Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška profesionali O.D.A kosmetika

Labai aciu uz atsakymus, vadinasi maziausio rugstingumo kremukas tikrai nepakenks, galbut net ir tu profesionaliu proceduru su didesne rugsties koncentracija neprireiks!
Dar turiu klausima, ar verta investuoti i ta maskuojamaji krema, taip suprantu jis veikia ne kaip viso veido kremine pudra, o labiau kaip taskinis maskavimas?

Himalaia, mano oda nors ir labai jautri stebetinai gerai reaguoja i ta prausikli, tai gal maziausio rugstingumo kremas is O.D.A. serijos nebus labai agresyvus? Jei teisingai suprantusudeti, tai ten net tos "chemines" rugsties nera, tik pieno rugstys. Dabar naudoju Rasos krema su 1% rugsties, tai labai pasitaise odos bukle. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamina: 03 lapkričio 2010 - 10:53
QUOTE(Pamina @ 2010 11 03, 04:47)
Himalaia, mano oda nors ir labai jautri stebetinai gerai reaguoja i ta prausikli, tai gal maziausio rugstingumo kremas is O.D.A. serijos nebus labai agresyvus? Jei teisingai suprantusudeti, tai ten net tos "chemines" rugsties nera, tik pieno rugstys. Dabar naudoju Rasos krema su 1% rugsties, tai labai pasitaise odos bukle. thumbup.gif

Jei oda prie prausiklio jau įprato, tai galit mažo procento kremą pabandyt.
Prausiklyje, kaip ir kremuose naudojama glikolio rūgštis, detergente pieno. Visos tos rūgštys yra "cheminės", nes kosmetikoje dažniausiai naudojamos AHA rūgštys, išgautos sintetiniu būdų, nors ir vadinasi natūraliai "prieno rūgštis" ar "vaisių rūgštis" smile.gif
Rasos kreme yra 1% BHA, ji veikia kiek skirtingai, nei O.D.A. priemonėse esančios AHA rūgštys.
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 09 22, 18:59)
Atsiliepimai:
Maskuoja mazokai (taip pat kaip ir Actipur), tai kam reiks didesnio maskavimo tai netiks, as ant virsaus truputi Vichy Dermablend dejau. O blizget irgi per pietus jau pradejo veidas, bet man su visom blizga. smile.gif Tai tiek.

Gal galetumet placiau palyginti su Actipur: spalva, tekstura, matiskumas, kiek ilgai issilaiko? Kuris jusu nuomone geresnis kremas?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 28, 13:55)
Užuojauta, tikiuosi praeis viskas be pasekmių 4u.gif

Geras, 10 proc kremas skirtas tepti spuogeliams, jokiu budu ne visa oda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mijukas @ 2010 12 09, 22:59)
Geras, 10 proc kremas skirtas tepti spuogeliams, jokiu budu ne visa oda bigsmile.gif

kaip tai ne visa oda? Kodel?
Atsakyti
Pilna maskuojancio antialerginio kremo sudetis:
Titanium dioxide (1.88%)
Cyclopentasiloxane (1%)
peg/ppg 18/18 dimethicone (1%),
triethoxycapry-lylsilane (1%)
iron oxide c.l.77492 (0.5%)
iron oxide c.l. 77491 (0.08%)
iron oxide c.l.77499 (0.05%)
glycerin (1.5%)
phenoxyethanol (0.25%)
caprylyl glycol (0.25%)
chlorphenesin (0.25%)
sodium acrylate (0.88%)
hydrogenated polydecene (0.88%)
sorbitan laurate (0.88%)
trideceth-6 (0.88%)
pueraria lobata kudzu symbisiome axtract (1%)
aqua (g.s)

4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 12 13, 16:38)
Pilna maskuojancio antialerginio kremo sudetis:
Titanium dioxide (1.88%)
Cyclopentasiloxane (1%)
peg/ppg 18/18 dimethicone (1%),
triethoxycapry-lylsilane (1%)
iron oxide c.l.77492 (0.5%)
iron oxide c.l. 77491 (0.08%)
iron oxide c.l.77499 (0.05%)
glycerin (1.5%)
phenoxyethanol (0.25%)
caprylyl glycol (0.25%)
chlorphenesin (0.25%)
sodium acrylate (0.88%)
hydrogenated polydecene (0.88%)
sorbitan laurate (0.88%)
trideceth-6 (0.88%)
pueraria lobata kudzu symbisiome axtract (1%)
aqua (g.s)

4u.gif

o tai kuris cia fermentas, kaip jie skelbia, kad i sudeti ieina?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 12 13, 19:31)
o tai kuris cia fermentas, kaip jie skelbia, kad i sudeti ieina?

Nezinau, bet himalaia sake pakomentuos placiau sudeti, kai atidarys savo nauja tema smile.gif

Siaip isbandziau sita pudra - dengias graziai, atrodo naturaliai, neturi parabenu ir alkoholio, bet visgi man ji per sviesi, galvoju parduot verysad.gif
Atsakyti
as tai ja naudoju del to, kad nekenkia odai, man reikia maskuot tik tamsius paakius, tai tinka.
Atsakyti
Geriausia kosmetika, kokia yra teke bandyti. O.D.A. buvo beveik idealiai sutvarkius mano spuoguota oda. Dar plius tuo metu vaiksciojau i rugstinius valymus irgi su O.D.A. kosmetika.
Atsakyti
Kaip suprantu tas 7 proc. prausiklis tik su AHA rūgštim? g.gif
Atsakyti
Gal galetumete pakomentuoti, ar galima dienai be papildomos SPF apsaugos naudoti 10 proc. krema? Kaip ant jo dengiasi pudra? Ar ne per riebus riebiai-misriai odai? g.gif
Atsakyti