Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška profesionali O.D.A kosmetika

QUOTE(susidomejus @ 2010 08 28, 19:34)
cia krempudra, kuri nekemsa poru, galima naudot pastoviai.

Gal yra tekę matyti gyvai?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 08 28, 19:35)

turiu as ja. Labiausiai vertinu del poru nekimsimo.
Atsakyti
O kaip maskavimas? Ir spalva?
Atsakyti
QUOTE(Linoshka @ 2010 08 28, 19:49)
O kaip maskavimas? Ir spalva?

palygina veida, o spalva vidutinio rusvumo, dengiasi plonai, skalsus. bet brangus... Bet geras irgi. man svarbiausiai, kad nekemsa poru, savo veida saugau smile.gif
Atsakyti
Įdomu kaip būtų su maskavimu toms, kurios tikrai turi ką maskuoti rolleyes.gif
Atsakyti
nepatinka, kad neraso savo www sudeties rolleyes.gif
gali kuri nurasytu prausiklio 7% sudeti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 08 28, 19:35)

Teke ir naudoti, labai super daiktas . Kai man nemegstanciai pudru, tai idealus dalykiukas
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 08 28, 22:00)
Teke ir naudoti, labai super daiktas . Kai man nemegstanciai pudru, tai idealus dalykiukas

O kokia jūsų oda? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 08 28, 22:09)
O kokia jūsų oda? 4u.gif

Kazkokiu problemu su oda tikrai neturiu, galiu drasiai be pudros vaikscioti. ax.gif Odos tipas-normali.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 08 28, 22:26)
Kazkokiu problemu su oda tikrai neturiu, galiu drasiai be pudros vaikscioti.  ax.gif Odos tipas-normali.

o ji nera per sunki? neatrodo ant veido kaip kauke? nes kiek bandziau gydomuosius kremus su atspalviu, jie pasizymejo to, kad labai sunkus buvo ir atrode kaip kauke rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 28, 22:37)
o ji nera per sunki? neatrodo ant veido kaip kauke? nes kiek bandziau gydomuosius kremus su atspalviu, jie pasizymejo to, kad labai sunkus buvo ir atrode kaip kauke rolleyes.gif

Gal kaip kauke atrodo toms, kurios labai daug tepa, kuriu oda problematiska, o as labai plonai tepdavau, tai man labai liuks. Nemegstu ir as tikru kaukiu,nes man jos per storai tepa ir nenaturaliai atrodo, tai man sita labai geras dalykas
Atsakyti
o dienos metu neislysdavo blizgesys?
Atsakyti