27, 17:48)
toniko neturiu,kazkaip nereikalingas jis man smile.gif nenaudoju jau gal metus kokius  smile.gif

irgi nenaudoju, vietoj jo man puikiai hidrolatai tinka
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 02 27, 10:59)

cia yra pieno r. linijos prausiklis. Naudojau. Labai svelnus, jautriai odai. ODA toniku neturi.
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 02 27, 13:22)

QUOTE(susidomejus @ 2011 02 27, 19:11)
cia yra pieno r. linijos prausiklis. Naudojau. Labai svelnus, jautriai odai. ODA toniku neturi.

kuri cia is jusu teisi? kosmetologe ar jus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 02 27, 20:03)
kuri cia is jusu teisi? kosmetologe ar jus?  rolleyes.gif

parasykit gamintojams, tinklapyje yra kontaktai ir jie Jums atsakys, jeigu netikit. Dirbu su sita kosmetika jau senokai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 27 vasario 2011 - 20:14