Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška profesionali O.D.A kosmetika

QUOTE(Amarcord @ 2010 08 30, 23:27)
Užsisakiau 10% kremą ir 7% prausiklį. Ryt gal pristatys.  rolleyes.gif

O jums naudojant nesilupa oda iš pradžių? Prieš pora metų esu bandžius kažką iš Natinuel, tai lyg ir luposi  unsure.gif

Man niekas nesilupo smile.gif
Atsakyti
charisma2121, nėr už ką, kitoj temoj yra ir daugiau sudėčių surašytų 4u.gif

Gavau savo siuntinuką ir jau spėjau išbandyti 10% kremą. Sakykit, o čia normalu, kad jis su tokiom kaip ir dalelėm, toks kaip šveitiklis truputį? Šiaip įdomus jausmas, tepant jos išnyksta, bet vis tiek keista g.gif Kremas labai skalsus, manau, ilgai naudosiu smile.gif Ir dar kas įdomu, pasitepus visai nė kiek neperštėjo, net suabejojau, ar viskas čia gerai su juo doh.gif Nors gal tiesiog oda pripratus, nes prieš tai vaisių rūgštis į paprastą kremą lašindavau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 03 rugsėjo 2010 - 12:19
QUOTE(Amarcord @ 2010 09 03, 13:18)
charisma2121, nėr už ką, kitoj temoj yra ir daugiau sudėčių surašytų  4u.gif

Gavau savo siuntinuką ir jau spėjau išbandyti 10% kremą. Sakykit, o čia normalu, kad jis su tokiom kaip ir dalelėm, toks kaip šveitiklis truputį? Šiaip įdomus jausmas, tepant jos išnyksta, bet vis tiek keista g.gif Kremas labai skalsus, manau, ilgai naudosiu smile.gif Ir dar kas įdomu, pasitepus visai nė kiek neperštėjo, net suabejojau, ar viskas čia gerai su juo  doh.gif  Nors gal tiesiog oda pripratus, nes prieš tai vaisių rūgštis  į paprastą kremą lašindavau  ax.gif

Per seminara mums sake, kad taip buna del tu daleliu. Bet tai nepablogina kremo kokybes. Neperstejo, nes, turbut, jau pripratinta.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 09 03, 13:21)
Per seminara mums sake, kad taip buna del tu daleliu. Bet tai nepablogina kremo kokybes. Neperstejo, nes, turbut, jau pripratinta.

Nu koks įdomus biggrin.gif Kad neperšti, tai kelia įtarimų, nes tada atrodo, kad ir neveikia doh.gif Siunčiausi dar prausiklį, tai vėliau irgi aprašysiu įspūdžius.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2010 09 03, 13:23)
Nu koks įdomus biggrin.gif Kad neperšti, tai kelia įtarimų, nes tada atrodo, kad ir neveikia  doh.gif  Siunčiausi dar prausiklį, tai vėliau irgi aprašysiu įspūdžius.

gal naudojai stipresnius kremus - ne 10 proc anksciau?
Siaip Vilniuj nereik siustis, galima Antakalny nusipirkt nuvaziavus. Susitaupytu laiko iki gavimo ir pinigeliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 03 rugsėjo 2010 - 12:37
Na man antakalnis irgi ne baisiai patogu, nebūnu jame beveik niekada smile.gif O paštas vis tiek prie namų. Bet geriausia, kai kurjeris atneša. Aš, tiesą sakant, ir tikėjausi, kad paskambins, paderins laiką. Gal taupo O.D.A ax.gif

Apie prausiklį: nieko toks, visai man nieko negraužė biggrin.gif Bet patiko, kad neputojo, nedirgino odos, gan švelnus atrodo. Galėtų dar to propylene glycolio nebūti doh.gif

O kreme kas per dalelės, tai supratau, čia turbūt tas juodasis graikinis riešutas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2010 09 03, 20:00)
Galėtų dar to propylene glycolio nebūti [/color]  doh.gif

cia kaip tik ir yra svarbiausias ingridientas, kuris daro didziausia poveiki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 09 04, 10:48)
cia kaip tik ir yra svarbiausias ingridientas, kuris daro didziausia poveiki biggrin.gif

Tikrai? biggrin.gif Kad man regis, glikolio rūgštis ir salicilo rūgštis + ten tien visokie ekstraktai poveikį daro. O propilenglikolio galėtų ir nebūti ax.gif

Kelios citatos:

Daugelyje kosmetikos priemonių propilenglikolis naudojamas kaip drėkinamasis komponentas. Daugkartinių klinikinių tyrimų buvo patvirtinta, kad propilenglikolis neigiamai veikia žmogaus sveikatą, sukelia dermatitą, ototoksiškumą, pažeidžia inkstus ir sutrikdo kepenų veiklą.

Jis suklijuoja riebalus, išstumia skysčius ir svarbius odos sveikatai komponentus, bet sukelia laikiną odos lygumo pojūtį. Propilenglikolis pigesnis už gliceriną, todėl kosmetikos pramonėje sudaro 10–20 proc. Jei šis skystis kosmetikos produkto sudedamųjų medžiagų sąraše yra vienas pirmųjų, tai rodo jo didelę koncentraciją. Net ir mažas jo kiekis gali sudirginti odą ir sukelti alergiją.

Sorry, už off topic rolleyes.gif
Atsakyti
Tikrai nėra jokio reikalo propylene glycol vengti (nebent jo koncentracija kokie 50% ir turite labai ligotą, jautrią odą...).
Net ir glicerinas dideliais kiekiais gali dirginti ir sausinti odą mirksiukas.gif
Be to, O.D.A. prausiklyje jo yra turbūt mažiau, nei 2%, tai išvis baika irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikos,

ta proga, kad šiandien gavau siuntinuką, pasidalinsiu savo patirtimi ir aš. 7 proc. prausiklį užsisakinėju jau ketvirtą kartą. Man labai padeda nuo spuogų, visiškai nesausina odos. Pastarąjį mėnesį bandžiau kitos firmos prausiklį su AHA rūgštimis - pradėjo spuoguotis veidas. Šiandien vėl grįžtu prie savojo 7 proc. prausiklio. Kažkada kosmetologė buvo įdėjusi pabandymui 5 proc. kremo, tačiau jis man buvo per riebus. Šiandien pirmąsyk bandysiu 10 proc. kremą. Taip pat ilgą laiką naudojau maskuojamąjį kremą - jokio kaukės efekto, puikiai dengiasi, tačiau veidas šiek tiek blizga. Dar kartą per savaitę nakčiai veidą gausiai tepu balzamu (arba kitos firmos aliejumi). Patinka man ši kosmetika. Įdomu, ar kremas patiks...
Atsakyti
Ashtrri, lauksim daugiau atsiliepimų smile.gif

Aš jau irgi galiu truputį papasakoti apie poveikį, kasdien 2 savaites naudoju prausiklį ir nekasdien 10% kremą. Tai tikrai veidas pasitvarkė, pavieniai spuogeliai kartais iškyla, bet šiaip jau situacija labai staigiai (per kelias pirmas naudojimo dienas) pagerėjo ir kol kas neblogėja biggrin.gif Sausinimo visiškai nepastebiu. Gal vos vos labiau blizga veidas, bet tikrai nedaug, pudruoti nereikia smile.gif

Tik bėda su tais indeliais, - vonioje man kremas išslydo iš rankų ir pusė išsipylė doh.gif
Atsakyti
Ashrri, rašai kad šio maskuojamojo antialerginio kremo jau trečią buteliuką naudoji, noriu paklausti, ar prieš tai tepiesi kremu, ar naudoji jį kaip kremą?
Gal galėtum pilną sudėtį nurašyti 4u.gif
Papildyta:
Tiesa merginos, kiek siuntimas kainuoja Vilniuje? ax.gif
Atsakyti