Įkraunama...
Įkraunama...

Dvyliktokai, renkamės čia

QUOTE(Sigita B. @ 2007 04 13, 08:43)
Na antras pusmetis jau uzbaigtas bigsmile.gif Viska atsiskaiciau pazymiai neblogi thumbup.gif Kompiuterini rastinguma irgi islaikiau tongue.gif Dabar belieka iskaitos ir egzaminai doh.gif
Kokia tema pasirinkot lietuviu iskaitai g.gif As ziniasklaida gal pasakysiu ka nors doh.gif

Tai pas jus jau baigėsi antras pusmetis? g.gif Mes iki gegužės vidurio, dar tipo mokomės.....
O kodėl komp. raštingumą laikei? Ta prasme čia ta įskaita kur buvo kovo 22d?
Aš lietuvių k. įskaitai irgi žiniasklaidą pasirinkau, tik labiau mane neramina anglų įskaita, lietuvių manau, šiaip ar taip, ką nors pašnekėsiu ax.gif
Atsakyti
Na, tai gal kuri nors iš abiturienčių anglų įskaitą šiandien laikė rolleyes.gif ? Aš jau po visko, bu baisu, bet ne itin biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulelytė: 19 balandžio 2007 - 12:42
skubiai,kokios yra lietuviu iskaitai temos???
Atsakyti
TEMOS:
1. Literatūra
2. Žiniasklaida
3. Visuomenė ir politika
4. Išsilavinimas
5. Informacinės technologijos

Saulelyte mums patare laikyti kaompiuterini rastinguma tipo popieriu atskira gausim jis patvirtintas svietimo skyriaus ir prilygs kompiuterio kursu baigimui....na nezinau kaip ten is tiesu.Lengva ta iskaita buvo visiskai biggrin.gif
Anglu nelaikiau nes egzamino anglu nelaikysiu 20 diena laikiau rusu iskaita tai lengviau nebuna biggrin.gif Va rytoj lietuviu tai kazkaip neramu truputi bet medziagos nemazai turiu paskaitysiu vakare ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigita B. @ 2007 04 23, 11:29)
TEMOS:
1. Literatūra
2. Žiniasklaida
3. Visuomenė ir politika
4. Išsilavinimas
5. Informacinės technologijos

Saulelyte mums patare laikyti kaompiuterini rastinguma tipo popieriu atskira gausim jis patvirtintas svietimo skyriaus ir prilygs kompiuterio kursu baigimui....na nezinau kaip ten is tiesu.Lengva ta iskaita buvo visiskai biggrin.gif
Anglu nelaikiau nes egzamino anglu nelaikysiu 20 diena laikiau rusu iskaita tai lengviau nebuna biggrin.gif Va rytoj lietuviu tai kazkaip neramu truputi bet medziagos nemazai turiu paskaitysiu vakare ir tiek mirksiukas.gif

Geras, pas mus temos išsilavinimas nebuvo blink.gif Buvo kalba vietoj jos....

A, nu tada aišku, nes aš tai mok.info. laikau, galvojau, kad privalėjau ir tą įskaitą laikyt.
Iš anglų įskaitos gavau 8 bigsmile.gif net pati nustebau biggrin.gif

O ką gero turi apie žiniasklaidą? nenori pasidalint? ax.gif Aš nelabai daug, bet truputį turiu, galėčiau tau atsiust smile.gif
Atsakyti
gal kas potemes turi-ziniasklaidos?siandienos?
Papildyta:
saulelyte atsiusk savo skype
Atsakyti
QUOTE(Brigita0329 @ 2007 04 24, 09:09)
gal kas potemes turi-ziniasklaidos?siandienos?
Papildyta:
saulelyte atsiusk savo skype

turiu kažkokias, bet nežinau kurios yra kurios dienos doh.gif man ryt atsakinėt, tai išsiaiškinsiu tik šian vakare žinosiu doh.gif

Tuoj parašyasiu į až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelytė @ 2007 04 24, 09:16)
turiu kažkokias, bet nežinau kurios yra kurios dienos  doh.gif man ryt atsakinėt, tai išsiaiškinsiu tik šian vakare žinosiu  doh.gif

Tuoj parašyasiu į až  mirksiukas.gif

na o as si vakara einu i iskaita,5h
Atsakyti
Oi Saulelyte per velai pamaciau tavo zinute doh.gif Tikrai medziagos nemazai turiu bet is ziniasklaidos potemiu siumetiniu tai nelabai ka pritaikiau is tikro doh.gif
Pasirinkau "ar pasitiki visuomene televizija" na prirasiau visa lapa kalbejau o mokytojai jau sake gana biggrin.gif Siaip tikrai nebuvo sunku dar nezinau rezultatu siandien suzinosiu.
Na ka laksim rgzaminu dabar doh.gif
O ka pasirinksit interpretacija ar rasini?
Atsakyti
Sveikos abiturientes kaip egzaminai sekasi? g.gif
Prapuolusios visos biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,tik dabar radau sia tema,as irgi abituriente smile.gif na jau aisku baiges tie egzaminai.. smile.gif
visa 12ta klase lankiau normaliai kaip ir priklauso savo mokykloj ir kai 7 ta men buvau nescia issilaikiau egzus smile.gif
o kaip jums egzaminai sekes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigita B. @ 2007 05 28, 08:35)
Sveikos abiturientes kaip egzaminai sekasi?
Prapuolusios visos

Aš ieškodama šios temos, tą pati pagalvojau, kad bus dingusios visos biggrin.gif Aš tai forume sėdžiu, bet vis iki čia neateinu doh.gif

QUOTE(ashiuke @ 2007 06 30, 14:09)
sveikutes,tik dabar radau sia tema,as irgi abituriente  na jau aisku baiges tie egzaminai..
visa 12ta klase lankiau normaliai kaip ir priklauso savo mokykloj ir kai 7 ta men buvau nescia issilaikiau egzus
o kaip jums egzaminai sekes?

Sveikinu būnant nestuke.gif išlaikius egzaminus 4u.gif 4u.gif Šaunuolė thumbup.gif

Na o šiaip kaip sekėsi visoms?
Aš rezultatais gana patenkinta... Tik kitąmet laikysiu dar istoriją ir anglų rinksiuos valstybinį, nes vis tik pabijojau ir laikiau mokyklinį, o dabar matau, kad klaidą padariau doh.gif Už mokyklinį gavau 8. O su istorija įvyko nemalonus, bet dabar juokingas incidentas blush2.gif Bet šiaip tai gal į gerą išėjo, turėsiu visus metelius istorijos mokslams tongue.gif
Už informatiką gavau 8 , už lietuvių valstybinį 73 bigsmile.gif Žodžiu, džiaugiuosi smile.gif

Ar stosit kur nors? Aš padaviau į vieną spec, bet šiaip gailiuosi, tai jei neįstosiu - neverksiu biggrin.gif Truputį planai pasikeitė, tad šiemet norėčiau visai nestudijuot rolleyes.gif

Beje, išleistuvės bus jums? Mūsiškiai tai išsilakstė kažkur verysad.gif kas į užsienius, kas kur.... nežinia ar gausis kažkas... bet penktadienį į atestatų įteikimą tai būtinai lėksiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulelytė: 09 liepos 2007 - 13:30