Įkraunama...
Įkraunama...

Dvyliktokai, renkamės čia

O gal žinot kur internete galima pasitikrinti kur įstota?
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 25, 19:27)
O gal žinot kur internete galima pasitikrinti kur įstota?

Jei dar nesužinojai - tai www.lamabpo.lt
Atsakyti
sveikos visos smile.gif ,noriu pasiguosti kad as taip pat dar 12 klaseje doh.gif ,geda bet ka padarysi,ir jauciu kad siais metais vel nebaigsiu verysad.gif ,sunku kaip laiku nesimokai,o dabar seima ir vaikuciai,nors jie tai aisku thumbup.gif ,bet prie mokslu prisitaikyti sunku,turiu 3 men.dukryte,tai i mokykla vaiksciot nebuvo kaip,per velai nuejau pasiimt uzduotis ,tai bigsmile.gif ,nezinau nusviro rankos,jauciu vel atidesiu iki kitu meteliu,na ir taipiki pencijos gal baiksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvis @ 2008 01 03, 20:47)
sveikos visos smile.gif ,noriu pasiguosti kad as taip pat dar 12 klaseje doh.gif ,geda bet ka padarysi,ir jauciu kad siais metais vel nebaigsiu  verysad.gif ,sunku kaip laiku nesimokai,o dabar seima ir vaikuciai,nors jie tai aisku  thumbup.gif ,bet prie mokslu prisitaikyti sunku,turiu 3 men.dukryte,tai i mokykla vaiksciot nebuvo kaip,per velai nuejau pasiimt uzduotis ,tai  bigsmile.gif ,nezinau nusviro rankos,jauciu vel atidesiu iki kitu meteliu,na ir taipiki pencijos gal baiksiu lotuliukas.gif

Kur mokiniesi? Kodėl manai,kad nebaigsi?
Atsakyti
Geda prisipazint bet baigineju 11kl verysad.gif vel gi per savo aplaiduma.dabar sunku 2vaikai,o pasiekti kazko daugiau norisi rolleyes.gif pauglystej nelabai rpejo kas bus ateiti,o dabar tokia atsakomybe sukurti vaikam sotu ir laiminga gyvenima smile.gif gal yra mamyciuku besimokanciu Vilniaus Varpo suag.vidurinej?butu malonu pabendraut 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvis @ 2008 01 03, 18:47)
sveikos visos smile.gif ,noriu pasiguosti kad as taip pat dar 12 klaseje doh.gif ,geda bet ka padarysi,ir jauciu kad siais metais vel nebaigsiu  verysad.gif ,sunku kaip laiku nesimokai,o dabar seima ir vaikuciai,nors jie tai aisku  thumbup.gif ,bet prie mokslu prisitaikyti sunku,turiu 3 men.dukryte,tai i mokykla vaiksciot nebuvo kaip,per velai nuejau pasiimt uzduotis ,tai  bigsmile.gif ,nezinau nusviro rankos,jauciu vel atidesiu iki kitu meteliu,na ir taipiki pencijos gal baiksiu lotuliukas.gif

Aš taip pat mokausi tik 12 klaseje. Ryte varausi 50 km i viena puse mokyklelen, paskui atgal ir i darbą. Dirbu popietineje pamainoje nuo 15 val iki 00 nakties. Spekit kiek miegu ir kiek mokausi? Rankos svyra, bet laikausi, negaliu pasiduoti. Sveikata nebeleidžia daigiau dirbti sito darbo, o kito kaime nerasiu. Taip, kad nepasiduokim . Mes juk stiprios 4u.gif
Atsakyti
Ir ko apmirė temelė g.gif gi egzaminai ant nosies doh.gif doh.gif
Aš irgi 12 klasėj,net silpna daroso kai pagalvoji kad jau egzaminas už poros dienų doh.gif
Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
help.gif Padėkit. Kur gauti ta koda ir kur kokiu numeriu kreiptis kad suzinotum egzamino rezultatus? Zinau kad kazkur galima siusti sms.
Atsakyti
Sveikos abiturientės 4u.gif
Lyg ir nemačiau tokios temos. Įdomu, kiek čia mūsų tokių yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ChiolYn: 05 gegužės 2009 - 21:44
as smile.gif
Atsakyti
Kokios nuotaikos, lūkesčiai prieš ? :]
Atsakyti
Aš ir esu smile.gif
Mano nuotaikėlės prieš egzaminus neblogos, tik nežinau kodėl :ar todėl, kad pasitikiu savimi, ar todėl kad protas nesuvokia kaip greitai egzaminai biggrin.gif
Atsakyti