QUOTE(zhmogeliukas @ 2010 09 03, 21:02)
zhmogeliukas, 03 Rgs 2010 - 21:02, para�ė:
zhmogeliukas, 03 Rgs 2010 - 21:02, para�ė:
Sveiki
Ar yra dabartinių abiturientų?
Tik ką prasidėjo mokslo metai ir kažkaip baugu nuo pat pradžių. Bijau dėl egzaminų ir dar labiau bijau dėl to, kad esu tame visiškai žalia.
Ir net nežinau,kur stoti.
Laikyti ruošiuosi lietuvių, anglų, istorijos valstybinius egzaminus, ir galbūt dar kokį vieną arba du,tik jau per rudenį norėčiau tiksliai apsistpęsti.
Gal kas galit patarti, kur būtų galima su tuo įstoti, ką mokytis? Visgi patirtis tai - ne teorija 
Sveiki
Ar yra dabartinių abiturientų?
Tik ką prasidėjo mokslo metai ir kažkaip baugu nuo pat pradžių. Bijau dėl egzaminų ir dar labiau bijau dėl to, kad esu tame visiškai žalia.
Ir net nežinau,kur stoti.
Laikyti ruošiuosi lietuvių, anglų, istorijos valstybinius egzaminus, ir galbūt dar kokį vieną arba du,tik jau per rudenį norėčiau tiksliai apsistpęsti.
Gal kas galit patarti, kur būtų galima su tuo įstoti, ką mokytis? Visgi patirtis tai - ne teorija
Sveika,
nepergyvenk viskas bus gerai, patarčiau nusipirkt arba pasiimt iš draugų žurnalą "Kur stoti 2010" ten visa aktuali informacija, studijų programos, surašyti dalykai, kuriuos mokysiesi. Man pravertė

Patarčiau nelaikyt daugiau kaip 3 egzaminų, tikrai neverta, nes dabar stojant į universitetą reikalauja 3, neverta be reikalo apsikraut.
Sėkmės