Kuo toliau, tuo labiau pesimistiškos nuotaikos... Dėl tų visų reformų, krepšelių, studijų kainos nepaskelbimo ir pačios mokslo kokybės. Jau gailiuosi, kad nestojau į užsienį kaip daugelis mano bendraklasių, kurie ramiai žiūri į egzaminus.
Ką galėjau - padariau. Rytdiena parodys ko per 12 metų išmokau. Sėkmės visoms rytoj ir kūrybinio įkvėpimo
Ką galėjau - padariau. Rytdiena parodys ko per 12 metų išmokau. Sėkmės visoms rytoj ir kūrybinio įkvėpimo
QUOTE(ChiolYn @ 2009 05 16, 11:31)
Kurių metų reikia anglų VBE ?
Kuo daugiau, tuo geriau..
Šaip pas anglų mokytojas būna atsakymai.
Egzaminas toks.. am.. Na interpretacija nebuvo sudėtinga. Iš Juknaitės rašiau. Tik dabar nuo vertintojos priklausys, kaip jai patiks stilius ir visa kita.
Su teksto suvokimu buvo šiek tiek kebliau dėl klausimų. Kai kitoms sekėsi ?
Egzaminas toks.. am.. Na interpretacija nebuvo sudėtinga. Iš Juknaitės rašiau. Tik dabar nuo vertintojos priklausys, kaip jai patiks stilius ir visa kita.
Su teksto suvokimu buvo šiek tiek kebliau dėl klausimų. Kai kitoms sekėsi ?
Menotyrą galvoju. Ką pati? :]
Man pirmasis egzaminas gan lengvas pasirodė tiek rašinys (rašiau apie kaukes), tiek teksto suvokimas labai lengvai rašėsi.
Tikiuosi čia ne atvirkštinis reiškinys, kai atrodo, jog buvo labai lengva, o iš tikro buvo sudėtinga, nes esu nusiteikus sulaukt puikių įvertinimų
Aš studijuosiu vadybą ir verslo adminstravimą
Tikiuosi čia ne atvirkštinis reiškinys, kai atrodo, jog buvo labai lengva, o iš tikro buvo sudėtinga, nes esu nusiteikus sulaukt puikių įvertinimų
Tikiuosi, kad ne atvirkštis, kai kad praeitais metais buvo, jog geriausieji gavo mažiau už vidutiniokus :]
Sėkmės Tau belaukiant rezultatų ir stojant.
Dabar lauksim anglų ai tiesa.. kitiems dar vokiečių, matematika, chemija...
Sėkmės Tau belaukiant rezultatų ir stojant.
Dabar lauksim anglų ai tiesa.. kitiems dar vokiečių, matematika, chemija...
QUOTE(carolyte @ 2009 05 22, 18:46)
Man pirmasis egzaminas gan lengvas pasirodė tiek rašinys (rašiau apie kaukes), tiek teksto suvokimas labai lengvai rašėsi.
kur zadi studijuoti? GAL ISM?