Tai ar dziugina rezultatai? Matyt visos dar svencia
Lietuvių tai absurdą gavau tik 48proc, manau, buvo sumaišytų darbų. dėl kitų rezultatų džiaugiuosi, bet dar netirpstu iš laimės
Aš gavau 99,93 ir 49. Su nekantrumu laukiu penktadienio, nes universitete užtikrino, kad pateksiu į jį, o man vistiek truputuką baisu. Tai belieka tikėtis geriausio Sėkmės visoms
Anglų filologija VDU VF įstojau pirmu numeriu ))) happy times
Na va, istojau i VK buhalterine apskaita, dienini skyriu gal atsiras busimu kolegiu?
Sveiki
Ar yra dabartinių abiturientų?
Tik ką prasidėjo mokslo metai ir kažkaip baugu nuo pat pradžių. Bijau dėl egzaminų ir dar labiau bijau dėl to, kad esu tame visiškai žalia.
Ir net nežinau,kur stoti.
Laikyti ruošiuosi lietuvių, anglų, istorijos valstybinius egzaminus, ir galbūt dar kokį vieną arba du,tik jau per rudenį norėčiau tiksliai apsistpęsti.
Gal kas galit patarti, kur būtų galima su tuo įstoti, ką mokytis? Visgi patirtis tai - ne teorija
Tik ką prasidėjo mokslo metai ir kažkaip baugu nuo pat pradžių. Bijau dėl egzaminų ir dar labiau bijau dėl to, kad esu tame visiškai žalia.
Laikyti ruošiuosi lietuvių, anglų, istorijos valstybinius egzaminus, ir galbūt dar kokį vieną arba du,tik jau per rudenį norėčiau tiksliai apsistpęsti.
Gal kas galit patarti, kur būtų galima su tuo įstoti, ką mokytis? Visgi patirtis tai - ne teorija
QUOTE(zhmogeliukas @ 2010 09 03, 21:02)
Sveiki
Sveika,
nepergyvenk viskas bus gerai, patarčiau nusipirkt arba pasiimt iš draugų žurnalą "Kur stoti 2010" ten visa aktuali informacija, studijų programos, surašyti dalykai, kuriuos mokysiesi. Man pravertė Patarčiau nelaikyt daugiau kaip 3 egzaminų, tikrai neverta, nes dabar stojant į universitetą reikalauja 3, neverta be reikalo apsikraut.
Sėkmės
Ačiū
Žurnalą tai jau bet kokiu atveju planuoju nusipirkti, tačiau ta "gyva" patirtis gal kiek kitokia~
Atrodo nesijaudinau ir viskas buvo taip paprasta,kol mokslo metai neprasidėjo
Žurnalą tai jau bet kokiu atveju planuoju nusipirkti, tačiau ta "gyva" patirtis gal kiek kitokia~
Atrodo nesijaudinau ir viskas buvo taip paprasta,kol mokslo metai neprasidėjo