Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška profesionali O.D.A kosmetika

QUOTE(ernesin @ 2010 08 25, 12:49)
Rūgštinės priemonės taip pat laikomos atnaujinančiomis, jauninančiomis 4u.gif Bet su jomis reikia būti labai atsargioms, kad vietoj naudos daugiau žalos neprisidarytumėte.

O kas per bėdos gali būti?
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2010 08 25, 18:50)
O kas per bėdos gali būti?

Gal patyrusios parašys, galiu pasakyti tik tiek, kad prieš dešimtmetį atlikus rūgštinį veido valymą kosmetologiniame, teko ilgi vaikščioti su plėmuotu veidu rolleyes.gif
Atsakyti
Na, as esu apakus nuo situ priemoniu poveikio! smile.gif Prausikli naudoju dar tik penkta diena, 2k/d. Siandien atidziau "patyrinejau" save vedrodyje ir ziuriu, kad nosis, kurios poros pas mane visada issipletusios, uzsikimsusios ir matosi net juodi taskai (Susidomejusi neleis meluoti) atrodo kaip po veido valymo!!! Poros jau beveik svarios, susitraukusios! Pati veido oda skaisteja tiesiog akyse, vienodeja spalva, nyksta taskeliai, like po spuogeliu visokiu. Na, zodziu, esu be galo patenkinta. Daug esu bandziusi priemoniu, bet nieko panasaus dar nebuvo. Dar neaisku, kaip bus su paberimais visokiais, kuriu atsiranda laikas nuo laiko, bet oda svareja ryskiai.
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 08 27, 21:28)
Na, as esu apakus nuo situ priemoniu poveikio! smile.gif Prausikli naudoju dar tik penkta diena, 2k/d. Siandien atidziau "patyrinejau" save vedrodyje ir ziuriu, kad nosis, kurios poros pas mane visada issipletusios, uzsikimsusios ir matosi net juodi taskai (Susidomejusi neleis meluoti) atrodo kaip po veido valymo!!! Poros jau beveik svarios, susitraukusios! Pati veido oda skaisteja tiesiog akyse, vienodeja spalva, nyksta taskeliai, like po spuogeliu visokiu. Na, zodziu, esu be galo patenkinta. Daug esu bandziusi priemoniu, bet nieko panasaus dar nebuvo. Dar neaisku, kaip bus su paberimais visokiais, kuriu atsiranda laikas nuo laiko, bet oda svareja ryskiai.

Tai jūs tik prausiklį naudojate ir tik penkta diena ir jau toks efektas? lens.gif
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 08 27, 21:28)

rugstys isplauna nesvarumus, o jeigu pabers, tai tik i gera, taip valosi oda. Paskui nebers.
Atsakyti
Kol kas naudoju tik prausikli 7%, krema esu nusipirkusi 10%, bet kol kas jo nenaudosiu, nes labai grauzia, tegu po truputi oda pripranta prie rugsciu. Na, gal poveikis toks greitas ir ryskus del to, kad mano oda labai linkusi terstis ir greiciau pasimato, kad svareja, nezinau smile.gif siaip po veido valymo mano nosies poros jau po savaites ar 10 dienu buna vel uzsikimsusios...
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 08 27, 21:52)
Kol kas naudoju tik prausikli 7%, krema esu nusipirkusi 10%, bet kol kas jo nenaudosiu, nes labai grauzia, tegu po truputi oda pripranta prie rugsciu. Na, gal poveikis toks greitas ir ryskus del to, kad mano oda labai linkusi terstis ir greiciau pasimato, kad svareja, nezinau smile.gif siaip po veido valymo mano nosies poros jau po savaites ar 10 dienu buna vel uzsikimsusios...

O po prausiklio tepiesi kuo nors? smile.gif
Atsakyti
Taip, paprastu drekinamuoju kremu.
Atsakyti
kaip paakiu kremas? Ar tikrai turi itakos tamsiu paakiu sviesejimui? g.gif
Atsakyti
Perskaičiau visą temą ir susidomėjau šia kosmetika. Norėjau pasiklausti ar man tiktų? Man 30+, oda labai sausa, net šerpetoja vietomis, pradėjo stipriai ryškėti mimikos raukšlės (matyt turi įtakos pervargimas ir miego trūkumas auginant neramų kūdikį), spuogų net paauglystėje beveik neturėjusi, tik nosis ir smakras juodais taškeliais. Po rūgštinio valymo oda buvo dar labiau suprastėjusi, net išplonėjo, jei teisingai išsireiškiau. Ar bandyti naudoti?
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimą smile.gif Kaip maskuojantis antialerginis kremas? Ar gerai maskuoja? Kaip suprantu čia tik vienas atspalvis? Ar galima naudot kasdien kaip pudra, ar tik po kažkokių procedūrų?
Atsakyti
QUOTE(Linoshka @ 2010 08 28, 19:29)
Sveikos, turiu klausimą smile.gif Kaip maskuojantis antialerginis kremas? Ar gerai maskuoja? Kaip suprantu čia tik vienas atspalvis? Ar galima naudot kasdien kaip pudra, ar tik po kažkokių procedūrų?

cia krempudra, kuri nekemsa poru, galima naudot pastoviai.
Atsakyti