Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška profesionali O.D.A kosmetika

Gal kas turejo ir 7% ir 10% krema ir gali palygint "riebuma"? nes man 7% per riebus, tai galvoju ar po to pirkti 10% ar kokios kitos firmos. Beja siandien gavau pudryte, vakare parasysiu atsiliepima. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 21, 20:53)
Ashrri, rašai kad šio maskuojamojo antialerginio kremo jau trečią buteliuką naudoji, noriu paklausti, ar prieš tai tepiesi kremu, ar naudoji jį kaip kremą?
Gal galėtum pilną sudėtį nurašyti 4u.gif
Papildyta:
Tiesa merginos, kiek siuntimas kainuoja Vilniuje? ax.gif

Pabandysiu šiandien vakare namie surast dėžutę, nes ant buteliuko sudėtis neužrašyta. O naudoju jį be jokio kremo - jis pats drėkina. Bet dabar dar pradėjau ant viršaus naudoti birią pudrą, kad veidas mažiau blizgėtų.
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 09 22, 08:47)
Beja siandien gavau pudryte, vakare parasysiu atsiliepima. smile.gif

Labai domins atsiliepimai smile.gif

QUOTE(Ashtrri @ 2010 09 22, 10:45)
Pabandysiu šiandien vakare namie surast dėžutę, nes ant buteliuko sudėtis neužrašyta. O naudoju jį be jokio kremo - jis pats drėkina. Bet dabar dar pradėjau ant viršaus naudoti birią pudrą, kad veidas mažiau blizgėtų.

Jei nerastum prašysime OneLove nurašyti sudėtį smile.gif Tai kaip suprantu tas kremas su spalva toks prie riebesnių, labiau žiemai tinkantis? ax.gif
Atsakyti
Maskuojancio kremuko sudetis:
ViscUp Ez, Mokrokill TM, COS, Kudzu Zymbiozome, Fermentum.
Atsiliepimai:
Maskuoja mazokai (taip pat kaip ir Actipur), tai kam reiks didesnio maskavimo tai netiks, as ant virsaus truputi Vichy Dermablend dejau. O blizget irgi per pietus jau pradejo veidas, bet man su visom blizga. smile.gif Tai tiek.
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 09 22, 18:59)
Maskuojancio kremuko sudetis:
ViscUp Ez, Mokrokill TM, COS, Kudzu Zymbiozome, Fermentum.
Atsiliepimai:
Maskuoja mazokai (taip pat kaip ir Actipur), tai kam reiks didesnio maskavimo tai netiks, as ant virsaus truputi Vichy Dermablend dejau. O blizget irgi per pietus jau pradejo veidas, bet man su visom blizga. smile.gif Tai tiek.

Netikiu kad čia visa sudėtis, greičiau tik pagrindinės veikliosios medžiagos, ir tai kažkokios mistiškos blink.gif
Nu va kokie skirtingi atsiliepimai, vadinasi mažai maskuojantis jis, o jei dar riebus tai geriau nerizikuot, nes storiau neis užsitepti ax.gif
Ačiū už atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 22, 19:05)
Netikiu kad čia visa sudėtis, greičiau tik pagrindinės veikliosios medžiagos, ir tai kažkokios mistiškos blink.gif
Nu va kokie skirtingi atsiliepimai, vadinasi mažai maskuojantis jis, o jei dar riebus tai geriau nerizikuot, nes storiau neis užsitepti ax.gif
Ačiū už atsiliepimus 4u.gif

Nera jis riebus. O ant dezutes tai sudeti tokia raso, kaip yra istikruju nezinau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 09 22, 19:15)
Nera jis riebus. O ant dezutes tai sudeti tokia raso, kaip yra istikruju nezinau. 4u.gif

O tai nuo ko tas blizgesys? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 22, 19:30)

Kad mano oda riebi labai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 09 22, 19:34)
Kad mano oda riebi labai. biggrin.gif

A, pirmai ne taip supratau. na žodžiu tada dar norėčiau išsiaiškinti pilną sudėtį, tik keista kad jie jos nerašo, tai telefonu tuo labiau bele ką gali pasakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 22, 17:30)

Ne, tas kremas visiškai neriebus - kaip tik toks vandeningesnis. Tačiau juo užsitepus veidas toks drėgnas atrodo - švyti. Man labiau patinka matiškumas. Todėl ant viršaus patepu birios pudros. Man jis ir žiemai ir vasarai. Svarbiausia, kad pakankamai pamaskuoja mano raudonus žandus ir nėra jokio kaukės efekto.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 24, 10:24)
Jau rašiau jog mano nuomone ten tik pagrindinės veikliosios dalys, kurias ir internete galima rasti, o mane domina pilna ax.gif

OneLove, kai būsi laisvesnė apžiūrėk tą dėžutę dar kartą iš visų pusių 4u.gif

Galiu ir as atsakyti-OneLove nurase sudeti, kuri parasyta ant dezutes, daugiau ten nieko nera-pati turiu, tai galiu pasakyti, kad daugiau ten nerasoma apie jokias kitas sudedamasias dalis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 09 24, 12:41)
Galiu ir as atsakyti-OneLove nurase sudeti, kuri parasyta ant dezutes, daugiau ten nieko nera-pati turiu, tai galiu pasakyti, kad daugiau ten nerasoma apie jokias kitas sudedamasias dalis mirksiukas.gif
Ir tavo, kaip pačios užsiimančios kremų gamyba akimis, tai gali būti pilna kremo sudėtis? rolleyes.gif
Atsakyti