Įkraunama...
Įkraunama...

Dvyliktokai, renkamės čia

QUOTE(39and69 @ 2009 05 27, 09:59)
aciu, tikrai atspejot, lankom pas Andrijauska Med. bureli.  mirksiukas.gif
Toks sangviniskas, malonus zmogus, bet net  doh.gif nesitikejau, kad butu geras korepetitorius

nzn, kokia db burelyje tvarka, bet pries 5metus, kai as lankiau, tai jis mus ruose pagal biologijos brandos egzaminu programa- kaskarta turedavome atsiskaityt jam po keleta klausimu smile.gif
Atsakyti
Aš galvoju apie teisę, viešąjį administravimą.. norėtųsi kažko tarptautinio ax.gif kaip matematikėms sekėsi? rolleyes.gif aš valstybinį laikiau, tai nepasirodė sunkus, bet ir ne lengvas 4u.gif
Atsakyti
sveikos, abiturientės bigsmile.gif
gal galit man paaiškinti kaip ten su tais sms'iniais rezultatais? blush2.gif šiek tiek pasimetus jaučiuosi 4u.gif
Atsakyti
Tau reikia iš auklėtojos arba direktorės/pavaduotojos/raštinės pasiimti savo kodą :] tą kodą galėsi nusiųsti numeriu (nepamenu kokiu, bet turėtų būti internete arba mokykloje pasakys) ir nereikės rezultatų eiti į mokyklą sužinoti.
Atsakyti
Sveikos rolleyes.gif Kaip laikotės, abiturientės? Norėjau pasmalsauti, koks gi šiais metais buvo lietuvių kalbos egzaminas? Pati baigiau mokyklą prieš kelis metus ir girdėjau, kad turėjo keistis tvarka. Niekur neminėjote gramatikos dalies, tai reikia suprasti, kad gramatikos dalies iš viso nebėra? g.gif
Atsakyti
http://nec.lt/5/
Čia galima pažiūrėti egzaminus. Taip, gramatikos dalis išimta, o rašinys/interpretacija tapo privaloma smile.gif
Atsakyti
Et, kažkodėl man neatsidaro tie dokumentai.. unsure.gif O kaip pačiai buvo? Daugiau naudos ar žalos iš tokių naujovių? Vieną vertus, tikriausiai nebereikėjo kalti daugybės taisyklių, nes, jei nežinai, kaip rašyti žodį, visad galima pavartoti kitą. Tas pats ir su skyryba - tuos pačius dalykus galima parašyti ir ne tokiais sudėtingais sakiniais ax.gif Bet kitą vertus, labai išauga minčių dėstymo ir stiliaus reikšmė. Tai vis tik daugiau įtampos ar mažiau?
Atsakyti
o kaip su tais krepšeliais? jei aš surašau ,sakykim, kokias 3-4 vietas ir visas vf ir jei į pirmą neįstoju ar mane perkelia iškart į mokamą ar žiūri antrą numerį ar įstoju? kuo daugiau galvoju, tuo daugiau nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Delkotais @ 2009 05 29, 23:45)
Et, kažkodėl man neatsidaro tie dokumentai.. unsure.gif O kaip pačiai buvo? Daugiau naudos ar žalos iš tokių naujovių? Vieną vertus, tikriausiai nebereikėjo kalti daugybės taisyklių, nes, jei nežinai, kaip rašyti žodį, visad galima pavartoti kitą. Tas pats ir su skyryba - tuos pačius dalykus galima parašyti ir ne tokiais sudėtingais sakiniais  ax.gif Bet kitą vertus, labai išauga minčių dėstymo ir stiliaus reikšmė. Tai vis tik daugiau įtampos ar mažiau?

Na kaip čia pasakius... Iš vienos pusės gerai, kad gramatikos neliko, bet iš kitos nelabai. Bent jau aš buvau iškalusi tiek skyrybą, tiek rašybą. Devintoj, dešimtoj klasėj mes tiek daug dėmesio jai skyrėm ir bac ! Nebėra. Bet turbūt pokyčiai daugiau teigiami. Jei gyvenime nežinai kaip rašyti vieną ar kitą žodį, gali pasitikrinti žodynę arba žodį pakeisti kitu smile.gif o įtampa, manau, visuomet išlieka. Daugiau ar mažiau, bet visiems :]

QUOTE(astuškinas @ 2009 05 30, 00:08)
o kaip su tais krepšeliais? jei aš surašau ,sakykim, kokias 3-4 vietas ir visas vf ir jei į pirmą neįstoju ar mane perkelia iškart į mokamą ar žiūri antrą numerį ar įstoju?  kuo daugiau galvoju, tuo daugiau nesuprantu  doh.gif

Žiūrės į antrą numerį. Jei rašysi visur finansuojamas. Bet tie kurie nori tam tikros specialybės, rašo taip:

matematika - finansuojama
matematika - nefinansuojama
anglų filologija - finansuojama
anglų filologija - nefinansuojama
...

Bet kai dabar tokios kainos, kažin kaip bus.
Atsakyti
Pritariu, jog nelikus gramatikos patikrinimo dabar paprasčiau. Suabejojus gali pakeisti smile.gif tik labai blaškė tai, kad rašiau sporto salėje. Žmonių buvo apie šimtą.. Vieni kosti, kiti eina i tualetą, treti keičia rašiklius. Aidas taip pat didelis, kai prasibėgo pora kart merginos su aukštokais kulniukais tai visus išblaškė, nors buvo pasakyta kad negalima g.gif
Atsakyti
Oi... Man taip baisu dėl anglų. Nesu gera anglistė, o egzaminas nusimato sunkus.
Atsakyti
nugi, labukas ;} jungiuosi į jūsų draugišką abiturienčių grupelę.
na, ką.. oi, laukiam laaaaaukiam, mes anglų k. egzamino laukiam smile.gif
pasiruošusios? ;}
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nieko_rimto: 01 birželio 2009 - 00:12