Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška profesionali O.D.A kosmetika

Sveikutes,

gal kas naudojote ar naudojate kremuka si "Regeneruojantis stangrinantis kremas 7%"?

kremukas

Domintu kaip jis jums?
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 02 10, 01:37)
Labai liūdna, bet panašu, kad regeneruojantis kremas man kemša poras. Nestipriai, bet.... Padėsiu kuriam laikui į šalį. Vėliau vėl pabandysiu, kad būčiau tikra, ar kemšasi tikrai nuo jo.

Gal ne tiek kemsa, kiek valosi oda ir todel kyla spuogai. Siuo atveju per savaite-dvi turetu liautis.
O del spf apsaugos, tai is 10 proc. kremuko mazoka. Zinoma, jei ryte sedi i masina ir atvaziuoji i darba, per pietus kazkur pietauti neini, o vakare vel vaziuoji namo. Tai dar dar... Nors, as nerizikuociau, kadangi pirmosios pigmentines demeles aplink akiduobes per keleta saviciu isrysketu 4u.gif
O kaip pats 10 proc. kremas-nepalieka riebumo? Kaip ant jo dengiasi pudra? g.gif
Atsakyti
Baigia 7% prausikli, tai keista,kad jis man grauzdavo oda prausiant,o pvz Natinuel ar Neoglis 9 ir 15 % - ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 14, 12:56)
Baigia 7% prausikli, tai keista,kad jis man grauzdavo oda prausiant,o pvz Natinuel ar Neoglis 9 ir 15 % - ne smile.gif

Jau baigei prausikli? bigsmile.gif Tai sakyciau gana greitai pasibaige ax.gif
Papildyta:

Jau baigei prausikli? bigsmile.gif Tai sakyciau gana greitai pasibaige ax.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 02 14, 13:00)
Jau baigei prausikli?  bigsmile.gif Tai sakyciau gana greitai pasibaige  ax.gif
Papildyta:

Na, kazkaip man jis irgi daug greiciau, nei tikejausi pasibaige verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 02 14, 12:00)
Jau baigei prausikli?  bigsmile.gif Tai sakyciau gana greitai pasibaige  ax.gif

Aha,neitiketinai greit,nes toks skystaliukas jis. O ir naudojau negailedama siaip... smile.gif Cia gal todel,kad neputoja,tai va toks ne itin ekonomiskas variantas gautusi.
Atsakyti

Man jis grauze taip pat kaip kitas 12% g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 14, 04:56)

Nuo sudėties priklauso. Gali būti, kad O.D.A. rūgštis yra be buferio ar su mažesniu, o Neoglis- su didesniu. Buferis sušvelnina rūgšties veikimą. Ir nuo odos savybių dar gali priklausyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 15 vasario 2011 - 19:50
Sveikutes,

pabandziau meginuka kremuko 7 proc. regeneruojancio,visai patiko...

Idomu gal kas is jusu naudoja paakiu kremuka? Kokie butu atsiliepimai?

Ir domina aktyvus prausiklis 7 proc..

Dekui kas atsakysit.
Atsakyti
prausiklis 7 proc labai geras, paakiu kremas nesuzavejo.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 02 19, 16:12)
prausiklis 7 proc labai geras, paakiu kremas nesuzavejo.

Bet jis visai nepatoja, todel labai netaupiai naudojasi ir nenuvalo makiazo.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 02 19, 22:02)
Bet jis visai nepatoja, todel labai netaupiai naudojasi ir nenuvalo makiazo.

tai jis ir nera skirtas makiazui nuvalyti smile.gif ant jo gi parasyta,tepti ant sausos,svarios odos(tai reiskia manau kad jau be makiazo) ir svelnia masazuoti pora minuciu mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti