Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška profesionali O.D.A kosmetika

QUOTE(Typhoon Morakot @ 2011 01 03, 15:18)
Gal galetumete pakomentuoti, ar galima dienai be papildomos SPF apsaugos naudoti 10 proc. krema? Kaip ant jo dengiasi pudra? Ar ne per riebus riebiai-misriai odai? g.gif

Manau, kad ziema galima. O vasara, tiesiog reikia tepti nakciai ta krema. Asmeniskai man, tai jis po pudra per riebus ir sunkiai uztepsi tolygiai. Todel naudoju tik namuose kai bunu ryte-vakare.
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2011 01 03, 17:25)
Manau, kad ziema galima. O vasara, tiesiog reikia tepti nakciai ta krema. Asmeniskai man, tai jis po pudra per riebus ir sunkiai uztepsi tolygiai. Todel naudoju tik namuose kai bunu ryte-vakare.

Manau,net ir naudojant vasara nakciai ta krema, diena vistiek butinai reiketu panaudoti kazkoki su SPF.
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2010 04 02, 16:53)
Pastebejau, kad ir kitos firmos turincios rugstine linija neturi toniku. Turbut jau butu per stipru odai g.gif

kai naudojama rugstine kosmetika jokiu toniku kurio sudety yra ALKOHOLIS negalima naudoti. nes labai galima pakenkti odytei mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ar galite šią kosmetiką rekomenduoti riebiai/mišriai spuoguotai odai?
Ką tiksliai?

Taip pat turiu gan nemažai randelių nuo spuogų bei pigmentinių dėmių, kurias norėčiau pabalinti/sumažinti.

Nebežinau ko griebtis, dermatologai nepadeda. Jokie jų išrašyti kremai/prausikliai/tepalai neveikia.

Norėčiau įsigyti regeneruojantį kremą spuoguotai odai 10% ir balzamą.
Gal kuri esate išbandžiusi? Koks poveikis? Ar matosi pagerėjimas?
Atsakyti
QUOTE(BRASKYTTT @ 2011 01 07, 02:06)
kai naudojama rugstine kosmetika jokiu toniku kurio sudety yra ALKOHOLIS negalima naudoti. nes labai galima pakenkti odytei  mirksiukas.gif

Netiesa,pvz: exuviance yra kosmetika su rugstim ir tonika ji turi su alkoholiu,nieko blogo ir niekam nenutiko nuo jo smile.gif
Atsakyti
yra toniku ir be alkoholio, tik ODA toniku nera ir atstovai teigia, kad ju nereikia.
Atsakyti
QUOTE(999999999 @ 2011 01 09, 19:43)
Netiesa,pvz: exuviance yra kosmetika su rugstim ir tonika ji turi su alkoholiu,nieko blogo ir niekam nenutiko nuo jo smile.gif

doh.gif nenutiko bet gali nutikti. Tiesiog as baigiau kosmetologijos studijas, mokemes apie rugstis, tai manau zinau ka kalbu. o be to dar ir ODOS seminare buvau. Ten sake kad naudojant sia kosmetika, jokiu priemoniu su alkoholiu ar spirituotu priemoniu naudoti negalima.
aisku kiekvieno pasirinkimas tiketi ar ne. 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir jau pora kartu isbandziau 7% prausikli,ta tikrai patiko. Parasyta,kad tepti ant sausos odos ir masazuoti 1-2 min. Taip ir dariau. I pabaiga vos vos dilgciojo oda,nuprausus jokio nemalonaus jausmo ar paraudimo. Pats prausiklis nei labai skystas ,nei tirstas, taip pat nera ir is skalsiausiu, bet visumoj tikrai bent kolkas labai patiko.
Mano oda normali-misri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati.: 17 sausio 2011 - 12:42
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 17, 13:41)
Nusipirkau ir jau pora kartu isbandziau 7% prausikli,ta tikrai patiko. Parasyta,kad tepti ant sausos odos ir masazuoti 1-2 min. Taip ir dariau. I pabaiga vos vos dilgciojo oda,nuprausus jokio nemalonaus jausmo ar paraudimo. Pats prausiklis nei labai skystas ,nei tirstas, taip pat nera ir is skalsiausiu, bet visumoj tikrai bent kolkas labai patiko.
Mano oda normali-misri.

Jau kelias dienas i as naudoju si prausikli, bet naudojant ant sausos odos man jo reikia labai daug, nes jis akimirksiu susigeria (mano oda dehidraduota) ir visai neputuoja, tad apie makiazo valyma juo net kalbos negali buti. Galvoju gal bandyti ant dregnos odos tepti?

Maserati, tau nesusigeria jis taip greitai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 17 sausio 2011 - 23:19
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 01 17, 23:19)
Jau kelias dienas i as naudoju si prausikli, bet naudojant ant sausos odos man jo reikia labai daug, nes jis akimirksiu susigeria (mano oda dehidraduota) ir visai neputuoja, tad apie makiazo valyma juo net kalbos negali buti. Galvoju gal bandyti ant dregnos odos tepti?

Maserati, tau nesusigeria jis taip greitai?

Na,nepasakyciau,kad labai daug jo reikia tepant ant sausos odos, bet ir nemazai smile.gif sunku cia tiksliai ivertinti kiek sunaudojui vienam kartui. Siaip veida pirma nuprausiu po labai siltu vandeniu,nusluostau,tada prausikli tepu ir masazuoju clarisonicu sudrekintu. Putoti putoja kazkiek,bet silpnai. Del susigerimo,tai kazkaip ne,nesusigeria g.gif
Atsakyti
Man tas prausiklis irgi momentaliai išdžiūna ant odos, nespėju nė minutės pamasažuot smile.gif , todėl dabar naudoju jį tik ryte, kai makiažo prausti nereikia, o vakare naudoju kitokį smile.gif
Atsakyti
O as isbandziau paakiu krema. Pradzioj dilkciojo oda, bet po keliu paru tas dilgciojimas praejo. Paakiu odelei labai patinka. clap.gif
Atsakyti