Įkraunama...
Įkraunama...

Dvyliktokai, renkamės čia

Jei kam prireiktu geros matematikos korepetitores, kreipkites tel nr. 868112476
Atsakyti
sveikos, kolegės smile.gif kaip nuotaikos egzamino išvakarėse? aš jaudinuosi, nerandu sau vietos, nervuojuos kad susimausiu ax.gif
Atsakyti
Kuo toliau, tuo labiau pesimistiškos nuotaikos... Dėl tų visų reformų, krepšelių, studijų kainos nepaskelbimo ir pačios mokslo kokybės. Jau gailiuosi, kad nestojau į užsienį kaip daugelis mano bendraklasių, kurie ramiai žiūri į egzaminus.

Ką galėjau - padariau. Rytdiena parodys ko per 12 metų išmokau. Sėkmės visoms rytoj ir kūrybinio įkvėpimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ChiolYn @ 2009 05 16, 11:31)
Kurių metų reikia anglų VBE ?

Kuo daugiau, tuo geriau.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios koleges!
Kaip nuotaikos po pirmojo rimto egzamino?
Manau siemet nebuvo sudetinga. smile.gif
Atsakyti
Šaip pas anglų mokytojas būna atsakymai.

Egzaminas toks.. am.. Na interpretacija nebuvo sudėtinga. Iš Juknaitės rašiau. Tik dabar nuo vertintojos priklausys, kaip jai patiks stilius ir visa kita.
Su teksto suvokimu buvo šiek tiek kebliau dėl klausimų. Kai kitoms sekėsi ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ChiolYn: 20 gegužės 2009 - 14:52
Kazkaip dziugu kad pirmasis egzaminas jau iveiktas, todel dabar galima pailseti ir suvalgyti ledu su braskemis smile.gif O paskui gal ir su dviratuku pasivazineti, kad atsigauti nuo mokslu smile.gif
O beje ka mielosios planuojat studijuoti?
Atsakyti
Menotyrą galvoju. Ką pati? :]
Atsakyti
Man pirmasis egzaminas gan lengvas pasirodė smile.gif tiek rašinys (rašiau apie kaukes), tiek teksto suvokimas labai lengvai rašėsi.
Tikiuosi čia ne atvirkštinis reiškinys, kai atrodo, jog buvo labai lengva, o iš tikro buvo sudėtinga, nes esu nusiteikus sulaukt puikių įvertinimų lotuliukas.gif

Aš studijuosiu vadybą ir verslo adminstravimą smile.gif
Atsakyti
Tikiuosi, kad ne atvirkštis, kai kad praeitais metais buvo, jog geriausieji gavo mažiau už vidutiniokus :]

Sėkmės Tau belaukiant rezultatų ir stojant.
Dabar lauksim anglų ax.gif ai tiesa.. kitiems dar vokiečių, matematika, chemija...
Atsakyti
Aš tokio egzamino ir tikėjausi rolleyes.gif taip pat rašiau apie kaukes, nepasirodė sunku, o dabar reikia tikėtis nepriekabios vertintojos ax.gif del studijų dar neapsisprendžiu ax.gif jau reikia ruoštis matematikai , o oras geras tai vis neprisiruošiu kartotis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(carolyte @ 2009 05 22, 18:46)
Man pirmasis egzaminas gan lengvas pasirodė  smile.gif  tiek rašinys (rašiau apie kaukes), tiek teksto suvokimas labai lengvai rašėsi.
Tikiuosi čia ne atvirkštinis reiškinys, kai atrodo, jog buvo labai lengva, o iš tikro buvo sudėtinga, nes esu nusiteikus sulaukt puikių įvertinimų  lotuliukas.gif

Aš studijuosiu vadybą ir verslo adminstravimą smile.gif

kur zadi studijuoti? GAL ISM? smile.gif
Atsakyti