QUOTE(dienuzze @ 2011 01 28, 18:51)
Sveikutes
Noriu isbandyti maskuojamaji kremuka ir aktyvuji prausikli 7 procentu, tik nezinau ar jie tinka sausai-normaliai odai? nes manoji oda butent tokia. Gal kas is naudojanciu pakonsultuosit? Busiu dekinga
Noriu isbandyti maskuojamaji kremuka ir aktyvuji prausikli 7 procentu, tik nezinau ar jie tinka sausai-normaliai odai? nes manoji oda butent tokia. Gal kas is naudojanciu pakonsultuosit? Busiu dekinga
tie kremai tinka visoms odoms, tiesiog jie paskatina oda grizti i normalia busena. Glikolio rugstis taip veikia. Taciau as turiu labai jautria oda, tai 5 proc kremuko istisai naudoti negaliu. Man atrodo, kad dar labiau ryskeja mano kapiliarai.
Paakiu kremukas ispudzio man nepadare, naudoju kitoki.
Maskuojantis kremukas dengia vidutiniskai, bet man daugiau ir nereikia, pakanka. Kadangi sako, kad odai nekenkia, tai pasilieku prie jo. paakius man maskuoja pakankamai gerai.
Pirmą kartą šnd naudojau prausiklį 7% ir kremą 10%. Prausianti šiek tiek perštėjo, digčiojo ir tik pasitepus kremu. Po kokių 5min jautėsi tik maloni šiluma. Po vieno pabandymo nelabai ką daugiau galiu pasakyti.
Tiesa, ant indelio parašyta, kad kremas su UVA ir UVB, tačiau spf faktorius nenurodytas. Kažin, užtenka tos apsaugos tiek, kiek kreme yra, ar reikia papildomai kažką tepti?
Tiesa, ant indelio parašyta, kad kremas su UVA ir UVB, tačiau spf faktorius nenurodytas. Kažin, užtenka tos apsaugos tiek, kiek kreme yra, ar reikia papildomai kažką tepti?
QUOTE(Terezza @ 2011 01 29, 15:08)
Pirmą kartą šnd naudojau prausiklį 7% ir kremą 10%. Prausianti šiek tiek perštėjo, digčiojo ir tik pasitepus kremu. Po kokių 5min jautėsi tik maloni šiluma. Po vieno pabandymo nelabai ką daugiau galiu pasakyti.
gamintojai sake, kad Lietuvos saulei to spf uztenka.
QUOTE(susidomejus @ 2011 01 29, 17:21)
Aš UK, bet čia irgi saulė panaši. Tikiuosi, kad užteks.
QUOTE(susidomejus @ 2011 01 29, 19:21)
Bijau suklaidinti, bet domejausi Pelenej, tai sake, kad tas SPF berods 4 ar 6, mano odai tiek per mazai vasara, naudoju 15-20.
Bet kadangi krema su rugstim tepu nakciai tai apsaugos nuo saules nereikejo
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 01 30, 00:16)
labai klaidingas poziuris net ir naudojant priemones su rugstim tik nakciai, apsauga diena yra butina.
QUOTE(charisma2121 @ 2011 01 30, 01:00)
labai klaidingas poziuris net ir naudojant priemones su rugstim tik nakciai, apsauga diena yra butina.
Klaidingai mane supratot (arba neaiskiai parasiau ).
Turejau mintyje, kad ODA krema su rugstimi naudojau nakciai, tad man nebuvo taip svarbu kokia tiksliai apsauga nuo saules jis turi, nes dienai naudojau kitos firmos krema su SPF20.
Bet jei tektu naudoti ODA rugstini krema dienai, tai apsaugos nuo saules man neuztektu, nors ir konsultantes tikino, kad jis pritaikytas lietuviskai saulytei.
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 01 29, 23:16)
Bijau suklaidinti, bet domejausi Pelenej, tai sake, kad tas SPF berods 4 ar 6, mano odai tiek per mazai vasara, naudoju 15-20.
na, kai produktu pristatymo seminare paklausiau apie spf, tai pasake, kad nematavo, bet kad Lietuvai pakanka tikrai. As irgi paprastai del viso pikto nenaudoju diena.
Labai liūdna, bet panašu, kad regeneruojantis kremas man kemša poras. Nestipriai, bet.... Padėsiu kuriam laikui į šalį. Vėliau vėl pabandysiu, kad būčiau tikra, ar kemšasi tikrai nuo jo.
Noriu pasidziaugti oda priemonem Naudoju prausikli, labai gerai nuplauna, oda buna svelni, jokiu serpetojimu nelieka. Nakciai tepu krema spuoguotai odai, o diena tepu stangrinanti krema, nes jo konsistencija "malonesne". Tik jau dabar, artejant pavasariui, reikes dienai ieskoti kito kremuko, ne su rugstim (taip patare kosmetologe).
Dar naudojau balzama - superinis dalykas Tepdavau tik ant zaizdeliu, tai labai greit uzgydavo. Deja, balzamo labai mazas kiekis, kaina didoka, o as ji labai greit isnaudodavau Tad dabar nebeperku, brangu (ant zaizdeliu naudoju arbatmedziu eterini aliejuka).
Veido oda zymiai pagerejo. Pulingu spuogu tik vienas kitas atsiranda, o seniau nespedavo vienas uzgyti, jau kitas salia kildavo. Akivaizdziai sumazejo inkstiru ant nosies ir skruostu. Pasviesejo randeliai. Tiesa, dar daraus pas kosmetologe rugstynius veido valymus. Manau, kad nuo visko bendrai oda po truputi tvarkos. Labai tikiuos, kad nebloges...
Dar naudojau balzama - superinis dalykas Tepdavau tik ant zaizdeliu, tai labai greit uzgydavo. Deja, balzamo labai mazas kiekis, kaina didoka, o as ji labai greit isnaudodavau Tad dabar nebeperku, brangu (ant zaizdeliu naudoju arbatmedziu eterini aliejuka).
Veido oda zymiai pagerejo. Pulingu spuogu tik vienas kitas atsiranda, o seniau nespedavo vienas uzgyti, jau kitas salia kildavo. Akivaizdziai sumazejo inkstiru ant nosies ir skruostu. Pasviesejo randeliai. Tiesa, dar daraus pas kosmetologe rugstynius veido valymus. Manau, kad nuo visko bendrai oda po truputi tvarkos. Labai tikiuos, kad nebloges...