Įkraunama...
Įkraunama...

Dvyliktokai, renkamės čia

QUOTE(Idomii @ 2009 05 22, 20:57)
kur zadi studijuoti? GAL ISM? smile.gif

Atspėjai, nusiteikiau gauti krepšelį ir daug pigiau studijuoti, tai du zuikius nušausiu: studijų kokybės ir kainos atžvilgiu smile.gif

Aš tai tramdau save (kad nelėkčiau kažkur) ir ruošiuosi matematikai. Ją tikrai myliu, bet pastaruoju metu jos per daug biggrin.gif
Ir dabar pasidariau trumpą pertraukėlę, nes reik prasiblaškyt.... nuo ankstaus ryto sprendžiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(strazdanaite @ 2009 05 22, 19:45)
Aš tokio egzamino ir tikėjausi  rolleyes.gif taip pat rašiau apie kaukes, nepasirodė sunku, o dabar reikia tikėtis nepriekabios vertintojos  ax.gif  del studijų dar neapsisprendžiu ax.gif  jau reikia ruoštis matematikai , o oras geras tai vis neprisiruošiu kartotis  blush2.gif

O į kokia maždaug sritį labiau traukia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carolyte @ 2009 05 23, 12:25)
Atspėjai,  nusiteikiau gauti krepšelį ir daug pigiau studijuoti, tai du zuikius nušausiu: studijų kokybės ir kainos atžvilgiu smile.gif
Aš tai tramdau save (kad nelėkčiau kažkur) ir ruošiuosi matematikai. Ją tikrai myliu, bet pastaruoju metu jos per daug  biggrin.gif
Ir dabar pasidariau trumpą pertraukėlę, nes reik prasiblaškyt.... nuo ankstaus ryto sprendžiu  doh.gif
Papildyta:
O į kokia maždaug sritį labiau traukia?  smile.gif

carolyte, as taip pat ten bandysiu stot smile.gif as studju krepselio tai tikrai negausiu, teks moket visa kaina , tik kazkaip dar galvoju ar apsimoka, nes specialybe sita gal;ima bet kur studijuoti smile.gif bet greiciausiai tai ten bandysiu
Papildyta:
Aj, beje, carolyte, norejau pakalusti kodel butent vadyba renkies, o ne pvz nauja studiju kryopti : traptautinis verslas ir komunikacija? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ChiolYn @ 2009 05 20, 19:20)
Menotyrą galvoju. Ką pati? :]

Dar konkreciai nesugalvojau, bet bandysiu sieti kazka su technologijomis, nes sekasi tikslieji mokslai ir fizika smile.gif
Atsakyti
Su tiksliaisiais nemažai galimybių atsiveria. :]

Šiandien vokietukės laiko egzaminą. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ChiolYn @ 2009 05 25, 11:24)
Su tiksliaisiais nemažai galimybių atsiveria. :]

Šiandien vokietukės laiko egzaminą.  rolleyes.gif

Siandien skaiciau viename puslapyje, kad energetikos studijos Lietuvoje darosi vis populiaresnes ir atveria nauju galimybiu, todel manau visai idomu toliau mokytis toki dalyka smile.gif
Atsakyti
Jeigu pačią domina, tuomet dviguba nauda.
Atsakyti
QUOTE(Idomii @ 2009 05 24, 15:56)
Aj, beje, carolyte, norejau pakalusti kodel butent vadyba renkies, o ne pvz nauja studiju kryopti : traptautinis verslas ir komunikacija? smile.gif

Šiaip tarptautinis verslas ir komunikacija viliojo, nes ir mokslai trumpesni ir viskas anglų kalba, bet aš iš Kauno ir studijuosiu Kauno ISM'e.
Tai nėra du visiškai skirtingi ir priešingi dalykai, kad labai norėčiau emigruoti į Vilnių biggrin.gif
Atsakyti
galbut dar kas nors irgi domites technologiju sritimi?
Man labai fainas pasirode http://www.brendu.lt...-liemene-17/lt/ puslapiukas, nes kazkaip neteko daug girdeti, kad kur nors patys dedstytojai kalbetu apie studijas virtualiame pasaulyje. Galbut pravers smile.gif

Ruosiames matematikos egzaminui smile.gif blink.gif
Atsakyti
Sėkmės matematikėms 4u.gif
Atsakyti
Sekmes visoms ir visiems 4u.gif rolleyes.gif

svarbiausiai pasitiketi savimi gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif ir nebijoti fear.gif fear.gif

Busima abituriente iesko geru chemijos biologijos ir lietuviu korepetitoriu.

Labai prasau padeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(39and69 @ 2009 05 26, 21:47)
Sekmes visoms ir visiems 4u.gif  rolleyes.gif

svarbiausiai pasitiketi savimi gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  ir nebijoti fear.gif  fear.gif

Busima abituriente iesko geru chemijos biologijos ir lietuviu korepetitoriu.

Labai prasau padeti ax.gif

Laba! 4u.gif
itariu i medicina taikot? smile.gif
galiu del biologijos pasiulyt Algimanta Andrijauska "jaunuju mediku akademijos" vadovas. Mane per puse metu nuo nuliniu ziniu pastate ant "koju", tad jus per metus laiko gausit dar ne toki ziniu ir ispudziu bagaza.
Kontaktinio telefono neturiu (tiesioginio), taciau yra visa info www.vnmn.lt (uzeisit ant nuorodos ""jaunuju mediku akademija" ) - ten turi buti kontaktai 4u.gif
Destytojo metodika neiprasta mokykliniam lygmeny, taciau kas isivaziuoja- tam einasi kaip per sviesta viskas smile.gif Is musu grupes i medicina neistojo tik vienas zmogus smile.gif
Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(MamyteSaulyte @ 2009 05 27, 00:06)
Laba! 4u.gif
itariu i medicina taikot? smile.gif
galiu del biologijos pasiulyt Algimanta Andrijauska "jaunuju mediku akademijos" vadovas. Mane per puse metu nuo nuliniu ziniu pastate ant "koju", tad jus per metus laiko gausit dar ne toki ziniu ir ispudziu bagaza.

aciu, tikrai atspejot, lankom pas Andrijauska Med. bureli. mirksiukas.gif
Toks sangviniskas, malonus zmogus, bet net doh.gif nesitikejau, kad butu geras korepetitorius
Atsakyti